Još sam nešto htjela reći… Tu ste ako nešto zatrebam 😂😂😂 ti , koja komentiraš moju situaciju s mužem na ovakav način, ideš ispod pojasa jer je kod mene na početku bilo tako ? Želiš reći da si bolja, sposobnija jer ti to nisi dopustila, ti si ta draga moja koja se uzvisuje 🤷
Ja moje dijete nunam, ljubim, nosim (neće dugo biti mali, sve to prebrzo prođe, još malo pa će bježati od nas 😂) pa ne vidim čemu sam ga to lošem naučila. To je ona starinska "naučit ćeš ga na ruke " sorry ali meni je to abnormalno glupo 😂 Ne ljuti se ako nije nošen, sretan je kad kad ga se nosi 🤷Tako da ne vjerujem u to kako naučis dijete. Jer bebe su stalno u nekim fazama i ako ih nečemu i naučiš često to pada u vodu, pa i rutine se mijenjaju, evo i sama kažeš da nisi spavala jer su izbijali zubići. Kažeš da nisam bila takva prije 🤷 možda nisam imala razloga jer ste bile normalne 😂
I btw nisam rekla da si ga losem narucila. Ako ga ti zelis nunat odlicno. Ako zelis da ga svi ljube odlicno. Ja ne zelim i nisam dala. Moje curka super napreduje sretna je vesela i mazimo se mi i ako ce je neko ljubit to cemo bit mi ( mama i tata) nema potrebe da svi svoje zvale razvlace po njoj. Prije svega jer je ranije rodena beba i ne zelim da joj prenose koješta. U jednom se slazemo,prebrzo ce odrast to je sigurno. Ne moras vjerovati probaj tjedan dana nesto raditi s njim u isto vrijeme pa ces vidit da se itekako moze. Ne kazem da sam 100% u pravu ali evo probaj pa javi. Mozda se i iznenadis. Kako si sama rekla nije lose usvojiti nesto novo 😀
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Ajmo ispočetka jer očito si smanjene inteligencije, ne znas čitati s razumijevanjem ili namjerno izvrćes moje riječi.
Ja i moj muž nemamo nikakvih značajnijih problema ali ja imam problem s tobom koja tako olajavas moj brak i govoris da sam ja izbacila muža i pritom aludiras na neki problem, fantaziras. Bolesno. Idemo dalje...
Nije se grijeh ne ponositi se svojim djetetom, itekako sam ponosna samo nemam potrebu vikati okolo svima koliko se puta dijete okrenulo s leđa na bok u tom danu. Posaljem tati sto poruka i sretno mu ispričam kad se vrati s posla, eventualno kažem bakama i djedovima koji ga onda kad ga vide nose i maze, inače smo mi SAMI u gradu i to je to. Što bi ja to novo trebalo usvojiti ? Trenutno je sve poslozeno kako treba i ide svojim tokom. Nisi jedina koja se informirala o bebama. Ako te sto zanima samo pitaj 😉
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ajmo ispočetka jer očito si smanjene inteligencije, ne znas čitati s razumijevanjem ili namjerno izvrćes moje riječi.
Ja i moj muž nemamo nikakvih značajnijih problema ali ja imam problem s tobom koja tako olajavas moj brak i govoris da sam ja izbacila muža i pritom aludiras na neki problem, fantaziras. Bolesno. Idemo dalje…
Nije se grijeh ne ponositi se svojim djetetom, itekako sam ponosna samo nemam potrebu vikati okolo svima koliko se puta dijete okrenulo s leđa na bok u tom danu. Posaljem tati sto poruka i sretno mu ispričam kad se vrati s posla, eventualno kažem bakama i djedovima koji ga onda kad ga vide nose i maze, inače smo mi SAMI u gradu i to je to. Što bi ja to novo trebalo usvojiti ? Trenutno je sve poslozeno kako treba i ide svojim tokom. Nisi jedina koja se informirala o bebama. Ako te sto zanima samo pitaj 😉
Dat cu ti dobronamjeran savjet ti ga shvati kako hoces. Odi i popricaj s nekim jer i ako nemas problem u braku imas ga u glavi to je sigurno. Ja imam smanjenu inteligenciju jer se ne slazem sa tobom i tvojim stajalistem. Odlicno, nek sam i glupa i luda i neinteligentna. Iskreno nije me briga tko gdje spava, ni kakvih problema imas ako o tome ne zelis pricat. No prestani sve vrijedat jer si frustrirana. Nista ja ne olajavam. Drago mi je da ti je dobro. Drago mi je ako nemas problema u braku i drago mi je sto ti djete konacno spava. Isto tako mi je drago ako je prihvatio dudu. Ako nije opet mi je drago sve sta je tebi drago za tvoje djete. To znaci da mozes raditi na sebi i vidjeti gdje je tocno nastao kratki spoj jer ocito negdje je. Blair koju ja znam sa foruma nije bila takva i sigurno nije optuzivala sve zene da su lude. Ova nova ocito ima problem. Ali eto to sam samo ja, smanjene inteligencije i neskolovana. 🫣😂
Ajd sad nadi drugi zrtvu nad kojoj ces vrsit bullyng meni je dosta za neko vrijeme. Ubila me tvoja inteligencija.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Malo pročitaj svoje upise pa vidi kakva si ti prema meni i kako ufino podjebavaš od starta. 🤷 I ja zelim tebi da ti dijete KONAČNO zaspi... Bas si jadna. Laku noć ti ipak želim ajde 🤷✌️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Malo pročitaj svoje upise pa vidi kakva si ti prema meni i kako ufino podjebavaš od starta. 🤷 I ja zelim tebi da ti dijete KONAČNO zaspi… Bas si jadna. Laku noć ti ipak želim ajde 🤷✌️
Nebi vjerovala ali moje djete je upravo presvuceno nahranjeno i spava. To ti je ta rutina o kojoj ti ocito nemas pojma. Ili kako bi ti rekla da je daljinski.
Ako netko treba citat to si ti vrati se jedno 30ak stranica pa citaj. Samo si iskakala na forum bacala bombe i odlazila kad ti je odgovaralo dok smo svi sutili bilo je okej sad kad ti je vraceno istom mjerom cvilis. No hajde i ja tebi zelim laku noc. Nek te bube grizu cijelu noc. Valjda se kad naspavas ces shvatiti neke stvari koje si govorila proteklih par dana,tjedana.. 😴😴😴
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Malo pročitaj svoje upise pa vidi kakva si ti prema meni i kako ufino podjebavaš od starta. 🤷 I ja zelim tebi da ti dijete KONAČNO zaspi… Bas si jadna. Laku noć ti ipak želim ajde 🤷✌️Nebi vjerovala ali moje djete je upravo presvuceno nahranjeno i spava. To ti je ta rutina o kojoj ti ocito nemas pojma. Ili kako bi ti rekla da je daljinski.
Ako netko treba citat to si ti vrati se jedno 30ak stranica pa citaj. Samo si iskakala na forum bacala bombe i odlazila kad ti je odgovaralo dok smo svi sutili bilo je okej sad kad ti je vraceno istom mjerom cvilis. No hajde i ja tebi zelim laku noc. Nek te bube grizu cijelu noc. Valjda se kad naspavas ces shvatiti neke stvari koje si govorila proteklih par dana,tjedana.. 😴
A mi ostale inače ne presvlačimo, hranimo i stavljamo svoje dijete da spava nego idemo s njim u disko u pola jedan 🤷😂 svakako znam o rutini, ne moram se tebi dokazivati samo kažem da nije uvijek tako primjerice kad bebi rastu zubi pa danima niste ti i muž spavali. To sam mislila. Nije ipak sve na daljinski , barem ne kod tebe. Krivo sam to rekla. 💁 Ali neka ti ne bude krivo, nije kod nikoga. Neće me bube gristi imam komarice.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kad se već toliko spominje termin helikopter roditelj, morala bih reći Blair nisi shvatila što taj termin označava. U ovako ranoj fazi djetetova života kada je ono ovisno o nama tada nitko ne može biti helikopter roditelj. Evo ovdje je lijepo objašnjen taj termin zajedno sa nekim primjerima:
https://krenizdravo.dnevnik.hr/zdravlje/psihologija/helikopter-roditelji-psihologinja-otkriva-sve-o-ovom-fenomenu-koji-je-sve-izrazenijiInače sam psiholog u jednoj OŠ tako da sam srela puno primjera takvih roditelja, ali i djece sa posljedicom takvih odgojnih metoda.
Ima nas svakakvih, netko ne ide doktoru dok ga nešto ne boli netko ide za svaku malu bol, a netko ide na sistematski iako je zdrav. Ja osobno spadam u zadnju kategoriju koja ide na sistematski iako sam zdrava jer mislim da je to briga o zdravlju, a ne pretjerivanje. Isto tako radim sa svojim djetetom vježbice kroz igru jer osim što to veseli i njega i mene može samo pomoći jer djeca sve uče, nitko se ne rodi da sve zna. Rađamo se sa refleksima koji se gube učenjem novih stvari. A što je tiče struke mogu vam reći da po pitanju svega je ista podijeljena uvijek. Neki su za dohranu od 4 mjeseca, a po nekim novim istraživanjima čak od 3. mjeseca dok su neki za tek od 6 mjeseci. Neki savjetuju dojenje uz hranu do 2.godine života, neki se tome groze. Struka je takva da kao i svi svatko ima svoje mišljenje i osobno sam doživjela da 2 različita pedijatra imaju različito mišljenje tj. procjenu za isto djete pa onda ne vidim čemu rasprave oko toga jel nešto rano ili potrebno. A što se tiče hvalisanja oko djeteta osobno smatram da nitko to ne radi kako bi drugom nešto nabio na nos ili stvorio pritisak. Jer ako vam to stvara pritisak onda su vas odgojili helikopter roditelji i sad imate posljedice da se morate u svemu natjecati ili pak sve doživljavate kao natjecanje.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Moj mali ima blaži hipertonus ruku i nogu, ja se bome s ničim ne hvalim, al sretna sam dok vidim kako mu vježbice pomažu da usvaja nove stvari. (Ne hodamo na vježbe na svoju ruku, ali doktorica fizijatar je rekla da moramo)Baš zato što ima taj hipertonus, kad nešto usvoji što možda nije mogao, i to treba biti za pohvalit se. Mi smo odgajani s onim “skromnost je vrlina”, a ne trebamo bit tako strogi, lijepo je hvalit bebice, treba bit ponosan na njih u kojoj god da su fazi, trebaju i mame hvalit jedna drugu, ali i dat si iskrene savjete jer mozemo naucit jedna od druge nešto.Inace, posve random tema, ali htjela sam neki baby monitor s kamerom. Dosta su skupi pa smo probali uzet xiaomi kucnu kameru. I genijalna je. Vidi se odlicno, moze se zumirat prema kreveticu, ima i zvuk. Spojena je na telefon. Sad je akcija pa kosta 210 kuna (ja sam i dalje u kunama :p). Eto, ako nekom moze pomoci.
Mi također imamo tu kameru 2k i stvarno je super, isto sam kupila na nekom snizenju kad sam bila trudna 😊
Kad se već toliko spominje termin helikopter roditelj, morala bih reći Blair nisi shvatila što taj termin označava. U ovako ranoj fazi djetetova života kada je ono ovisno o nama tada nitko ne može biti helikopter roditelj. Evo ovdje je lijepo objašnjen taj termin zajedno sa nekim primjerima:
https://krenizdravo.dnevnik.hr/zdravlje/psihologija/helikopter-roditelji-psihologinja-otkriva-sve-o-ovom-fenomenu-koji-je-sve-izrazenijiInače sam psiholog u jednoj OŠ tako da sam srela puno primjera takvih roditelja, ali i djece sa posljedicom takvih odgojnih metoda.
Ima nas svakakvih, netko ne ide doktoru dok ga nešto ne boli netko ide za svaku malu bol, a netko ide na sistematski iako je zdrav. Ja osobno spadam u zadnju kategoriju koja ide na sistematski iako sam zdrava jer mislim da je to briga o zdravlju, a ne pretjerivanje. Isto tako radim sa svojim djetetom vježbice kroz igru jer osim što to veseli i njega i mene može samo pomoći jer djeca sve uče, nitko se ne rodi da sve zna. Rađamo se sa refleksima koji se gube učenjem novih stvari. A što je tiče struke mogu vam reći da po pitanju svega je ista podijeljena uvijek. Neki su za dohranu od 4 mjeseca, a po nekim novim istraživanjima čak od 3. mjeseca dok su neki za tek od 6 mjeseci. Neki savjetuju dojenje uz hranu do 2.godine života, neki se tome groze. Struka je takva da kao i svi svatko ima svoje mišljenje i osobno sam doživjela da 2 različita pedijatra imaju različito mišljenje tj. procjenu za isto djete pa onda ne vidim čemu rasprave oko toga jel nešto rano ili potrebno. A što se tiče hvalisanja oko djeteta osobno smatram da nitko to ne radi kako bi drugom nešto nabio na nos ili stvorio pritisak. Jer ako vam to stvara pritisak onda su vas odgojili helikopter roditelji i sad imate posljedice da se morate u svemu natjecati ili pak sve doživljavate kao natjecanje.
Potpisujem,no sada ces i ti doci u kategoriju neinteligentne 😂
Ne mislim se vise baviti tom temom, no definitivno sam sve samo helikopter roditelj nisam. Ali jednostavno me zivcira sto dolazi tu i daje zajedljive komentare pa kad isti dobije nazad ajme meni no dobro 😀
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Evo sad sam sve procitala buhtlicu podrzavam u svemu..
Bair nije niti lijepo vrjeđati to prvo
Drugo evo ja sam majka koja je bebi sa nepunih 5mj dala kasicu koju sam ja pravila..al sam isto za to da se i kupi..
Sta ja sam po tome nemajka?
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji