Cure kako ste kako bebiciNaša se isto penje..i stoji i dere se doslovno,puzat nece al na stomacicu prije nije voljela biti,sad obozava imamo samo dva zubica
I naravno dobili smo i prvu rijec TATA 🤣🤣Tata 😁moja ako plače kaže mama 😅 koliko ima tvoja Dora 😁🤩Da da tata samo govori stalno..
😁😁
9mj napunila 02.08
Tvoja i moja su točno razlika mjesec i jedan dan 😍prave cure su sada ❤️
Hej cure,
Mi smo bili na moru…sva sreća poslužilo nas je vrijeme i naša curka se obožava kupati..Kad ju izvadim iz vode ona place😂😂.Od ponedjeljka krećemo sa kašicama,pa ako imate neke savjete ili neke stranice gdje ima dobrih savjeta dobro su došli.✌🏻
Naša curka se pokušava staviti na sve 4,i ide naprijed nazad…pokušava puzati,mislim da će kroz 10 dana propuzati
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Pozdrav ekipa, mi smo bili na moru 3 tjedna pa nas nije bilo, odmarali smo misli,dusu i tijelo 😊
Mi trenutno imamo 8 zubeka 😁 puzemo ko veliki na sve 4 🤣( tu i tamo izgubi ravnotezu no vec pici ko prava). Trenutno smo u fazi odbijanja mlijeka, jede samo kasice i to 2 bocicee mlijeka po 125 ml ( mislim da je zbog zubi, sva je nervozna i tako nam je bilo i kad su nam ocnjaci izbijali)
Od rijeci zna rec baba, tata i nana( e sad znaci li to mama, ko ce ga znat 🧐😅)
Pocela sam joj uvodit grcki jogurt, danas ga je jela sa palentom i borovnicama bila je odusevljena 😊😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Pozdrav svima 🥰 mi smo i dalje na moru i mislimo biti jos cijeliii deveti. Dječak se obožava kupati, zubeki rastu ali nije nervozan ništa previše, puže ko veliki. 🥳 Uživamo ❣️
Što je sa roditeljskim ??? Ja evo prvi mjesec i dobila danas 100 i nešto sitno euri... Što se događa ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav svima 🥰 mi smo i dalje na moru i mislimo biti jos cijeliii deveti. Dječak se obožava kupati, zubeki rastu ali nije nervozan ništa previše, puže ko veliki. 🥳 Uživamo ❣️
Što je sa roditeljskim ??? Ja evo prvi mjesec i dobila danas 100 i nešto sitno euri… Što se događa ?
Mislim da ce ti ici 2 uplate, tako je meni bilo prvi put. Mislim da je tako jer sam rodila krajem mjeseca pa onda za tih par dana isplacuju jedni,tj oni sto su isplacivali za prvih 6 mj, a ostatak drugi...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Meni nije ništa vidljivo ja sam u zagrebačkoj banci ali ovaj mjesec ima 161 radni sat ako se ne varam tako da je to razlika vidjeti ćemo sutra šta će biti 😅😅😅 nadam se da nismo zakinute
Ni meni nije sjelo nista, ali mislim da ce sutra ili prekosutra. Jer kad sam presla na tih drugih 6 mj isto sam prvo dobila 100 i nes E, i tek drugi dan ostatak... Ovi isplacuju prije 🧐
Kad god sjedne dobro dode 🤣 nadam se da nece bit manje, Snow ne gleda li se to za mjesec unazad? Jer srpanj ima 168 sati, dok kolovoz 176 😅 ?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Meni nije ništa vidljivo ja sam u zagrebačkoj banci ali ovaj mjesec ima 161 radni sat ako se ne varam tako da je to razlika vidjeti ćemo sutra šta će biti 😅😅😅 nadam se da nismo zakinuteNi meni nije sjelo nista, ali mislim da ce sutra ili prekosutra. Jer kad sam presla na tih drugih 6 mj isto sam prvo dobila 100 i nes E, i tek drugi dan ostatak… Ovi isplacuju prije 🧐
Kad god sjedne dobro dode 🤣 nadam se da nece bit manje, Snow ne gleda li se to za mjesec unazad? Jer srpanj ima 168 sati, dok kolovoz 176 😅 ?
Hahaha 😁😅😅😅😅ja bi nas po mom još više zakinula a ako plaćaju po satima onda ok 😁😅😅😅 bar znamo šta nas čeka nisam skužila to za blagdane
Meni nije ništa vidljivo ja sam u zagrebačkoj banci ali ovaj mjesec ima 161 radni sat ako se ne varam tako da je to razlika vidjeti ćemo sutra šta će biti 😅😅😅 nadam se da nismo zakinuteNi meni nije sjelo nista, ali mislim da ce sutra ili prekosutra. Jer kad sam presla na tih drugih 6 mj isto sam prvo dobila 100 i nes E, i tek drugi dan ostatak… Ovi isplacuju prije 🧐
Kad god sjedne dobro dode 🤣 nadam se da nece bit manje, Snow ne gleda li se to za mjesec unazad? Jer srpanj ima 168 sati, dok kolovoz 176 😅 ?Hahaha 😁😅😅😅😅ja bi nas po mom još više zakinula a ako plaćaju po satima onda ok 😁😅😅😅 bar znamo šta nas čeka nisam skužila to za blagdane
Ma ja vise ne znam kako placaju, iako od kad sam na ovom roditeljskom dopustu dobijem vise neg inace 🤣😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji