![](/media/img/26/ed/c51b853e9a728ab68bfc.jpeg)
Lonmi i meni su krenule boljke 😅 probudim se isto me boli grlo, i iskočio mi hemeroid tak sam od sebe, inace nemam problema sa zatvorom ni s njim inace, zaradila sam ga na proslom porodu i sad me ocito podsjeća da se blizu vrijeme :) cure s cim smijem sad to tretirati? A za grlo isla pastile?
joooj….čitala sam ti negdje da za hemiće u trudnoći najbolje mazati svinjskom masti? ali nikad nisam imala takvih problema, pa možda će curke imati kakav pametniji savjet od ovoga….mislim možeš probati s ovime čisto sumnjam da može odmoći… a za grlo da isla pastile i meni je jako pomoglo malo meda u toplom mlijeku ili čak samo cuclanje žlice meda….
Hvala ti 🥰😊 budem probala med i mlijeko 😊
Lonmi ti si bar pri kraju , jos malo izdrzis i to je to 👌kad kreces u bolnicu na preglede? Ja sutra jos imam kod svojeg doktora i onda je rekel bolnica
Lonmi i meni su krenule boljke 😅 probudim se isto me boli grlo, i iskočio mi hemeroid tak sam od sebe, inace nemam problema sa zatvorom ni s njim inace, zaradila sam ga na proslom porodu i sad me ocito podsjeća da se blizu vrijeme :) cure s cim smijem sad to tretirati? A za grlo isla pastile?
joooj….čitala sam ti negdje da za hemiće u trudnoći najbolje mazati svinjskom masti? ali nikad nisam imala takvih problema, pa možda će curke imati kakav pametniji savjet od ovoga….mislim možeš probati s ovime čisto sumnjam da može odmoći… a za grlo da isla pastile i meni je jako pomoglo malo meda u toplom mlijeku ili čak samo cuclanje žlice meda….
Hvala ti 🥰😊 budem probala med i mlijeko 😊
Lonmi ti si bar pri kraju , jos malo izdrzis i to je to 👌kad kreces u bolnicu na preglede? Ja sutra jos imam kod svojeg doktora i onda je rekel bolnica
U srijedu imam zadnji pregled kod svoje doktorice i onda se narucujem u TA. Uopce se ne veselim 😂
Mozda se i vidimo 😊
Kod mene se sve umirilo, nema vise ni onih kontrakcija. Klasika. Imam energije, malu opet dignem kao iz sale, znaci nista, nista. Dobro ni ne mora biti jos ovaj tj, ali tamo blize 39-40 tt ja bi voljela da krene samo. Ona hodanja po bolnici, mrcvarenja i pregledi, predlaganje induciranog zbog par cm otvorenosti.... griznja savjesti ako odbijes, jer to je ipak lijecnik.
Mislim pojave se kontrakcije recimo navecer kad legnem, al nisu cak ni neugodne. Stegne, pusti.
Blair to ti je normala za tjedne, da moras sjesti, odmoriti. Kao i pripremne kontrakcije. Nisu pokazatelji da ce biti ranije i neka radije ne bude, bolje za bebicu da je do termina, bar 39 tt u busici.
Dođu ti tj kad ti je fakat dosta, ja sam ti primjer. Tj. u prvoj trudnoci jos ajd, ali sad jednostavno uz dijete, obaveze...Mozak ne radi, sve radim naopacke, i normalno da hocu roditi i da mogu opet po starome, ali i sama znam da bolje jos kojih tj, dva. I jos sam postala i neki panicar u ovoj trudnoci 😂
Ja sam iznenadena koliko stomak u misec dana moze buknit. A imam jos misec dana do termin. Jedan veliki ozbiljan stomak 😅 https://ibb.co/smrkmSS
Baćo 🥰🥰🥰🥰ali lijep je i meni je veliki sada bas jako beba je procijenjena na 3400 moram se slikati ali ne mogu stavit usporedbi a sada bebe dobivaju masne naslage da bi im se regulirala toplina da im nebi bilo toliko hladno 😅😊meni je taj zadnji mjesec najviše naraso
Mene je strah kolika ce moja biti. Moja je u 35 tt procjenjena na 3200 🫣 mislim da ce bit preko 4kg. Dok samo to pomislim nije mi dobro. Kazu da je dugacka,ali nekako se nadam da ipak nisu dobro mjerili nesto. Noge 4 tjedna vece 😂😅 nogata moja, odma u manekenke upisati 😁
Ja sam sutra 37 tt pravo sam sretna, ali i uplasena imam pregled pa cemo viditi nadam se da cu obaviti anesteziologa pa da smo na miru sa tim. Iako i ja mislim da cu ranije rodit,najvise zbog tlaka a i njene velicine ako je stvarno tako velika ne vjerujem da ce me drzati do 39 il' 40 tt. Jer ona je po svim mjerama veca za 2.5 tjedna.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
E da zvala sam u zavod vezano za ocinski dopust. Znaci potrebno je obavijestiti 15 dana prije poslodavca ( sto i zena sama kaze da je kontradiktorno jer ti ne mozes znati kada ces roditi, to je samo okvirno, a moze se desit 10 dana prije,poslije) mi imamo srecu da je poslodavac ok i mislim da sa te strane ne bi trebao biti problem. Potreba je R1 potvrda o placa zadnjih 6 mj, i potvrda pisana od poslodavca radi li muz u 5 dnevnom ili 6 dnevnom radnom tjednu. I sa tim treba doci kod njih potpisati zahtjev nakon sto djete upisemo u maticni. Znaci ne moze se koristiti odmah od rodenja djeteta sa tim. Vec bi trebao iskoristio dane godisnjeg ili po kolktivnom ugovoru ( ko i koliko dana ima za rodenje djeteta ovisi o firmi) kod njega je 3 dana. Tako da ce prvo to koristiti pa nakon ta 3 dana ocinski. Iako oni imaju 30 dana da riješe papire.. vec vidim da sve to biti predivno jer ide Bozic i to kontam da se nikom nece dat pretjerano sa tim zuriti ali dobro.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure, znam za ono pravilo 45-28 dana prije termina se otvara porodiljni, zvala sam ginekologicu za doznake za komplikacije i kaže mi sestra da sam ja već 2 tjedna mogla biti na porodiljnom. Kako ako bi to onda bilo točno 2 mjeseca prije termina? Mislim super, reko pokupit ću oba papira i riješiti dvije muhe jednim udarcem, samo mi nije jasno kako tako rano?
Buhtlica taj dio i mene ne veseli, meni je termin drito oko Nove i imam osjećaj da će se taj birokrativni dio otegnuti u nedogled jer ajd ti polovi sve urede kad su svi na praznicima/godišnjem/skijanjima Itd.
—-
Inace, znam biti nervozna dan prije pregleda ali ovo danas nije normalno. Ležim već skoro 2 mjeseca i molim da mi sutra kaže da smijem barem NEŠTO, a znam da budem razočarana i bit će i dalje ležanje
Cure, znam za ono pravilo 45-28 dana prije termina se otvara porodiljni, zvala sam ginekologicu za doznake za komplikacije i kaže mi sestra da sam ja već 2 tjedna mogla biti na porodiljnom. Kako ako bi to onda bilo točno 2 mjeseca prije termina? Mislim super, reko pokupit ću oba papira i riješiti dvije muhe jednim udarcem, samo mi nije jasno kako tako rano?
Buhtlicataj dio i mene ne veseli, meni je termin drito oko Nove i imam osjećaj da će se taj birokrativni dio otegnuti u nedogled jer ajd ti polovi sve urede kad su svi na praznicima/godišnjem/skijanjima Itd.
—-
Inace, znam biti nervozna dan prije pregleda ali ovo danas nije normalno. Ležim već skoro 2 mjeseca i molim da mi sutra kaže da smijem barem NEŠTO, a znam da budem razočarana i bit će i dalje ležanje
Koji si tjedan?
Cure koje imate sušilicu jel planirate peglat bebinu robu? Zbog dezinfekcije.. ja sam prvom sinu sve peglala prvu godinu, tada nisam imala sušilicu. A sad sve više čujem kao da ne treba peglat nakon sušilice
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Ja sam iznenadena koliko stomak u misec dana moze buknit. A imam jos misec dana do termin. Jedan veliki ozbiljan stomak 😅 https://ibb.co/smrkmSS
Baćo 🥰🥰🥰🥰ali lijep je i meni je veliki sada bas jako beba je procijenjena na 3400 moram se slikati ali ne mogu stavit usporedbi a sada bebe dobivaju masne naslage da bi im se regulirala toplina da im nebi bilo toliko hladno 😅😊meni je taj zadnji mjesec najviše naraso
Hvala 🥰 a super je to kilaza 🫣 valjda sad ovo malo nece porast previse hehe 💪🏽🥰
24.12.2022. 💙
Cure koje imate sušilicu jel planirate peglat bebinu robu? Zbog dezinfekcije.. ja sam prvom sinu sve peglala prvu godinu, tada nisam imala sušilicu. A sad sve više čujem kao da ne treba peglat nakon sušilice
Ja sam prala i susila u susilici,i nakon sušenja odmah i peglala al isto sam cula da dosta zena ne pegla kad osusi u susilici,al kako ja volim robu ispeglanu i volim da mi je sve po p.s onda obavezno i njezino opeglam..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji