Ja se isto grozim sušenja veša zimi na balkonu, tak sa da sad gledamo sušilice jer u stanu nemam mjesta za stalak, pogotovo od kad mali puže 😁 jel netko ima iskustva sa sušilicama? Jel se može staviti dubina susilice 60cm na perilicu dubine 45cm? 🤔 malac je ok, činilo mi se da neš malo kao kašljuca pa sam ga odmah krenula inhalirati da probamo spriječiti ak je neka virozica 😁 ljepo papa, ima 3 obroka krute hrane. Jeste već uvodile jaje u prehranu? Ako jeste jeste li davala odvojeno bjelanjak i žutanjak?
Slažem se sa Lomni, s dvoje je sigurno teže neg sa jednim djetetom, i zapravo treba uživati u tome da su zdravi jer za kojih 10godina ak ne i prije neće ni htjeti nekud sa roditeljima već samo sa svojim društvom 🙈
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ja se isto grozim sušenja veša zimi na balkonu, tak sa da sad gledamo sušilice jer u stanu nemam mjesta za stalak, pogotovo od kad mali puže 😁 jel netko ima iskustva sa sušilicama? Jel se može staviti dubina susilice 60cm na perilicu dubine 45cm? 🤔 malac je ok, činilo mi se da neš malo kao kašljuca pa sam ga odmah krenula inhalirati da probamo spriječiti ak je neka virozica 😁 ljepo papa, ima 3 obroka krute hrane. Jeste već uvodile jaje u prehranu? Ako jeste jeste li davala odvojeno bjelanjak i žutanjak?
Slažem se sa Lomni, s dvoje je sigurno teže neg sa jednim djetetom, i zapravo treba uživati u tome da su zdravi jer za kojih 10godina ak ne i prije neće ni htjeti nekud sa roditeljima već samo sa svojim društvom 🙈
Ja sam uvela, posebno zumanjak posebno bjelanjak sa danom pauze izmedu, znaci uvodila sam pon bjelanjak,utorak pauza, srijeda bjelanjak pa cet pauza, pa petak bjelanjak isto tako sa zumanjkom.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Regresija da . Osmi mjesec i s godinu ipo ja mislim 🤦ja sam isto uvela bjelanjak i žumanjak odvojeno.
Ja imam susilicu i spas je, pogotovo za nas koji živimo u stanu.
Ja sam dosta robice dobila, a kad se vratim u Zagreb moram sve to posložiti u ormar pa ću vidjeti što mi fali i shodno tome kupiti. Sebi sam nabavila neke jesenske komade, nasla sam lijepih pletenih haljina na popustu u manga 🤩
Što se tiče putovanja i mi planiramo jedno s djetetom a kad prestane dojiti idu mama i tata na neki odrasli vikend 😅
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure,
Jesu vaše bebice imale fazu kad nisu bas htjele jesti kasice?
Moja curka od početka lijepo papa,a zadnjih 3 dana bas i ne želi..😏
Mislila sam da je do uvođenja novih namirnica,ali onda joj napravim sto je inače voljela jesti i opet ništa.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Cure,
Jesu vaše bebice imale fazu kad nisu bas htjele jesti kasice?
Moja curka od početka lijepo papa,a zadnjih 3 dana bas i ne želi..😏
Mislila sam da je do uvođenja novih namirnica,ali onda joj napravim sto je inače voljela jesti i opet ništa.
Moja nije htjela kad su isli zubici. Ni mlijeko ni kasicu,mozda je to 🤷
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Hej cure,
Kako ste vi i vaši mališani?
Idući tjedan idem na pregled kod ginekologa jer sam trudna.❤️
Samo da bude sve ok,jel iza sebe imam i vanmaternicnu i spontani.Oduvijek smo rekli da bi išli brzo na drugu bebicu ali nismo mislili da će biti tako brzo,buduci da smo svoju prvu bebicu dobili iz postupka.Moja mala i dalje slabo jede kasice,svi mi kažu nemoj se zabrinjavati sve je to normalno.Zubi još nemamo,za dva dana ćemo 8 mjeseci.🥰
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Hej cure,
Samo da bude sve ok,jel iza sebe imam i vanmaternicnu i spontani.Oduvijek smo rekli da bi išli brzo na drugu bebicu ali nismo mislili da će biti tako brzo,buduci da smo svoju prvu bebicu dobili iz postupka.Moja mala i dalje slabo jede kasice,svi mi kažu nemoj se zabrinjavati sve je to normalno.Zubi još nemamo,za dva dana ćemo 8 mjeseci.🥰
Tina čestitke najveće 🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️
Tina čestitam..:) nadam se da će sve biti u redu..:)
Kod nas veselo..slabo spavamo valjda je zubići muče..ali fino klopa..cure ako imate koji dobar receptić za finger food slobodno dijelite..:) za sad smo samo jele palačinkice-zobene+jaje+banana i oduševljena je..sve je više zanimaju komadi a ja bez ideja..
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Hej cure,
Čestitam, sretno na pregledu. 😊
Tako je i mene iznenadilo,(sto sam brzo ostala trudna,mislila sam da nece oci ali eto iz prve )
Svako dijete je drugacije, mali od kolegice jede slaninu,pecena jaja,kruh,kifle i sve zivo. svojoj da to dam bi se zadavila. Polako ima vremena. Do godinu dana je 🍼 glavna hrana.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji