Mene zanima dali je koja mama gledala pelice ili papučice za prohodavanje i ako netko zna nekoga tko radi hand made moja se počela stalno dizat na nogice i još malo kada zahladili bi htjela da ima te papučice makar za vani u kući sada je bosa
Bajka-obrt za dizajnerske djelatnosti, pogledaj na fejsu profil, super su im pelice
Mislim 3 platne liste… Uračunava se i godišnji jel tako ?Trebalo bi biti tako, imam 2 mj godisnjeg 😂😅
Treba se raditi 3 mj, odnosno dva puna i u trecem je dovoljan jedan dan, trebaju na r1 obrascu biti prikazane dvije isplacene place, znaci ako otvaras porodiljni/komplikacije u rujnu, gleda se isplacena placa za srpanj i lipanj.
Ima li neko pouzdanu informaciju koliko mjeseci rada je potrebno izmedu 2 trudnoce za puni iznos place ? Negdje sam cula 6 negdje 3..Mislim da 3 🤔
Ako saznaš definitivan broj javi, to i mene zanima 😉Ako sve bude okej saznam uskoro 😁🫣Sretnooo ❤️❤️❤️❤️❤️Hvaala ♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘
Ca planiraš uskoro drugu trudnoću 😁😍
Mene zanima dali je koja mama gledala pelice ili papučice za prohodavanje i ako netko zna nekoga tko radi hand made moja se počela stalno dizat na nogice i još malo kada zahladili bi htjela da ima te papučice makar za vani u kući sada je bosaBajka-obrt za dizajnerske djelatnosti, pogledaj na fejsu profil, super su im pelice
Hvala ti puno kupila sam u baby centaru jako su mi lijepe i biti će joj za krštenje sada za par dana 😍
Cure pomagajte znači od početka stavljam bebu u njezin krevetić od kada se rodila ali zadnja dva tjedna od kada se počela dizati na noge i hoda znači ja nju uspavljujem još uvijek na sisi i zaspe i kada je hoću prebaciti odmah osjeti i diže se probam je vratit i dragat da zaspi nece nikako stalno se diže na noge uz ogradicu krevetića i onda ja odustajem i stavim je s nama ali cijelu noć se okreće pa joj je toplo pa s jedne strane i tako nakraju nitko ne spava ni ja ni ona ni tata dali je to zbog skoka u razvoju ili zbog zubi ali ne znam voljela bih da opet spava u svom krevetiću jer ovako ne možemo 😅😭😭😭i da spava cijelu noć
Mislim 3 platne liste… Uračunava se i godišnji jel tako ?Trebalo bi biti tako, imam 2 mj godisnjeg 😂😅
Treba se raditi 3 mj, odnosno dva puna i u trecem je dovoljan jedan dan, trebaju na r1 obrascu biti prikazane dvije isplacene place, znaci ako otvaras porodiljni/komplikacije u rujnu, gleda se isplacena placa za srpanj i lipanj.
Hvalaa na info 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Cure pomagajte znači od početka stavljam bebu u njezin krevetić od kada se rodila ali zadnja dva tjedna od kada se počela dizati na noge i hoda znači ja nju uspavljujem još uvijek na sisi i zaspe i kada je hoću prebaciti odmah osjeti i diže se probam je vratit i dragat da zaspi nece nikako stalno se diže na noge uz ogradicu krevetića i onda ja odustajem i stavim je s nama ali cijelu noć se okreće pa joj je toplo pa s jedne strane i tako nakraju nitko ne spava ni ja ni ona ni tata dali je to zbog skoka u razvoju ili zbog zubi ali ne znam voljela bih da opet spava u svom krevetiću jer ovako ne možemo 😅😭😭😭i da spava cijelu noć
Sto se tice sise tu ti ne mogu pomoci ali moja unazad 2 mj pojede bocicu, zaspe i mi je samo prebacimo u njen krevetic. Zna se nekad probudit pa se buni ali zaspe. Ali jako nemirno spava, gura noge kroz resetke krevetica pa se oce okreniti pa joj noga ostane zarobljena pa onda dreka i tako stalno, sad je tu sad je tamo. Ne mogu ju pohvatati u kreveticu 😂😅 mislim da ima veze sa zubima, krenule su nam 4-ke.. i jos ovaj skok u 9 mj zivota 😂😅 nadam se da ce uskoro prestati da je to samo faza. Ja ne popustam sto se tice krevetica po noci mora spavat u svom kinderbetu po danu joj dam da spava sa nama tj tu popodnevnu drjemku od 45 min... Ali po noci ne popustam pa makar ne spavala nista. Bude mi tesko kad se budi ali tako je kako je, tako nam je od kad se pocela dizati... Puze vec 2.5 mj ali sad unazad cc 2 tjedna je losija sa spavanjem. Ali ne odustajem pogotovo sad kad nam stize jos jedna 🤱🤱
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Cure pomagajte znači od početka stavljam bebu u njezin krevetić od kada se rodila ali zadnja dva tjedna od kada se počela dizati na noge i hoda znači ja nju uspavljujem još uvijek na sisi i zaspe i kada je hoću prebaciti odmah osjeti i diže se probam je vratit i dragat da zaspi nece nikako stalno se diže na noge uz ogradicu krevetića i onda ja odustajem i stavim je s nama ali cijelu noć se okreće pa joj je toplo pa s jedne strane i tako nakraju nitko ne spava ni ja ni ona ni tata dali je to zbog skoka u razvoju ili zbog zubi ali ne znam voljela bih da opet spava u svom krevetiću jer ovako ne možemo 😅😭😭😭i da spava cijelu noćSto se tice sise tu ti ne mogu pomoci ali moja unazad 2 mj pojede bocicu, zaspe i mi je samo prebacimo u njen krevetic. Zna se nekad probudit pa se buni ali zaspe. Ali jako nemirno spava, gura noge kroz resetke krevetica pa se oce okreniti pa joj noga ostane zarobljena pa onda dreka i tako stalno, sad je tu sad je tamo. Ne mogu ju pohvatati u kreveticu 😂😅 mislim da ima veze sa zubima, krenule su nam 4-ke.. i jos ovaj skok u 9 mj zivota 😂😅 nadam se da ce uskoro prestati da je to samo faza. Ja ne popustam sto se tice krevetica po noci mora spavat u svom kinderbetu po danu joj dam da spava sa nama tj tu popodnevnu drjemku od 45 min… Ali po noci ne popustam pa makar ne spavala nista. Bude mi tesko kad se budi ali tako je kako je, tako nam je od kad se pocela dizati… Puze vec 2.5 mj ali sad unazad cc 2 tjedna je losija sa spavanjem. Ali ne odustajem pogotovo sad kad nam stize jos jedna 🤱🤱
Buhtlice23, čestitam ti na novoj trudnoći ❤️🥰 neka sve dobro prođe. Kako ti je sad kad si trudna s malenom? Jel te hvataju mučnine? Pitam jer i mi razmišljamo da bi uskoro htjeli malenome jednog bracu ili seku 🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Snowwhite1410, kaj se tiče uspavljivanja teško mi je pomoći jer moj nije na sisi, dudu je prihvatio tako da nama još funkcionira muzikica i duda za uspavljivanje. Ali mi još nismo u fazi dizanja i nama tek jedinice izbijaju tako da moguće da nas to sve tek čeka 😁🙈 ali ako ti spava cijelu noć, bez buđenja onda ju probajte možda nekad kad već dobro zaspe nakon 2h sna prebaciti u kimbać pa se možda ne probudi ako čvrsto zaspe 🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji