Cure kako ste kako bebici
Naša se isto penje..i stoji i dere se doslovno,puzat nece al na stomacicu prije nije voljela biti,sad obozava imamo samo dva zubica
I naravno dobili smo i prvu rijec TATA 🤣🤣
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pozdrav ekipa, mi na moru, a more vidjeli jednom..vrijeme kao da je jesen/proljeće(u Istri smo)..tek jučer krenulo ok vrijeme, ali mladoj dami je more hladno..:) mi tek pokušavamo puzati tako da do biranja cipelica imamo vremena..znam da hvale one neke baobaby..
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Pozdrav ekipa, mi na moru, a more vidjeli jednom..vrijeme kao da je jesen/proljeće(u Istri smo)..tek jučer krenulo ok vrijeme, ali mladoj dami je more hladno..:) mi tek pokušavamo puzati tako da do biranja cipelica imamo vremena..znam da hvale one neke baobaby..
Vjerujem ti i ja živim u Istri već je dosta hladno cijeli 8 dana
Mi nismo išli na more jer nam je hladno isto, moja je odjednom počela puzati i dizat se i sada kod none ili negdje kada dođemo bilo bi ok te pelice ali dobro vidjeti ćemo vrijeme kako će biti 😅 nada se da će se vratiti ljeto i pogledati ću ovo što si napisala 🥰
Cure kako ste kako bebiciNaša se isto penje..i stoji i dere se doslovno,puzat nece al na stomacicu prije nije voljela biti,sad obozava imamo samo dva zubica
I naravno dobili smo i prvu rijec TATA 🤣🤣Tata 😁moja ako plače kaže mama 😅 koliko ima tvoja Dora 😁🤩
Da da tata samo govori stalno..
😁😁
9mj napunila 02.08
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji