Cure, koje sve dokumente trebam za otvaranje roditeljskog dopusta? Ovih drugih 6 mjeseci
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Nego spavaju li vase bebe na stomaku preko noci? Moja se unazad par noci sama okrece na stomak, to do sada nije radila 🤭Moja spava, no vrlo cesto se dize na ruke i pocne puzat po kinderbetu, onda se naravno rasplače jer si ne zna opet lec nego ju mi trebamo polec…jel ima jos netko takvih problema?
Isti problem,zato i pitam.
Njoj zna ruka ostat ispod stomaka jer to sve radi na spavajuci i onda drama 😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Cure, koje sve dokumente trebam za otvaranje roditeljskog dopusta? Ovih drugih 6 mjeseci
Popunis 2 papira sa HZZO, muz ti treba potpisati jedan, mozes ih zatrazit mailom i isto tako vratiti. Rjesnje dobijes u roku 30 dana 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Nego spavaju li vase bebe na stomaku preko noci? Moja se unazad par noci sama okrece na stomak, to do sada nije radila 🤭Moja spava, no vrlo cesto se dize na ruke i pocne puzat po kinderbetu, onda se naravno rasplače jer si ne zna opet lec nego ju mi trebamo polec…jel ima jos netko takvih problema?Isti problem,zato i pitam.
Njoj zna ruka ostat ispod stomaka jer to sve radi na spavajuci i onda drama 😂
Tako i kod nas, radi to sve u nekom pokusnu, a sama se ne zna onda vratit nazad na leda ili bok, iako to preko dana zna
Za dr dio porodiljnog, poslala sam mail na HZZO i oni su mi vratili neka 2 papira, na jedan mu se potpisao muz i onda sam im to poslala mailom i dobiješ rješenje kroz mj dana
Cure, koje sve dokumente trebam za otvaranje roditeljskog dopusta? Ovih drugih 6 mjeseciPopunis 2 papira sa HZZO, muz ti treba potpisati jedan, mozes ih zatrazit mailom i isto tako vratiti. Rjesnje dobijes u roku 30 dana 😊
Hvala puno!
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Nego spavaju li vase bebe na stomaku preko noci? Moja se unazad par noci sama okrece na stomak, to do sada nije radila 🤭Moja spava, no vrlo cesto se dize na ruke i pocne puzat po kinderbetu, onda se naravno rasplače jer si ne zna opet lec nego ju mi trebamo polec…jel ima jos netko takvih problema?Isti problem,zato i pitam.
Njoj zna ruka ostat ispod stomaka jer to sve radi na spavajuci i onda drama 😂Tako i kod nas, radi to sve u nekom pokusnu, a sama se ne zna onda vratit nazad na leda ili bok, iako to preko dana zna
Tako je i kod nas 😁 zadnje tri noći svaki pit se bar 2 pita okrene na tibicu pa ga vratim nazad kad se javi 😁 sad više to radi po noći, a prije se stalno pivotirao u kimbaću, pa sam ga ujutro znala naći za 180 stupnjeva okrenutog 🤣
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure, koje sve dokumente trebam za otvaranje roditeljskog dopusta? Ovih drugih 6 mjeseciPopunis 2 papira sa HZZO, muz ti treba potpisati jedan, mozes ih zatrazit mailom i isto tako vratiti. Rjesnje dobijes u roku 30 dana 😊
Popunjava se jedan papir. Zahtjev je jedan .
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, koje sve dokumente trebam za otvaranje roditeljskog dopusta? Ovih drugih 6 mjeseciPopunis 2 papira sa HZZO, muz ti treba potpisati jedan, mozes ih zatrazit mailom i isto tako vratiti. Rjesnje dobijes u roku 30 dana 😊Popunjava se jedan papir. Zahtjev je jedan .
Popunjava se i zahtjev i izjava. Koliko znam brojati to su 2 papira. Provjeri prije nego bubneš. Ali ko zna mozda za tebe vrijede posebna pravila. Kad si sva posebna. 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji