![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Kod mene nema pomaka. Sve po starom, iščekujemo i dalje. Hodam po dućanima, kratim vrijeme i odvrćem misli od poroda. Dosta me opušta gledati ove Božićne stvarčice, pogotovo sada. Najveća tegoba mi je i dalje žgaravica, imam osjećaj da mi je cijela težina u prsima zbog nje. 🙈
---
Probiotike sam i ja uzimala, mislim da oni nemaju nikakav utjecaj na trudnoću tako da nema straha.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Angeleyes ja sam zivi dokaz da bolovi u ovom periodu utjecu na mozak 🤦♂️
Jednostavno ne znam kako sam ja umislila da ide probiotik svaki put uz antibiotik 🤷
Mislila sam cisto da i u tim njegovim sastojcima mozda nema neceg "opasnijeg" ako se uzme veca doza. Ipak bebica dobiva sve putem nas. Imam pregled u srijedu pa cu reci i ginicki. U svakom slucaju uzasno sam smotana i jedva cekam da ovo zavrsi jer ovi bolovi, zub, malo dijete doma.... Gotova sam 😂
Angeleyes ja sam zivi dokaz da bolovi u ovom periodu utjecu na mozak 🤦♂️
Jednostavno ne znam kako sam ja umislila da ide probiotik svaki put uz antibiotik 🤷
Mislila sam cisto da i u tim njegovim sastojcima mozda nema neceg "opasnijeg" ako se uzme veca doza. Ipak bebica dobiva sve putem nas. Imam pregled u srijedu pa cu reci i ginicki. U svakom slucaju uzasno sam smotana i jedva cekam da ovo zavrsi jer ovi bolovi, zub, malo dijete doma…. Gotova sam 😂
Znam da nema puno veze sa tvojim slučajem, ali meni ti je svekrva pričala kad je bila prvi puta trudna tak u nekom 34,35 tjednom joj se upalio zub....i bolio ju nenormalno i bio je za vaditi van....pa joj stomatolog rekao da nikako jer da to potiče trudove i da je još premalo....veli da je umirala od bolove, oni njoj dali nekakav lijekić u zub i dolazila tam svaki dan samo da izdrži još malo dok bu ok za bebu....nakon toga rekli ginekolog i stomatolog sad je ok, izvadili joj zub i ona u roku od dan i pol rodila...držim fige da se bar zub i meso smiri, a i bebica još malo valjda....
Lonmi podrška ✌️ ti si u niskom startu, jos malo 😊 pojedes ljutu kobasicu sad kad krene advent i rađaona 😉❤️ vele da stvarno ima ucinka ljuta hrana, pa tko zna 😊
Hej hej cure ! Evo da se i ja malo javim, čitam svaki dan ☺️ saljem puse, bas je zahladilo u zg, ja izvukla debeli kaput ☺️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hej hej cure ! Evo da se i ja malo javim, čitam svaki dan ☺️ saljem puse, bas je zahladilo u zg, ja izvukla debeli kaput ☺️
Bas sam se pitala gdje si. Nista se ne javljas 😅 i kod nas zahladilo ali snijega nema jos 😁
Bome sam se ja zeznila danas. Nisam se na vrijeme digla muz oso na posao a ja moram u trgovinu. Reko otici cu ja biciklom da ne teglim. Izdahnula sma na pola puta. Mislim da ce me dupe i prijateljica bolit narednih 10 dana 😂 kondicija 0 bodova. Ostala 5 x bez zraka. A doslovno imam 5 minuta biciklom do trgovine i mislila da nece biti nikakav problem. A nisam vozila od 7 mj bicikli. Ipak izgleda nije vise bic za mene dok ne rodim 😂😂😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Leptiric ajme meni. Gle ni meni nije jasno zbog cega se to ne umiruje. Zub je naizgled zdrav, samo je oko njega oteklina i bol. Ugl od kad ga dirala boli za pop.... zvat cu opet danas popodne, sto mogu.
Martina dosta mi je, al nejde ti to tako kod mene 😂.
Do termina i preko, da me ubije i zub, zgaravica, tablete, na sve 4 cu zavrsiti 😂
Leptiric ajme meni. Gle ni meni nije jasno zbog cega se to ne umiruje. Zub je naizgled zdrav, samo je oko njega oteklina i bol. Ugl od kad ga dirala boli za pop…. zvat cu opet danas popodne, sto mogu.
Martina dosta mi je, al nejde ti to tako kod mene 😂.
Do termina i preko, da me ubije i zub, zgaravica, tablete, na sve 4 cu zavrsiti 😂
Meni kad se upalilo meso oko zuba,zubarica je rekla da ga jako ribam sa cetkicom i pastom. Rekla je bolit ce ko vrag ali mora prokrvariti. I tako je i bilo kad je pocela krv Ici nakon toga olakšanje i prestalo. Ali cijeli jedan dan sam ja to cackala 😅 drugi dan se dignula i bilo malo crveno oko zuba ali nije bolilo. Taj dan mazala gengigelom i to je to. Ja sam trenutno prijem vec 2 turu antibiotika radi upale mjehura. Prvo dobila almacin crp bio 16.8 popila turu cijelu vadim krv crp 17.8 jos veci nego prije 🧐🙄 tako da sam sad dobila neke druge tablete. I od kad pijem te antibiotike osjecam se tako bolesno strasno nesto. Probudim se boli me grlo, nos curi 😞 zima mi i tako. I kad se razbudim nadodem al sam sva kao da cu se razbolio. Pijem probiotik uz to. I tako...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Lonmi i meni su krenule boljke 😅 probudim se isto me boli grlo, i iskočio mi hemeroid tak sam od sebe, inace nemam problema sa zatvorom ni s njim inace, zaradila sam ga na proslom porodu i sad me ocito podsjeća da se blizu vrijeme :) cure s cim smijem sad to tretirati? A za grlo isla pastile?
BlairWaldorf 😅 pa gdje si ti 😍i mi tebi šaljemo puse 😁i ovdje puše s Učke i na Učki malo snijega 💙ja vidim kada izađem vani iz kuće ja ni jednu jaknu ne mogu zakopati 😅 ja imam 10 dana do termina 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji