Meni nije ništa vidljivo ja sam u zagrebačkoj banci ali ovaj mjesec ima 161 radni sat ako se ne varam tako da je to razlika vidjeti ćemo sutra šta će biti 😅😅😅 nadam se da nismo zakinute
Ni meni nije sjelo nista, ali mislim da ce sutra ili prekosutra. Jer kad sam presla na tih drugih 6 mj isto sam prvo dobila 100 i nes E, i tek drugi dan ostatak… Ovi isplacuju prije 🧐
Kad god sjedne dobro dode 🤣 nadam se da nece bit manje, Snow ne gleda li se to za mjesec unazad? Jer srpanj ima 168 sati, dok kolovoz 176 😅 ?
Hahaha 😁😅😅😅😅ja bi nas po mom još više zakinula a ako plaćaju po satima onda ok 😁😅😅😅 bar znamo šta nas čeka nisam skužila to za blagdane
Ma ja vise ne znam kako placaju, iako od kad sam na ovom roditeljskom dopustu dobijem vise neg inace 🤣😅
I ja isto tako više nego inače sada čekam da vidim šta će uplatiti Blair ti imaš sreće 😅😅😅😅 dobila prije nas 😅😅😅
Evo meni sjelo, doduse manje malo ali dobro nije strasno 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Meni nije ništa vidljivo ja sam u zagrebačkoj banci ali ovaj mjesec ima 161 radni sat ako se ne varam tako da je to razlika vidjeti ćemo sutra šta će biti 😅😅😅 nadam se da nismo zakinute
Ni meni nije sjelo nista, ali mislim da ce sutra ili prekosutra. Jer kad sam presla na tih drugih 6 mj isto sam prvo dobila 100 i nes E, i tek drugi dan ostatak… Ovi isplacuju prije 🧐
Kad god sjedne dobro dode 🤣 nadam se da nece bit manje, Snow ne gleda li se to za mjesec unazad? Jer srpanj ima 168 sati, dok kolovoz 176 😅 ?
Hahaha 😁😅😅😅😅ja bi nas po mom još više zakinula a ako plaćaju po satima onda ok 😁😅😅😅 bar znamo šta nas čeka nisam skužila to za blagdane
Ma ja vise ne znam kako placaju, iako od kad sam na ovom roditeljskom dopustu dobijem vise neg inace 🤣😅
I ja isto tako više nego inače sada čekam da vidim šta će uplatiti Blair ti imaš sreće 😅😅😅😅 dobila prije nas 😅😅😅
Evo meni sjelo, doduse manje malo ali dobro nije strasno 😅
Hej i meni isto malo manje sjelo ali ok ništa strašno 😅
Meni sjelo 80 e manje nego u 6, 40e manje nego u 7..a nije bilo praznika🫤..
Mi danas napunili 6 mjeseci..:) pozdrav ekipici
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
5/25 FET
Ima li neko pouzdanu informaciju koliko mjeseci rada je potrebno izmedu 2 trudnoce za puni iznos place ? Negdje sam cula 6 negdje 3..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ima li neko pouzdanu informaciju koliko mjeseci rada je potrebno izmedu 2 trudnoce za puni iznos place ? Negdje sam cula 6 negdje 3..
Mislim da 3 🤔
Ako saznaš definitivan broj javi, to i mene zanima 😉
Mislim da 3 🤔
Ako sve bude okej saznam uskoro 😁🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mislim da 3 🤔
Sretnooo ❤️❤️❤️❤️❤️
Mislim da 3 🤔
Sretnooo ❤️❤️❤️❤️❤️
Hvaala ♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mislim 3 platne liste... Uračunava se i godišnji jel tako ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mislim 3 platne liste… Uračunava se i godišnji jel tako ?
Trebalo bi biti tako, imam 2 mj godisnjeg 😂😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji