Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    02. Lipanj 2023. 09:37

Moja beba je dojila isto..
    Al presli smo na AD 
    Oprosti Blair 
    Al posjeti pod hitno nekog strucnog..
    I da i moja beba ima rutinu i svaki put kad nesto novo napravi naravno kazem jer sam NAJPONOSNIJA MAMA..
    I ponosna na svoje dijete kao i svi mi tu

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 09:56

Rekla sam budući helikopter roditelj nitko ne čita s razumijevanjem, šteta jedan psiholog bi to trebao. Ali kakva je situacija po školama nista me ne čudi, stručna služba slabo radi svoj posao. Ali to je neka druga tema. Ne treba mi nitko stručan, hvala bogu osjećam se možda i bolje nego ikad 🤷😃 neki upisi su samo moje mišljenje ne morate se vrijediti, od debele buhtlice sam se samo branila jer je prva krenula vrlo osobno vrijeđati što nisam dopustila. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 10:00

keti91

Moja beba je dojila isto..Al presli smo na ADOprosti BlairAl posjeti pod hitno nekog strucnog..I da i moja beba ima rutinu i svaki put kad nesto novo napravi naravno kazem jer sam NAJPONOSNIJA MAMA..I ponosna na svoje dijete kao i svi mi tu

Ima i moj rutinu i ja sam ponosna bože dragi nemam potrebu to toliko naglasavati izvan kruga obitelji to je bila moja poanta stvarno si i ti blesavica ženica. 😂🤷 Što me briga jel dojis ili si na ad-u, ja sam samo komentirala da tko MOŽE dojiti da je prirodnije, lakše, bolje to su činjenice ali nisi zato bolja, lošija od mene. Prva ću kupiti kašicu nisi zato nemanja, ali neće biti PRVO što će moje dijete probati. Stvarno vam žene hormoni nisu jos nadosli. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 10:02

I za kraj barem na ovu temu ja sam tako malo samozatajnija oko svog djeteta nisam niti jednu sliku stavila ni na drustvene mreže jer ni to ne volim 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 10:04

Elli2023

sarinjo

Inna_92

Moj mali ima blaži hipertonus ruku i nogu, ja se bome s ničim ne hvalim, al sretna sam dok vidim kako mu vježbice pomažu da usvaja nove stvari. (Ne hodamo na vježbe na svoju ruku, ali doktorica fizijatar je rekla da moramo)
    Baš zato što ima taj hipertonus, kad nešto usvoji što možda nije mogao, i to treba biti za pohvalit se. Mi smo odgajani s onim “skromnost je vrlina”, a ne trebamo bit tako strogi, lijepo je hvalit bebice, treba bit ponosan na njih u kojoj god da su fazi, trebaju i mame hvalit jedna drugu, ali i dat si iskrene savjete jer mozemo naucit jedna od druge nešto.Inace, posve random tema, ali htjela sam neki baby monitor s kamerom. Dosta su skupi pa smo probali uzet xiaomi kucnu kameru. I genijalna je. Vidi se odlicno, moze se zumirat prema kreveticu, ima i zvuk. Spojena je na telefon. Sad je akcija pa kosta 210 kuna (ja sam i dalje u kunama :p). Eto, ako nekom moze pomoci.
    Mi također imamo tu kameru 2k i stvarno je super, isto sam kupila na nekom snizenju kad sam bila trudna 😊

Ja sam dobila od frendice kameru na poklon i pomogne kad mališa zaspi zatvorim vrata od sobe pa mužić i ja ne moramo šaptati 😂🤦

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    02. Lipanj 2023. 10:13

BlairWaldorf

keti91

Moja beba je dojila isto..Al presli smo na ADOprosti BlairAl posjeti pod hitno nekog strucnog..I da i moja beba ima rutinu i svaki put kad nesto novo napravi naravno kazem jer sam NAJPONOSNIJA MAMA..I ponosna na svoje dijete kao i svi mi tu
    Ima i moj rutinu i ja sam ponosna bože dragi nemam potrebu to toliko naglasavati izvan kruga obitelji to je bila moja poanta stvarno si i ti blesavica ženica. 😂🤷 Što me briga jel dojis ili si na ad-u, ja sam samo komentirala da tko MOŽE dojiti da je prirodnije, lakše, bolje to su činjenice ali nisi zato bolja, lošija od mene. Prva ću kupiti kašicu nisi zato nemanja, ali neće biti PRVO što će moje dijete probati. Stvarno vam žene hormoni nisu jos nadosli.

Draga moja..
    Ajmo tko si ti tu da vrijedas neku curu,zenu? 
    Evo vidis meni je lakse na ad-u nego kad sam dojila i jel me treba osudivat..
    I tko zna kad ce ti dijete ista probat osim mlijeka tvog jer se drzis ko luda neceg kad bi se mi drzale svega sto nam netko pa dokle bih dosla..
    Draga trazi si strucnu pomoc jer ti je stvarno potrebna..
    U vezi slika to je necije pravo dal ce.gdje objaviti i gdje..
    Evo ja ovdje samo imam sliku od svog djeteta..
    Na fb,na insta nema ni jedne..
    A ako oce objaviti netko od nas to se postuje..
    A to sto Buhtlicu nazivas debelom nije ti to lijepo ti si ipak mama zena svom covjeku a ponasas se kao balavica nekaa...
    Takve poput tebe takve zalim

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    02. Lipanj 2023. 10:22

Mislim da nema potrebe da se ovdje vrijeđamo ovdje smo zbog toga da pomognemo jedna drugoj buhtlica23 ❤️ potpuno te podržavam sve smo mi heroji neispavane nekad umorne mislim da nitko ne može bolje jedna drugoj biti potpora jer smo sve u istoj situaciji s bebama kući.Mislim da nam je ovo i najljepši period života i  sretne smo ponosne mame.
    Budimo tu jedna za drugu ne jedna protiv druge imamo različite životne navike i ponašanja i biti će različiti ljudi jednog dana naša djeca i to je ok šta bi bilo da svi ljudi isto se ponašaju da svi isto misle da svi isto žive po istim pravilima svijet bi bio monotono mjesto meni je sve ok 😅 i ko doji i ne doji i ko daje kašicu i kuha naravno imam svoje mišljenje ali neću nikada ništa reći osobi da njena odluka nije dobra jer nije donesena u skladu s mojim mišljenjem i razmišljanjem .

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 10:23

keti91

BlairWaldorf

keti91

Draga moja..
    Ajmo tko si ti tu da vrijedas neku curu,zenu?
    Evo vidis meni je lakse na ad-u nego kad sam dojila i jel me treba osudivat..
    I tko zna kad ce ti dijete ista probat osim mlijeka tvog jer se drzis ko luda neceg kad bi se mi drzale svega sto nam netko pa dokle bih dosla..
    Draga trazi si strucnu pomoc jer ti je stvarno potrebna..
    U vezi slika to je necije pravo dal ce.gdje objaviti i gdje..
    Evo ja ovdje samo imam sliku od svog djeteta..
    Na fb,na insta nema ni jedne..
    A ako oce objaviti netko od nas to se postuje..
    A to sto Buhtlicu nazivas debelom nije ti to lijepo ti si ipak mama zena svom covjeku a ponasas se kao balavica nekaa…
    Takve poput tebe takve zalim

Pa U REDU JE , tebi je lakše a meni je iz moje perspektive kad se prevaziđu prva 2,3 mjeseca i uspostavi ponuda i potražnja lakše ovo. ( Ne znam da li ste znale ali kod drugog poroda se to puno brže desi, nema natečenih sisa, curenja, sve ide puno brže ). Znači moje dijete neće ništa drugo jesti jer sam ja odlučila ne dati mu dohranu do punih šest mjeseci, eventualno tjedan ranije ? Možes mi podastrijeti neke teze koje bi to potkrijepile, rado ću te saslušati ako je SUVISLO. Ne vidim zašto bi se suzdržavala i bila pristojna prema nekome tko prema meni nije 🤷 jednostavno sam vratila istom mjerom 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    02. Lipanj 2023. 10:24

BlairWaldorf

Rekla sam budući helikopter roditelj nitko ne čita s razumijevanjem, šteta jedan psiholog bi to trebao. Ali kakva je situacija po školama nista me ne čudi, stručna služba slabo radi svoj posao. Ali to je neka druga tema. Ne treba mi nitko stručan, hvala bogu osjećam se možda i bolje nego ikad 🤷😃 neki upisi su samo moje mišljenje ne morate se vrijediti, od debele buhtlice sam se samo branila jer je prva krenula vrlo osobno vrijeđati što nisam dopustila.

Debela Buhtlica uvijek moze smrsavit, ali zato mrsava Blair zauvjek ostaje mrsava i nezadovoljna svim segmentima zivota pa misli da moze nama tu srat, jer valjda kod kuce ne smije psinit 😂
    Bit ce mi drago da grijesm no sigurna sam da ce Blair bit vise puta na razgovorima u skoli nego sve mi nemajke. Jer naprosto djece uce od roditelja. Od tebe moze jedino narucit bit zajedljiv,bezobrazan i onda rec salio sam se. Pa ce doci u skolu i vrjedat svu djecu oko sebe jer eto mama ga je nacila da je uredu reci nekom da je debel, ruzan,neinteligentan i glup. 
    Odi obavi neki soping,smiri zivce ako vec neces pricat sa strucnom osobom.
    Btw jedini ko je vrijedao i podbadao si ti samo sam ti uzvratila. I to ne odmah nego kada si nastavila u istom tonu.  Ajd sad bok

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

snowwhite1410
    02. Lipanj 2023. 10:27

Ajmo sada sve stavit naše bebice ❤️da vidimo šta smo stvorile i koliko smo sretne majke zbog toga 🥰nema ništa loše u tome 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.