Meni nije ništa vidljivo ja sam u zagrebačkoj banci ali ovaj mjesec ima 161 radni sat ako se ne varam tako da je to razlika vidjeti ćemo sutra šta će biti 😅😅😅 nadam se da nismo zakinuteNi meni nije sjelo nista, ali mislim da ce sutra ili prekosutra. Jer kad sam presla na tih drugih 6 mj isto sam prvo dobila 100 i nes E, i tek drugi dan ostatak… Ovi isplacuju prije 🧐
Kad god sjedne dobro dode 🤣 nadam se da nece bit manje, Snow ne gleda li se to za mjesec unazad? Jer srpanj ima 168 sati, dok kolovoz 176 😅 ?Hahaha 😁😅😅😅😅ja bi nas po mom još više zakinula a ako plaćaju po satima onda ok 😁😅😅😅 bar znamo šta nas čeka nisam skužila to za blagdaneMa ja vise ne znam kako placaju, iako od kad sam na ovom roditeljskom dopustu dobijem vise neg inace 🤣😅
I ja isto tako više nego inače sada čekam da vidim šta će uplatiti Blair ti imaš sreće 😅😅😅😅 dobila prije nas 😅😅😅
Meni nije ništa vidljivo ja sam u zagrebačkoj banci ali ovaj mjesec ima 161 radni sat ako se ne varam tako da je to razlika vidjeti ćemo sutra šta će biti 😅😅😅 nadam se da nismo zakinuteNi meni nije sjelo nista, ali mislim da ce sutra ili prekosutra. Jer kad sam presla na tih drugih 6 mj isto sam prvo dobila 100 i nes E, i tek drugi dan ostatak… Ovi isplacuju prije 🧐
Kad god sjedne dobro dode 🤣 nadam se da nece bit manje, Snow ne gleda li se to za mjesec unazad? Jer srpanj ima 168 sati, dok kolovoz 176 😅 ?Hahaha 😁😅😅😅😅ja bi nas po mom još više zakinula a ako plaćaju po satima onda ok 😁😅😅😅 bar znamo šta nas čeka nisam skužila to za blagdaneMa ja vise ne znam kako placaju, iako od kad sam na ovom roditeljskom dopustu dobijem vise neg inace 🤣😅I ja isto tako više nego inače sada čekam da vidim šta će uplatiti Blair ti imaš sreće 😅😅😅😅 dobila prije nas 😅😅😅
Evo meni sjelo, doduse manje malo ali dobro nije strasno 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Kad god sjedne dobro dode 🤣 nadam se da nece bit manje, Snow ne gleda li se to za mjesec unazad? Jer srpanj ima 168 sati, dok kolovoz 176 😅 ?Hahaha 😁😅😅😅😅ja bi nas po mom još više zakinula a ako plaćaju po satima onda ok 😁😅😅😅 bar znamo šta nas čeka nisam skužila to za blagdaneMa ja vise ne znam kako placaju, iako od kad sam na ovom roditeljskom dopustu dobijem vise neg inace 🤣😅I ja isto tako više nego inače sada čekam da vidim šta će uplatiti Blair ti imaš sreće 😅😅😅😅 dobila prije nas 😅😅😅Evo meni sjelo, doduse manje malo ali dobro nije strasno 😅
Hej i meni isto malo manje sjelo ali ok ništa strašno 😅
Ima li neko pouzdanu informaciju koliko mjeseci rada je potrebno izmedu 2 trudnoce za puni iznos place ? Negdje sam cula 6 negdje 3..
Mislim da 3 🤔
Ako saznaš definitivan broj javi, to i mene zanima 😉
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Ima li neko pouzdanu informaciju koliko mjeseci rada je potrebno izmedu 2 trudnoce za puni iznos place ? Negdje sam cula 6 negdje 3..Mislim da 3 🤔
Ako saznaš definitivan broj javi, to i mene zanima 😉Ako sve bude okej saznam uskoro 😁🫣
Sretnooo ❤️❤️❤️❤️❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji