Rekla sam budući helikopter roditelj nitko ne čita s razumijevanjem, šteta jedan psiholog bi to trebao. Ali kakva je situacija po školama nista me ne čudi, stručna služba slabo radi svoj posao. Ali to je neka druga tema. Ne treba mi nitko stručan, hvala bogu osjećam se možda i bolje nego ikad 🤷😃 neki upisi su samo moje mišljenje ne morate se vrijediti, od debele buhtlice sam se samo branila jer je prva krenula vrlo osobno vrijeđati što nisam dopustila.Debela Buhtlica uvijek moze smrsavit, ali zato mrsava Blair zauvjek ostaje mrsava i nezadovoljna svim segmentima zivota pa misli da moze nama tu srat, jer valjda kod kuce ne smije psinit 😂
Bit ce mi drago da grijesm no sigurna sam da ce Blair bit vise puta na razgovorima u skoli nego sve mi nemajke. Jer naprosto djece uce od roditelja. Od tebe moze jedino narucit bit zajedljiv,bezobrazan i onda rec salio sam se. Pa ce doci u skolu i vrjedat svu djecu oko sebe jer eto mama ga je nacila da je uredu reci nekom da je debel, ruzan,neinteligentan i glup.
Odi obavi neki soping,smiri zivce ako vec neces pricat sa strucnom osobom.
Btw jedini ko je vrijedao i podbadao si ti samo sam ti uzvratila. I to ne odmah nego kada si nastavila u istom tonu. Ajd sad bok
Actually taman sam, nikad zadovoljnija težinom. 🤷 Šoping sam odradila, hvala ti lijepa na lijepim željama 💁očito ti slatko pomućuje mozak pa preporučam i neko povrće. Dobro je za mozak, liniju a sve je to povezano kad si sretan i sa svojim izgledom manje sipaš drugima otrov. Možda svog nisi svjesna, ja ti samo vraćam ono što meni bacas 💁🤦 ne , neću tako odgajati dijete mislim da je totalno glupost sve ovo što pišes.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, hvala na podrsci no nemojte se mjesat, ne zelim da budete prozvane od odredene osobe kojoj ne zelim vise pridavati paznju. Rekla sam sve sto sam imala za rec, mozda i previse.
Ja cu i dalje po svom,bit ponosna na svaki zub,svaku dlaku i svaki uzadah svog djeteta nakraju i sebe same jer smo prezivile. Neki koji su imali uredu trudnocu ne znaju sta je strah i ne znaju koliko te stvari znace kad prodes to sto si prosao. Moje djete se izborilo za dolazak na ovaj svijet, prezivila je sve testove,preglede,viskove-manjkove plodne vode, krvarenja na mozgu, kisik i ostalo. Tako da ponosna sam na nju i sve bi to opet prosla za nju. ♥️
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Ajmo sada sve stavit naše bebice ❤️da vidimo šta smo stvorile i koliko smo sretne majke zbog toga 🥰nema ništa loše u tome
Pa mozda bih i trebale da vidi kakve smo mame i koliko smo ponosne na nase curice 😍
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Snow tako je, trebamo jedna drugoj biti podrška. 💪
Mi smo krenuli s kašicama točno s navršenih 5 mj jer je pedijatrica tako rekla, nisam htjela ništa na svoju ruku. I došlo mi super jer jako volim kuhati za svoju obitelj, a iznenadili smo se kako je dječak dobro prihvatio kašice. (Namjerno naglasila "za svoju obitelj" jer mrzim kuhati za goste🤣)
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Cure, hvala na podrsci no nemojte se mjesat, ne zelim da budete prozvane od odredene osobe kojoj ne zelim vise pridavati paznju. Rekla sam sve sto sam imala za rec, mozda i previse.
Ja cu i dalje po svom,bit ponosna na svaki zub,svaku dlaku i svaki uzadah svog djeteta nakraju i sebe same jer smo prezivile. Neki koji su imali uredu trudnocu ne znaju sta je strah i ne znaju koliko te stvari znace kad prodes to sto si prosao. Moje djete se izborilo za dolazak na ovaj svijet, prezivila je sve testove,preglede,viskove-manjkove plodne vode, krvarenja na mozgu, kisik i ostalo. Tako da ponosna sam na nju i sve bi to opet prosla za nju. ♥️
Ako ista mrzim too je vrjedanje i sve ostalo..tako da dal ce ona mislit ovako ili onako brigaa me,vjeruj mi
Ja znam sta je strah i sve dal cu bebu donijet na svijet toliko krvarenja,na kraju hvala Bogu se rodila ziva i zdrava
Odes na uzv mozga s bebom kazu ti beba dok je jos u stomaku bila imala krvarenje u mozgu kao kod tebe
Tu ti svasta prolazi kroz glavu
Al za nju SVE pa i na kraj svijeta
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Nego spavaju li vase bebe na stomaku preko noci? Moja se unazad par noci sama okrece na stomak, to do sada nije radila 🤭
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Joj ajde ne seri s oprostenjem. Ti si meni svasta rekla plus podržala ludu proljetnicu kad mi je svasta ruznog izgovorila to govori dosta o tebi 🤷 budi ponosna brate mili do mile volje i ja sam na svog razlikujemo se u pristupu prema tome. I ne neću kačiti slike djeteta jer to nije moj djir, kad odraste neka sam odluči jel želi biti na internetu🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Moje mršave slike jer se nikad neću udebljati 😂😂😂😂😂 u novoj odjeći možete uvijek dobiti ✌️😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Nego spavaju li vase bebe na stomaku preko noci? Moja se unazad par noci sama okrece na stomak, to do sada nije radila 🤭
Moja spava, no vrlo cesto se dize na ruke i pocne puzat po kinderbetu, onda se naravno rasplače jer si ne zna opet lec nego ju mi trebamo polec...jel ima jos netko takvih problema?
Rekla sam budući helikopter roditelj nitko ne čita s razumijevanjem, šteta jedan psiholog bi to trebao. Ali kakva je situacija po školama nista me ne čudi, stručna služba slabo radi svoj posao. Ali to je neka druga tema. Ne treba mi nitko stručan, hvala bogu osjećam se možda i bolje nego ikad 🤷😃 neki upisi su samo moje mišljenje ne morate se vrijediti, od debele buhtlice sam se samo branila jer je prva krenula vrlo osobno vrijeđati što nisam dopustila.
Blair Razbacuješ se s terminima za koje ni sama ne znaš šta znače. Kažem ti da u ovoj dobi nema helikopter roditelja pa se tako ni iz ponašanja roditelja koji se vesele i pričaju (po tvom razumijevanju hvalisaju i natječu) o prvom zubu, prvom okretu, prvom koraku, prvoj zličici i slično ne može se donijeti zaključak da će netko biti budući helikopter roditelj. Isto tako se ne može donijeti ni zaključak da ako netko to ne radi da će u budućnosti zanemarivati svoju djecu.
Ako već pametuješ onda barem pametuj o nečemu u čemu si stručna, a ne omalovažavati nečiji rad i generalizirati o svemu. Da školstvo nam nije idealno, ali nije sve crno bijelo, ima ljudi koji se ne trude, ali i onih koji se trude i rade svoj posao savjesno za dobrobit djece, a ne samo da prime plaću.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji