Keti čestitam ❤️🥰 meni ovo izgleda ko pozitivan test 😁 ma i mi muku mučimo s virozama, sad je kao ozdravio, sutra idem u vrtić, ali računam da ak izdrži 2 tjedna da bude super. Onda bude opet sigurno viroza i to tak valjda ide kad su mali 🙈 ali bude i to sve prošlo. Jeste vi počeli uzimati kakve pripravke za dizanje imuniteta bebačima?
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure mene je uhvatila virusna infekcija to je bilo strašno tjedna dana sam koma bila nisam mogla doći k sebi beba je pokupila na čuvanju a ja nisam mogla popiti antibiotike jer dojim i koma živa temperatura, gnoj oči su mi se upalile lice uho zubi grlo glava nikada u životu se nisam ovako osjećala danas prvi dan da mogu reći da je bolje 😪kako ste vi i da istina je kad krenu na čuvanje samo sve živo pokupe moja je 3 tjedna skoro kući malo ide pa prekida nemam pojma do sada nije bila nikad bolesna ali sad 😪😪😪😓😓😓hoću proljeće i da ove boleštine nestanu
Hej curee,
Evo i mi proslavili 1.rođendan…nadam cura kreće u jaslice 01.03.Vidjet ćemo kako ćemo biti s bolestima,iako smo evo sad u mjesec dana već dvaput imali temperaturu 😏
Nadam se da će se vrijeme ustaliti i da neće biti ovakvih promjena,i s time manje bolesti.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Gdje su ovdje cure nestale 😅
Evo i mene. Proslavili prvi i mi. Nakon mirovanja i porodiljnog, ne mogu vjerovati da se vracam na posao. Malo mi je lakše jedino što će mi ju mama čuvat, ne znam kako bih podnijela još i prilagodbu na vrtić ( ja, ne ona 😂). Inače, ovaj skok u razvoju s godinu dana nam je bio najteži i najdulji 😅
Pozzdrav svima, vidim da ima dosta trudnica ovdje,terminski imam zimski bebu,uskoro ce godinu dana. Jos dojim i menga mi je dosla jednom prije mjesec i pol. Planiramo drugu bebicu i to nam otezava. Jeste ostale trudne dok dojite i kakve ste imale cikluse?
Ja Još uvijek dojim ali mi je rekla dr da probam smanjiti ali da nema nikakve zapreke dojenje i trudnoća nego zato da mi bude lakše kada dođe druga beba to je njoj sad više utjeha ili za spavanje sada je samo jedan ili dva podija sada polako ću i to izbaciti nije lako jer je ona navikla i nije lako joj reći ne možeš sad dobit ali nekako joj odvratim pozornost sada samo 2 puta u danu i to ne dugo kratko doji
Csatitam na trudnici prije svega. Naime,nije dojenje kao takvo ono sto me muci i ne planiram ga uskracivati bebi. Vec neimanje pravilnog ciklusa zbog istog,samim time koliko Vam je otezavalo zacece? Vi ste imali pravilne cikluse sada?
Hvala ti puno ☺️gle ja ne vjerujem da je kakva zapreka nama je doslovno iz prve uspjelo jeste počeli raditi na bebi ja sam u 11 mj išla na pregled da vidim dali je sve ok i dr je potvrdila provjeri s ginekologom oni vide pred ovulaciju jajne stanice samo se opustit i biti će ja imam pravilne cikluse u dan razlike
Sortiraj odgovore
Najstariji