Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    22. Studeni 2022. 02:20

klarolina

buhtlica23

klarolina

Lonmi

klarolina

Cure, znam za ono pravilo 45-28 dana prije termina se otvara porodiljni, zvala sam ginekologicu za doznake za komplikacije i kaže mi sestra da sam ja već 2 tjedna mogla biti na porodiljnom. Kako ako bi to onda bilo točno 2 mjeseca prije termina? Mislim super, reko pokupit ću oba papira i riješiti dvije muhe jednim udarcem, samo mi nije jasno kako tako rano?
    Buhtlicataj dio i mene ne veseli, meni je termin drito oko Nove i imam osjećaj da će se taj birokrativni dio otegnuti u nedogled jer ajd ti polovi sve urede kad su svi na praznicima/godišnjem/skijanjima Itd.
    —-
    Inace, znam biti nervozna dan prije pregleda ali ovo danas nije normalno. Ležim već skoro 2 mjeseca i molim da mi sutra kaže da smijem barem NEŠTO, a znam da budem razočarana i bit će i dalje ležanje

Koji si tjedan?

Punih 33 od prošlog vikenda, termin je 8.1., sestra kaže da su mi komplikacije bile do 8.11. i od tog datuma dalje mi piše porodiljni

Ja mislim da su meni porodiljni otvorili sa 33 tt i 3 dana …

To bi mi već imalo smisla, ja sam na taj njezin 8.11. bila 31. tjedan. Al ok, ak je njima ok i meni je ok :D

Ne znam provjeri najbolje jos jednom da nebi imala problema sa hzzo... 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Baćo
    22. Studeni 2022. 05:51

Gklarolina

Baćo

buhtlica javiii 😊💪🏽
    Ja svako par dana imam neke nove boljke… prije par dana me bolila stidna kost, vjv radi duzeg stajanja i napora…. Cak sam se pocela rumenit i imam podocnjake, sta se u zivotu nije desilo 😂 … trudnoca je bas drugo stanje! 🙆‍♀️🙃

Moj muž kaže da je mene trudnoća pomladila, i pod pomladila misli vratila u doba prišteva i ludila od hormona, drugim riječima vratila godine skroz do puberteta

Hahahah eto vidis, nevjerovatno. Ja sam uvik imala pristeve kad je ovulacija po bradi i uvik bar jedan na nekom drugom mistu. A sad bas govorim prijama kako u zivotu nisam imala cisce lice, vec 2 mj niti jedan najmanji. Znaci wow… doduse, to je jedina dobra promjena u trudnoci ali cemu kad je sad podbradak izdominira  😂

24.12.2022. 💙

• inesss
    22. Studeni 2022. 05:58

klarolina

buhtlica23

klarolina

Lonmi

klarolina

Cure, znam za ono pravilo 45-28 dana prije termina se otvara porodiljni, zvala sam ginekologicu za doznake za komplikacije i kaže mi sestra da sam ja već 2 tjedna mogla biti na porodiljnom. Kako ako bi to onda bilo točno 2 mjeseca prije termina? Mislim super, reko pokupit ću oba papira i riješiti dvije muhe jednim udarcem, samo mi nije jasno kako tako rano?
    Buhtlicataj dio i mene ne veseli, meni je termin drito oko Nove i imam osjećaj da će se taj birokrativni dio otegnuti u nedogled jer ajd ti polovi sve urede kad su svi na praznicima/godišnjem/skijanjima Itd.
    —-
    Inace, znam biti nervozna dan prije pregleda ali ovo danas nije normalno. Ležim već skoro 2 mjeseca i molim da mi sutra kaže da smijem barem NEŠTO, a znam da budem razočarana i bit će i dalje ležanje

Koji si tjedan?

Punih 33 od prošlog vikenda, termin je 8.1., sestra kaže da su mi komplikacije bile do 8.11. i od tog datuma dalje mi piše porodiljni

To bi mi već imalo smisla, ja sam na taj njezin 8.11. bila 31. tjedan. Al ok, ak je njima ok i meni je ok :D

Meni ti je isto tako,ne brini ne znam ni ja kako u bolnici sam muz je isao i oni su sve otvorili

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• klarolina
    22. Studeni 2022. 08:07

inesss

klarolina

buhtlica23

klarolina

Lonmi

klarolina

—-

Koji si tjedan?

Meni ti je isto tako,ne brini ne znam ni ja kako u bolnici sam muz je isao i oni su sve otvorili

Hvala ti!

Jel ima kod tebe kakve promjene? Ako da nadam se dobre vijesti 

buhtlica23
    22. Studeni 2022. 08:13

inesss

klarolina

buhtlica23

klarolina

Lonmi

klarolina

—-

Koji si tjedan?

Mozda jer su blizanci u pitanju pa drugacije racunaju jer vi tesko da dodete do termina?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• klarolina
    22. Studeni 2022. 08:14

Baćo

Gklarolina

Baćo

buhtlica javiii 😊💪🏽
    Ja svako par dana imam neke nove boljke… prije par dana me bolila stidna kost, vjv radi duzeg stajanja i napora…. Cak sam se pocela rumenit i imam podocnjake, sta se u zivotu nije desilo 😂 … trudnoca je bas drugo stanje! 🙆‍♀️🙃

Moj muž kaže da je mene trudnoća pomladila, i pod pomladila misli vratila u doba prišteva i ludila od hormona, drugim riječima vratila godine skroz do puberteta

Hahahah eto vidis, nevjerovatno. Ja sam uvik imala pristeve kad je ovulacija po bradi i uvik bar jedan na nekom drugom mistu. A sad bas govorim prijama kako u zivotu nisam imala cisce lice, vec 2 mj niti jedan najmanji. Znaci wow… doduse, to je jedina dobra promjena u trudnoci ali cemu kad je sad podbradak izdominira 😂

Hahahaha ma ja sam oduvijek imala problema s tenom ali bome ne ovoliko. Al sad mogu mami nabit na nos jer mi je uvijek govorila da mi je to od šminkanja i da prestanem da bi se popravilo, e pa nije mi lice šminke vidjelo već jedno 4-5mj i nije u pravu  Al ajd, kosa je wow i raste ko blesava, bar nešto. 
    A za podbradak, e meni se bome drito po tome vidi da sam onako fino dobila, prije godinu dana plesala balet a danas se do wc-a gegam ko patka, al za to sve krivim ležanje i muževu kuhinju 

• klarolina
    22. Studeni 2022. 08:19

buhtlica23

inesss

klarolina

buhtlica23

klarolina

Lonmi

klarolina

—-

Koji si tjedan?

Mozda jer su blizanci u pitanju pa drugacije racunaju jer vi tesko da dodete do termina?

To ima smisla. 
    Al sam ja u međuvremenu možda shvatila u čemu je caka. Ja kod svoje socijalne ginekologice nisam nikad bila na pregledu, sve vodim privatno a ona mi samo sluzi za doznake. Ona je garant računala po datumu zadnje menstruacije a po ultrazvuku je trudnoća bila za dva tjedna manja jer su mi ciklusi divlji i trajali su i po 2 mjeseca. A i veli frendica da je njoj ginekolog reko u šali da će joj radije voditi po datumu zadnje m nego ultrazvuku jer onda može ranije na porodiljni i tak je i bilo, tak da nema što drugo biti 

Beban
    22. Studeni 2022. 08:28

Pozdrav, pratim i vas a u prolecnim bebama sam jer je termin 3.3. pa ste sve trudne mnogo vise... 
    Baco ako sam dobro ispratila imala si nisku posteljicu, da li se i kojom brzinom podigla?
    U 25+3 sam a juce sam posle 9 dana pustena iz porodilista jer sam imala strasne odlive, placenta previa centralis u 20tt da bi mi sad rekli da je marginalis 18mm od usca, ne znaju kako ce biti nadalje, strogo mirujem i u strasnom sam grcu, molim te napisi svoje iskustvo, hvala u napred!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• leptirić007
    22. Studeni 2022. 08:50

Beban

Pozdrav, pratim i vas a u prolecnim bebama sam jer je termin 3.3. pa ste sve trudne mnogo vise…
    Baco ako sam dobro ispratila imala si nisku posteljicu, da li se i kojom brzinom podigla?
    U 25+3 sam a juce sam posle 9 dana pustena iz porodilista jer sam imala strasne odlive, placenta previa centralis u 20tt da bi mi sad rekli da je marginalis 18mm od usca, ne znaju kako ce biti nadalje, strogo mirujem i u strasnom sam grcu, molim te napisi svoje iskustvo, hvala u napred!

Meni ti je dr dijagnosticirao nisku posteljicu u 12. tjednu, i sva sam bila u banani...uglavnom bila je skroz preko ušća, a onda se već za 10 dana digla za oko centimetar, pa onda za 3 tjedna još za centimetar, onda se pak spustila na 9 mm od ušća i evo sad pred tjedan dana je bila na 3 cm od ušća...strpljivo samo, ona migrira skroz tam do nekog 30. tjedna...

Beban
    22. Studeni 2022. 09:08

Leptiric hvala ti puno!!!!
    Iskreno se nadam, lepo je cuti da moze da se podigne...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.