Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

snowwhite1410

Broj poruka: 1368

Prijavi adminu

Moja puže brza je full diže se oko kauča to joj je sada najviše fora i stoji onako par minuta pa padne na guzu postala mi je sada odjednom nekako velika 😁🤗 kupila sam knjigu za dohranu i super je baš pomaže 😁 više nisam znala šta izmisliti 

keti91

Broj poruka: 570

Prijavi adminu

snowwhite1410

Cure kako ste kako bebici

Naša se isto penje..i stoji i dere se doslovno,puzat nece al na stomacicu prije nije voljela biti,sad obozava imamo samo dva zubica
    I naravno dobili smo i prvu rijec TATA 🤣🤣

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lavendera

Broj poruka: 385

Prijavi adminu

Mi smo 5.8 dobili prvi zubic tek😂
    Puzati jos ne zeli, odize guzu gore i pokusava se postaviti na sve 4 pa bi mogla uskoro i ona. Ovako se po nama pentra stalno i zeli stajati, jako jako je zivahna..
    Ostale mame i vase bebice, kako ste?

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

snowwhite1410

Prijavi adminu

Šta se desilo gdje su sve cure nestale 😅

snowwhite1410

Prijavi adminu

Mene zanima dali je koja mama gledala pelice ili papučice za prohodavanje i ako netko zna nekoga tko radi hand made moja se počela stalno dizat na nogice i još malo kada zahladili bi htjela da ima te papučice makar za vani u kući sada je bosa

Bumbarica

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

Pozdrav ekipa, mi na moru, a more vidjeli jednom..vrijeme kao da je jesen/proljeće(u Istri smo)..tek jučer krenulo ok vrijeme, ali mladoj dami je more hladno..:) mi tek pokušavamo puzati tako da do biranja cipelica imamo vremena..znam da hvale one neke baobaby..

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET

snowwhite1410

Prijavi adminu

Bumbarica

Pozdrav ekipa, mi na moru, a more vidjeli jednom..vrijeme kao da je jesen/proljeće(u Istri smo)..tek jučer krenulo ok vrijeme, ali mladoj dami je more hladno..:) mi tek pokušavamo puzati tako da do biranja cipelica imamo vremena..znam da hvale one neke baobaby..

Vjerujem ti i ja živim u Istri već je dosta hladno cijeli 8 dana
    Mi nismo išli na more jer nam je hladno isto, moja je odjednom počela puzati i dizat se i sada kod none ili negdje kada dođemo bilo bi ok te pelice ali dobro vidjeti ćemo vrijeme kako će biti 😅 nada se da će se vratiti ljeto i pogledati ću ovo što si napisala 🥰

snowwhite1410

Prijavi adminu

keti91

snowwhite1410

Naša se isto penje..i stoji i dere se doslovno,puzat nece al na stomacicu prije nije voljela biti,sad obozava imamo samo dva zubica

Tata 😁moja ako plače kaže mama 😅 koliko ima tvoja Dora 😁🤩

snowwhite1410

Prijavi adminu

Cure ne kužim da mi se stalno odlogira i da kada hoću pisat svaki puta moram lozinku 😅

keti91

Broj poruka: 570

Prijavi adminu

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

Tata 😁moja ako plače kaže mama 😅 koliko ima tvoja Dora 😁🤩

Da da tata samo govori stalno..
    😁😁 
    9mj napunila 02.08

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.