Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    02. Lipanj 2023. 11:55

buhtlica23

Inna_92

Cure, koje sve dokumente trebam za otvaranje roditeljskog dopusta? Ovih drugih 6 mjeseci

Popunis 2 papira sa HZZO, muz ti treba potpisati jedan, mozes ih zatrazit mailom i isto tako vratiti. Rjesnje dobijes u roku 30 dana 😊

Hvala puno!

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• ikica_90
    02. Lipanj 2023. 12:07

Elli2023

buhtlica23

Elli2023

buhtlica23

Nego spavaju li vase bebe na stomaku preko noci? Moja se unazad par noci sama okrece na stomak, to do sada nije radila 🤭

Moja spava, no vrlo cesto se dize na ruke i pocne puzat po kinderbetu, onda se naravno rasplače jer si ne zna opet lec nego ju mi trebamo polec…jel ima jos netko takvih problema?

Isti problem,zato i pitam.
    Njoj zna ruka ostat ispod stomaka jer to sve radi na spavajuci i onda drama 😂

Tako i kod nas, radi to sve u nekom pokusnu, a sama se ne zna onda vratit nazad na leda ili bok, iako to preko dana zna

Tako je i kod nas 😁 zadnje tri noći svaki pit se bar 2 pita okrene na tibicu pa ga vratim nazad kad se javi 😁 sad više to radi po noći, a prije se stalno pivotirao u kimbaću, pa sam ga ujutro znala naći za 180 stupnjeva okrenutog 🤣 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 12:55

buhtlica23

Inna_92

Cure, koje sve dokumente trebam za otvaranje roditeljskog dopusta? Ovih drugih 6 mjeseci

Popunis 2 papira sa HZZO, muz ti treba potpisati jedan, mozes ih zatrazit mailom i isto tako vratiti. Rjesnje dobijes u roku 30 dana 😊

Popunjava se jedan papir. Zahtjev je jedan . 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    02. Lipanj 2023. 13:15

BlairWaldorf

buhtlica23

Inna_92

Popunjava se i zahtjev i izjava. Koliko znam brojati to su 2 papira. Provjeri prije nego bubneš. Ali ko zna mozda za tebe vrijede posebna pravila. Kad si sva posebna. 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Tina0409
    02. Lipanj 2023. 13:16

Do sada sam ovdje naišla samo na podršku,u dobrim i lošim trenutcima i neka tako i ostane.
    Meni svaki savjet druge majke dobro dođe,ne gledam to na neko hvaljenje već samo podrška za razvoj i mog djeteta.Mi kako imamo remencice,tu sam dobila samo podršku od ostalih majki,a i neka iskustva,a isto kad smo imali poteškoća s dojenjem isto naišli na razumijevanje.Mislim da tu trebamo biti jedne za druge.❤️
    Moja curka preko dana spava na stomaku,a preko noći na leđima.

Evo već dvije noći spava dosta nemirno.😏
    Jel moguće da zato sto svaki dan usvaja nešto novo?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 14:10

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Inna_92

Popunjava se i zahtjev i izjava. Koliko znam brojati to su 2 papira. Provjeri prije nego bubneš. Ali ko zna mozda za tebe vrijede posebna pravila. Kad si sva posebna. 😊

Meni je sve na jednom papiru actually sam zvala i provjerila ovu informaciju. Ti si s posebnim potrebama izgleda . 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Ana_
    02. Lipanj 2023. 14:30

Ovdje je do prije dan-dva bila baš super atmosfera, sad smo kao prave kokoške 😂😂😂
    Ajde smirite tenzije. Blair, tebi Sam već jednom rekla da nekad zvučiš kao proljetnica1, I tu stajem.
    Svaka od nas naravno da voli reći kad dijete nešto postigne, i ja sam neki dan spomenula da se A okreće s leđa na trbuh. I naravno da sam ponosna. 
    Za kašice sam još uvijek mišljenja da ih necu uvoditi barem do 5,5mj. Osim ako pedijatrica ne kaže drukčije, a i onda ću još razmisliti o tome. 
    Budimo si podrška, djeca su nam slične dobi i samo si možemo pomoći savjetima, nemojmo narusavati onu dobru atmosferu otprije. 

buhtlica23
    02. Lipanj 2023. 14:35

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Inna_92

Meni je sve na jednom papiru actually sam zvala i provjerila ovu informaciju. Ti si s posebnim potrebama izgleda .

Predala sam papire prije 2 mjeseca i dobila rjesenje. I meni je bilo na 2 papira. Jedan je zahtjev i izjava. Izjavu potpisuje muz da se slaze da koristis svih 6 mj dopusta. Rado cu ti poslati mail gospode koja radi u HZZO i koja mi je isto slala. Jedino ako je drugacije po gradovima ali mislim da nije.  
    Sad smo poceli upletati i osobe sa posebnim potrebama ovo je novi nivo Blair 😂🤭🤭 jadni ti svi ljudi u tvojoj okolini. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    02. Lipanj 2023. 14:38

Ana_

Ovdje je do prije dan-dva bila baš super atmosfera, sad smo kao prave kokoške 😂😂😂
    Ajde smirite tenzije. Blair, tebi Sam već jednom rekla da nekad zvučiš kao proljetnica1, I tu stajem.
    Svaka od nas naravno da voli reći kad dijete nešto postigne, i ja sam neki dan spomenula da se A okreće s leđa na trbuh. I naravno da sam ponosna.
    Za kašice sam još uvijek mišljenja da ih necu uvoditi barem do 5,5mj. Osim ako pedijatrica ne kaže drukčije, a i onda ću još razmisliti o tome.
    Budimo si podrška, djeca su nam slične dobi i samo si možemo pomoći savjetima, nemojmo narusavati onu dobru atmosferu otprije.

Pa bila je dobra atmosfera dok god smo sutile na njene ispade. Sad kad joj nesto kazes dobijes da si nemajka,glupa,sa posebnim potrebama i slicno. Optuzuje me da sam na strani proljetnice 🙄🧐 a da ne govorim da sam upravo ja ta koja ju je branila do prije par tjedana kad je nesto napisala sad vise nisam sigurna kojoj od vas pa se ispričavala da nije tako mislila i da su to sve hormoni. Ali evo sad sam neprijatelj broj jedan jer mi dosta njenih ispada. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 14:52

Buhtlice ja sam posebna a ti s posebnim potrebama neću ti šutiti. I ne izmisljaj stvari koje i nisam rekla 😉 meni je na jednom papiru i izjava muža i svi moji podaci za roditeljski dopust.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.