Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baćo
    21. Studeni 2022. 20:08

buhtlica23

snowwhite1410

Baćo

Ja sam iznenadena koliko stomak u misec dana moze buknit. A imam jos misec dana do termin. Jedan veliki ozbiljan stomak 😅 https://ibb.co/smrkmSS

Baćo 🥰🥰🥰🥰ali lijep je i meni je veliki sada bas jako beba je procijenjena na 3400 moram se slikati ali ne mogu stavit usporedbi a sada bebe dobivaju masne naslage da bi im se regulirala toplina da im nebi bilo toliko hladno 😅😊meni je taj zadnji mjesec najviše naraso

Mene je strah kolika ce moja biti. Moja je u 35 tt procjenjena na 3200 🫣 mislim da ce bit preko 4kg. Dok samo to pomislim nije mi dobro. Kazu da je dugacka,ali nekako se nadam da ipak nisu dobro mjerili nesto. Noge 4 tjedna vece 😂😅 nogata moja, odma u manekenke upisati 😁
    Ja sam sutra 37 tt pravo sam sretna, ali i uplasena imam pregled pa cemo viditi nadam se da cu obaviti anesteziologa pa da smo na miru sa tim. Iako i ja mislim da cu ranije rodit,najvise zbog tlaka a i njene velicine ako je stvarno tako velika ne vjerujem da ce me drzati do 39 il' 40 tt. Jer ona je po svim mjerama veca za 2.5 tjedna.

Boooome velika beba. Noge su joj vec u terminu 😂😂😂 ma bude to sve dobro, to su njoj nogice dodale tezinu jer su duge, bude samo elegantno skliznula 💪🏽😄

24.12.2022. 💙

buhtlica23
    21. Studeni 2022. 20:54

Baćo

buhtlica23

snowwhite1410

Baćo

Ja sam iznenadena koliko stomak u misec dana moze buknit. A imam jos misec dana do termin. Jedan veliki ozbiljan stomak 😅 https://ibb.co/smrkmSS

Baćo 🥰🥰🥰🥰ali lijep je i meni je veliki sada bas jako beba je procijenjena na 3400 moram se slikati ali ne mogu stavit usporedbi a sada bebe dobivaju masne naslage da bi im se regulirala toplina da im nebi bilo toliko hladno 😅😊meni je taj zadnji mjesec najviše naraso

Mene je strah kolika ce moja biti. Moja je u 35 tt procjenjena na 3200 🫣 mislim da ce bit preko 4kg. Dok samo to pomislim nije mi dobro. Kazu da je dugacka,ali nekako se nadam da ipak nisu dobro mjerili nesto. Noge 4 tjedna vece 😂😅 nogata moja, odma u manekenke upisati 😁
    Ja sam sutra 37 tt pravo sam sretna, ali i uplasena imam pregled pa cemo viditi nadam se da cu obaviti anesteziologa pa da smo na miru sa tim. Iako i ja mislim da cu ranije rodit,najvise zbog tlaka a i njene velicine ako je stvarno tako velika ne vjerujem da ce me drzati do 39 il' 40 tt. Jer ona je po svim mjerama veca za 2.5 tjedna.

Boooome velika beba. Noge su joj vec u terminu 😂😂😂 ma bude to sve dobro, to su njoj nogice dodale tezinu jer su duge, bude samo elegantno skliznula 💪🏽😄

Iz tvojih usta u Bozije usi 🫣
    Nadam se da je to u pitanju jer stvarno sam bila sokirana kilazom 😅😂 bas me zanima oce mi sutra raditi uzv. Mislim da oce, pa javim sta kazu za kilazu. Traziti cu sutra da me pregleda i vaginalno jer stalno imam pritisak dolje sve me strah da se nesto nije pocelo desavati 🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    21. Studeni 2022. 22:04

Ja ne peglam ovo od bebe, susim u susilici na baby programu i to je to. Po ljeti vani na suncu.
    Jedino ponekad neku haljinu i kosulju da ne bude izguzvana dok idemo negdje. 

Baćo
    21. Studeni 2022. 22:31

buhtlica javiii 😊💪🏽
    Ja svako par dana imam neke nove boljke… prije par dana me bolila stidna kost, vjv radi duzeg stajanja i napora…. Cak sam se pocela rumenit i imam podocnjake, sta se u zivotu nije desilo 😂 … trudnoca je bas drugo stanje! 🙆‍♀️🙃

24.12.2022. 💙

• klarolina
    21. Studeni 2022. 23:26

Lonmi

klarolina

Cure, znam za ono pravilo 45-28 dana prije termina se otvara porodiljni, zvala sam ginekologicu za doznake za komplikacije i kaže mi sestra da sam ja već 2 tjedna mogla biti na porodiljnom. Kako ako bi to onda bilo točno 2 mjeseca prije termina? Mislim super, reko pokupit ću oba papira i riješiti dvije muhe jednim udarcem, samo mi nije jasno kako tako rano?
    Buhtlicataj dio i mene ne veseli, meni je termin drito oko Nove i imam osjećaj da će se taj birokrativni dio otegnuti u nedogled jer ajd ti polovi sve urede kad su svi na praznicima/godišnjem/skijanjima Itd.
    —-
    Inace, znam biti nervozna dan prije pregleda ali ovo danas nije normalno. Ležim već skoro 2 mjeseca i molim da mi sutra kaže da smijem barem NEŠTO, a znam da budem razočarana i bit će i dalje ležanje

Koji si tjedan?

Punih 33 od prošlog vikenda, termin je 8.1., sestra kaže da su mi komplikacije bile do 8.11. i od tog datuma dalje mi piše porodiljni 

• klarolina
    21. Studeni 2022. 23:28

Baćo

buhtlica javiii 😊💪🏽
    Ja svako par dana imam neke nove boljke… prije par dana me bolila stidna kost, vjv radi duzeg stajanja i napora…. Cak sam se pocela rumenit i imam podocnjake, sta se u zivotu nije desilo 😂 … trudnoca je bas drugo stanje! 🙆‍♀️🙃

Moj muž kaže da je mene trudnoća pomladila, i pod pomladila misli vratila u doba prišteva i ludila od hormona, drugim riječima vratila godine skroz do puberteta 

lil_me
    21. Studeni 2022. 23:39

klarolina

Baćo

buhtlica javiii 😊💪🏽

Moj muž kaže da je mene trudnoća pomladila, i pod pomladila misli vratila u doba prišteva i ludila od hormona, drugim riječima vratila godine skroz do puberteta

Na prvi dio rečenice sam bila ljubomorna, a na drugi se poistovjetila hahahahah

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Martina2020
    22. Studeni 2022. 00:37

Lonmi da, mozda se i vidimo u TA 😄
    Sušilica - peglanje -- prvom isto sve peglala, drugom ispocetka sve, kasnije po potrebi, a sad ako bude sreće pa stignem oprati i staviti u susilicu bude dobro 😅😅 za pocetak evo upravo gotova s peglanjem svega u vel 46-62, kompletici za van spremni, poslikam sutra po danjem svjetlu. Za sebe jos nemam spremno...

buhtlica23
    22. Studeni 2022. 02:03

klarolina

Lonmi

klarolina

Cure, znam za ono pravilo 45-28 dana prije termina se otvara porodiljni, zvala sam ginekologicu za doznake za komplikacije i kaže mi sestra da sam ja već 2 tjedna mogla biti na porodiljnom. Kako ako bi to onda bilo točno 2 mjeseca prije termina? Mislim super, reko pokupit ću oba papira i riješiti dvije muhe jednim udarcem, samo mi nije jasno kako tako rano?
    Buhtlicataj dio i mene ne veseli, meni je termin drito oko Nove i imam osjećaj da će se taj birokrativni dio otegnuti u nedogled jer ajd ti polovi sve urede kad su svi na praznicima/godišnjem/skijanjima Itd.
    —-
    Inace, znam biti nervozna dan prije pregleda ali ovo danas nije normalno. Ležim već skoro 2 mjeseca i molim da mi sutra kaže da smijem barem NEŠTO, a znam da budem razočarana i bit će i dalje ležanje

Koji si tjedan?

Punih 33 od prošlog vikenda, termin je 8.1., sestra kaže da su mi komplikacije bile do 8.11. i od tog datuma dalje mi piše porodiljni

Ja mislim da su meni porodiljni otvorili sa 33 tt i 3 dana ... 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• klarolina
    22. Studeni 2022. 02:12

buhtlica23

klarolina

Lonmi

klarolina

—-

Koji si tjedan?

Ja mislim da su meni porodiljni otvorili sa 33 tt i 3 dana …

To bi mi već imalo smisla, ja sam na taj njezin 8.11. bila 31. tjedan. Al ok, ak je njima ok i meni je ok :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.