Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    12. Srpanj 2023. 11:51

Ja stavim klimu na 27 i okrenem da puse u plafon. Mislim ipak malo puhne ali bolje to nego da smo nervozne i znojne, to nije vrucina nego bas sparina, fuj. Nadam se da se nece prehladiti, ali nije za izdrzati. 

Lavendera
    12. Srpanj 2023. 14:09

Pozz svima, ni mene nije bilo poprilicno dugo, koliko sam uspjela preletiti forum svasta nesto je bilo od tema i rasprava😂
    Mi koristimo jgl kremu za guzu, a sebamed uvijek u pripravnosti u slucaju osipa kao i sudokrem... 
    Mi smo na 3 obroka u danu i ostalo dojenje jos.. 
    Na ovu sparinu bi krepucnule da ne upalimo klimu na kratko tijekom dana vise puta, isto gledamo da nisu one u blizini dok klima radi pa se u to vrijeme sklonim s curama u njihovu sobu i vjezbamo s mlađom.. Kasnije predvecer odemo u setnjicu da su na zraku.. 
    Nas u pol ljeta bronhitisi sibaju, upale grla i uha.. 
    Jel ima koja od vas da je bebica propuzala? Nasa za koji dan puni 8mj, jos nije propuzala, odize se rukama i okrece na sve strane, kao kazaljka na satu se okrece isto, ali jos nije krenula puzati.Starija je vec naveliko puzala s 8mj, rekla pedijatrica "a sto mame vole usporedivat djecu" (nista lose nije rekla😂) al vec vise ne mogu nosat i jednu i drugu naizmjence i po kuci rintat i kuhat i prat.. cekam to famozno puzanje da odahnem malo😂
    Nadam se da ste sve dobro i da su bebaci dobro, pusa svimaaa i ostajte dobre volje😘😘

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• ikica_90
    12. Srpanj 2023. 14:33

Mi isto koristimo jgl dječiju mast i za sada je sve ok, nadam se da će i dalje tako biti 😊 nama klima zna raditi i po noći, ali ne u sobi di malac spava 😊 za sad on ok podnosi vrućinu, ali gledamo šetnju što ranije ujutro jer predvečer je samo sparina i baš mi je bljak jer on ide rano leći, između 20- 21h pa zapravo bi negdje oko pol 19-19h trebala s njim van, a tad još sunce piči. Malac nije još skroz propuzao, diže se na sve 4, i noge ljepo još povrće, al ruke su problem, nije još shvatio kako da i ruke i noge koordinira tak da to više bude ko neka žaba, odgurne se nogicama i tak se miče malo po malo 🙈 mi sad vježbamo bočni sjed, tako da se nadam da će uskoro sjediti da se može malo u bazenčiću brčkati 😊😘 jel se spremate negdje na odmor, na more? 😁

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

buhtlica23
    12. Srpanj 2023. 16:45

Lavendera

Pozz svima, ni mene nije bilo poprilicno dugo, koliko sam uspjela preletiti forum svasta nesto je bilo od tema i rasprava😂
    Mi koristimo jgl kremu za guzu, a sebamed uvijek u pripravnosti u slucaju osipa kao i sudokrem…
    Mi smo na 3 obroka u danu i ostalo dojenje jos..
    Na ovu sparinu bi krepucnule da ne upalimo klimu na kratko tijekom dana vise puta, isto gledamo da nisu one u blizini dok klima radi pa se u to vrijeme sklonim s curama u njihovu sobu i vjezbamo s mlađom.. Kasnije predvecer odemo u setnjicu da su na zraku..
    Nas u pol ljeta bronhitisi sibaju, upale grla i uha..
    Jel ima koja od vas da je bebica propuzala? Nasa za koji dan puni 8mj, jos nije propuzala, odize se rukama i okrece na sve strane, kao kazaljka na satu se okrece isto, ali jos nije krenula puzati.Starija je vec naveliko puzala s 8mj, rekla pedijatrica "a sto mame vole usporedivat djecu" (nista lose nije rekla😂) al vec vise ne mogu nosat i jednu i drugu naizmjence i po kuci rintat i kuhat i prat.. cekam to famozno puzanje da odahnem malo😂
    Nadam se da ste sve dobro i da su bebaci dobro, pusa svimaaa i ostajte dobre volje😘😘

Hej moja je propuzala sa 7 mj i 10 dana.  Gledam kako je svaki dan sve brza, ne stignem je popratiti pogledom vise. Samo gleda kako da se zavuce negdje iako imamo i vrtic i casmato podlogu ona ode sa toga i gleda kako da se zavuce pod krevetic ili stol🤣🫣 ali to su slatke muke. Sto se vrucina tice ne znam sto reci nama klima radi povremeno, gledam da nije prevelika razlika u temp i da nismo bas u sobi dok radi ali da nemamo klimu ne znam kako bi. Moja je jako pocela protestirati u kolicima i jajetu. I mislim da je to zato sto joj je vruce. Sva bude mokra i kosa i leda bas uzas. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Lavendera
    12. Srpanj 2023. 21:25

buhtlica23

Hej moja je propuzala sa 7 mj i 10 dana. Gledam kako je svaki dan sve brza, ne stignem je popratiti pogledom vise. Samo gleda kako da se zavuce negdje iako imamo i vrtic i casmato podlogu ona ode sa toga i gleda kako da se zavuce pod krevetic ili stol🤣🫣 ali to su slatke muke. Sto se vrucina tice ne znam sto reci nama klima radi povremeno, gledam da nije prevelika razlika u temp i da nismo bas u sobi dok radi ali da nemamo klimu ne znam kako bi. Moja je jako pocela protestirati u kolicima i jajetu. I mislim da je to zato sto joj je vruce. Sva bude mokra i kosa i leda bas uzas.

Mi smo danas bas bili na kontroli s obje curke, zbog upala uha i grla i bronhitisa pa sam bas pitala pedijatricu, rekla je samo eto da ih ne usporedujem bez obzira sto su sestre, ne moraju i nece biti iste, nego joj je bitno da se s 9 do max 9 i pol mj postavi na sve 4 a puzat ni ne mora.. Nadam se da ce ipak propuzati, daleko je hodanje jos😂 A to kad propuzu svaki dan su sve spretniji i brzi☺️ Mi imamo vrtic i puzzle i u vrticu bas ne voli biti, vise se voli valjati po puzzlama al to obavezno moram ja biti pored. Npr jos ne voli da ju npr ostavim sa starijom da se igraju a da ja npr 3m dalje kuham.🙄
    Za klimu i mi isto gledamo sto manja razlika, cak mislim da se smije zbog zdravlja samo 6 do max 10°C izmedu vanjske i unutarnje temp praviti.. a za autosjedalicu, uzas uzas koliko se znoje.. Mislim da je snowwhite bila stavila poveznicu za one aeromoov podloge pa sam razmisljala uzeti pa vidjeti hoce li biti ista razlike.. 
    Je li jos netko to isprobavao?

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• ikica_90
    13. Srpanj 2023. 07:43

Lavendera

buhtlica23

Hej moja je propuzala sa 7 mj i 10 dana. Gledam kako je svaki dan sve brza, ne stignem je popratiti pogledom vise. Samo gleda kako da se zavuce negdje iako imamo i vrtic i casmato podlogu ona ode sa toga i gleda kako da se zavuce pod krevetic ili stol🤣🫣 ali to su slatke muke. Sto se vrucina tice ne znam sto reci nama klima radi povremeno, gledam da nije prevelika razlika u temp i da nismo bas u sobi dok radi ali da nemamo klimu ne znam kako bi. Moja je jako pocela protestirati u kolicima i jajetu. I mislim da je to zato sto joj je vruce. Sva bude mokra i kosa i leda bas uzas.
    Mi smo danas bas bili na kontroli s obje curke, zbog upala uha i grla i bronhitisa pa sam bas pitala pedijatricu, rekla je samo eto da ih ne usporedujem bez obzira sto su sestre, ne moraju i nece biti iste, nego joj je bitno da se s 9 do max 9 i pol mj postavi na sve 4 a puzat ni ne mora.. Nadam se da ce ipak propuzati, daleko je hodanje jos😂 A to kad propuzu svaki dan su sve spretniji i brzi☺️ Mi imamo vrtic i puzzle i u vrticu bas ne voli biti, vise se voli valjati po puzzlama al to obavezno moram ja biti pored. Npr jos ne voli da ju npr ostavim sa starijom da se igraju a da ja npr 3m dalje kuham.🙄
    Za klimu i mi isto gledamo sto manja razlika, cak mislim da se smije zbog zdravlja samo 6 do max 10°C izmedu vanjske i unutarnje temp praviti.. a za autosjedalicu, uzas uzas koliko se znoje.. Mislim da je snowwhite bila stavila poveznicu za one aeromoov podloge pa sam razmisljala uzeti pa vidjeti hoce li biti ista razlike..
    Je li jos netko to isprobavao?

Mi klimu znamo staviti navečer čak na istu temperaturu kao što je vani, npr na 26 stupnjeva jer se u kući zavuće sparina pa jedino s klimom možemo to riješiti 😉 mi smo uzeli tu aeromoov podlogu za kolica i iskreno mene je razočarala, nisam primjetila nikakvu razliku, jednako je znojan. Možda je to za bebe koje se baš jako preznojavaju, mojem bude bodić malo vlažan, ali nije kao kod nekih beba koje se baš preznojavaju 😉
    Kaj se tiče uvođenja mesa, kad ste ga uveli koliko puta tjedno dajete meso djetetu u obroku? Nama je pedijatrica rekla da možemo uvesti meso, al zaboravila sam pitati koliko puta tjedno se bebi smije davati meso? 😁

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Lonmi
    14. Srpanj 2023. 11:31

Lavendera i ja cekam puzanje ko ozebli sunce iz istih razloga, jos gratis imam vristalicu koja se samo nosi 😂, ali ona je sad sjela na guzu, od puzanja nista. 
    S sestrom je bilo kontra, ona je sa 6 mj puzala, a sa 9 sjela samostalno 😂

Lavendera
    14. Srpanj 2023. 22:23

Lonmi

Lavendera i ja cekam puzanje ko ozebli sunce iz istih razloga, jos gratis imam vristalicu koja se samo nosi 😂, ali ona je sad sjela na guzu, od puzanja nista.

Tako i kod mene.. nije bila toliki kmezo u pocetku.. nema mi jos ni jedan zubic pa ju kontam i to malo tenta i da je zbog toga takva djelomicno, placljiva i da bi se nosala.. Vidjet cemo😂
    I isto tako je obratno za puzanje i sjedanje.. Starija nam je tocno na nas rodendan propuzala, a ova kako je krenulo nece dok joj ne dosadi sjediti hahah

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    14. Srpanj 2023. 22:29

ikica_90

Mi klimu znamo staviti navečer čak na istu temperaturu kao što je vani, npr na 26 stupnjeva jer se u kući zavuće sparina pa jedino s klimom možemo to riješiti 😉 mi smo uzeli tu aeromoov podlogu za kolica i iskreno mene je razočarala, nisam primjetila nikakvu razliku, jednako je znojan. Možda je to za bebe koje se baš jako preznojavaju, mojem bude bodić malo vlažan, ali nije kao kod nekih beba koje se baš preznojavaju 😉
    Kaj se tiče uvođenja mesa, kad ste ga uveli koliko puta tjedno dajete meso djetetu u obroku? Nama je pedijatrica rekla da možemo uvesti meso, al zaboravila sam pitati koliko puta tjedno se bebi smije davati meso? 😁

Mi smo sa 6mj, krenuli piletinu pa puretinu pa oslic.. Dajem joj ga 2-3x tjedno, ni meni se iskreno ne jede svaki dan meso, ostalo kombiniramo povrce, a meso uvijek manje naspram povrca u obroku. Sad smo u fazi gnjecimo hranu pa kada bude spremna onda cemo bas komade. A sad samo vilicom zdruckam malo pa ima komadicaka koje zvace. Ili meso prstima iscupkam u sitne komadice i umijessm u povrce zdruckano vilicom.☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    14. Srpanj 2023. 22:29

Lavendera

Lonmi

Tako i kod mene.. nije bila toliki kmezo u pocetku.. nema mi jos ni jedan zubic pa ju kontam i to malo tenta i da je zbog toga takva djelomicno, placljiva i da bi se nosala.. Vidjet cemo😂
    I isto tako je obratno za puzanje i sjedanje.. Starija nam je tocno na nas rodendan propuzala, a ova kako je krenulo nece dok joj ne dosadi sjediti hahah

Na nas rodendan prohodala* 😂😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.