![](/media/img/12/8a/0dce2fde198867da7563.jpeg)
Da javim otvorena 2 prsta i krenula voda polako istjecati. Ipak je ono bila plodna voda .... A test dosao negativan na plodnu vodu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Da javim otvorena 2 prsta i krenula voda polako istjecati. Ipak je ono bila plodna voda …. A test dosao negativan na plodnu vodu.
Buhtlica23 drži se ❤️❤️🤞🤞🤞💪kako si osjetila da je to plodna voda je u mlazu?i jel imaš trudove jer si otvorena 2'prsta
Da javim otvorena 2 prsta i krenula voda polako istjecati. Ipak je ono bila plodna voda …. A test dosao negativan na plodnu vodu.
Buhtlica23 drži se ❤️❤️🤞🤞🤞💪kako si osjetila da je to plodna voda je u mlazu?i jel imaš trudove jer si otvorena 2'prsta
Pa gace mi mokre cijeli dan, i sad navecer rekla doktorici u viziti i kaze dodi da te pregledam. I pocne gledat sve mi vlazno dolje i stavi ruku kaze opa 2 prsta ujutro bila prst i kak je ruku drzala unutra krenuli trudovi Vice ona disii,disi. I eto sad cekamo da se ustale trudovi.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pa gace mi mokre cijeli dan, i sad navecer rekla doktorici u viziti i kaze dodi da te pregledam. I pocne gledat sve mi vlazno dolje i stavi ruku kaze opa 2 prsta ujutro bila prst i kak je ruku drzala unutra krenuli trudovi Vice ona disii,disi. I eto sad cekamo da se ustale trudovi.
Sretno ❤️❤️Samo smiteno i eto tebi tvog blagoslova. Drzim 🤞 i molim se za vas🍀🙏🏻❤️🥰
buhtlica23 ❤️ drži se biti će sve uredu ❤️🤞💓💗💓
Buhtlica23 sretno i javi nam se.❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Sve nas je manje ovdje, ostati cemo samo mi koje cemo i termin presisati 😂
Buhtlice sretno ❤️
Buhtlice sretno tebi i bebanu..neka prođe najbolje što može za vas dvoje🙏🏽💪🏽❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Sortiraj odgovore