Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 11:18

buhtlica23

Cure, hvala na podrsci no nemojte se mjesat, ne zelim da budete prozvane od odredene osobe kojoj ne zelim vise pridavati paznju. Rekla sam sve sto sam imala za rec, mozda i previse.
    Ja cu i dalje po svom,bit ponosna na svaki zub,svaku dlaku i svaki uzadah svog djeteta nakraju i sebe same jer smo prezivile. Neki koji su imali uredu trudnocu ne znaju sta je strah i ne znaju koliko te stvari znace kad prodes to sto si prosao. Moje djete se izborilo za dolazak na ovaj svijet, prezivila je sve testove,preglede,viskove-manjkove plodne vode, krvarenja na mozgu, kisik i ostalo. Tako da ponosna sam na nju i sve bi to opet prosla za nju. ♥️

Joj ajde ne seri s oprostenjem. Ti si meni svasta rekla plus podržala ludu proljetnicu kad mi je svasta ruznog izgovorila to govori dosta o tebi 🤷 budi ponosna brate mili do mile volje i ja sam na svog razlikujemo se u pristupu prema tome. I ne neću kačiti slike djeteta jer to nije moj djir, kad odraste neka sam odluči jel želi biti na internetu🤷 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 11:19

Moje mršave slike jer se nikad  neću udebljati 😂😂😂😂😂 u novoj odjeći možete uvijek dobiti ✌️😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Elli2023
    02. Lipanj 2023. 11:26

buhtlica23

Nego spavaju li vase bebe na stomaku preko noci? Moja se unazad par noci sama okrece na stomak, to do sada nije radila 🤭

Moja spava, no vrlo cesto se dize na ruke i pocne puzat po kinderbetu, onda se naravno rasplače jer si ne zna opet lec nego ju mi trebamo polec...jel ima jos netko takvih problema?

• ikica_90
    02. Lipanj 2023. 11:26

BlairWaldorf

Rekla sam budući helikopter roditelj nitko ne čita s razumijevanjem, šteta jedan psiholog bi to trebao. Ali kakva je situacija po školama nista me ne čudi, stručna služba slabo radi svoj posao. Ali to je neka druga tema. Ne treba mi nitko stručan, hvala bogu osjećam se možda i bolje nego ikad 🤷😃 neki upisi su samo moje mišljenje ne morate se vrijediti, od debele buhtlice sam se samo branila jer je prva krenula vrlo osobno vrijeđati što nisam dopustila.

Blair Razbacuješ se s terminima za koje ni sama ne znaš šta znače. Kažem ti da u ovoj dobi nema helikopter roditelja pa se tako ni iz ponašanja roditelja koji se vesele i pričaju (po tvom razumijevanju hvalisaju i natječu) o prvom zubu, prvom okretu, prvom koraku, prvoj zličici i slično ne može se donijeti zaključak da će netko biti budući helikopter roditelj. Isto tako se ne može donijeti ni zaključak da ako netko to ne radi da će u budućnosti zanemarivati svoju djecu. 
    Ako već pametuješ onda barem pametuj o nečemu u čemu si stručna, a ne omalovažavati nečiji rad i generalizirati o svemu. Da školstvo nam nije idealno, ali nije sve crno bijelo, ima ljudi koji se ne trude, ali i onih koji se trude i rade svoj posao savjesno za dobrobit djece, a ne samo da prime plaću. 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Inna_92
    02. Lipanj 2023. 11:32

Cure, koje sve dokumente trebam za otvaranje roditeljskog dopusta? Ovih drugih 6 mjeseci

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

buhtlica23
    02. Lipanj 2023. 11:32

Elli2023

buhtlica23

Nego spavaju li vase bebe na stomaku preko noci? Moja se unazad par noci sama okrece na stomak, to do sada nije radila 🤭

Moja spava, no vrlo cesto se dize na ruke i pocne puzat po kinderbetu, onda se naravno rasplače jer si ne zna opet lec nego ju mi trebamo polec…jel ima jos netko takvih problema?

Isti problem,zato i pitam. 
    Njoj zna ruka ostat ispod stomaka jer to sve radi na spavajuci i onda drama 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    02. Lipanj 2023. 11:33

Inna_92

Cure, koje sve dokumente trebam za otvaranje roditeljskog dopusta? Ovih drugih 6 mjeseci

Popunis 2 papira sa HZZO, muz ti treba potpisati jedan, mozes ih zatrazit mailom i isto tako vratiti. Rjesnje dobijes u roku 30 dana 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Elli2023
    02. Lipanj 2023. 11:43

buhtlica23

Elli2023

buhtlica23

Moja spava, no vrlo cesto se dize na ruke i pocne puzat po kinderbetu, onda se naravno rasplače jer si ne zna opet lec nego ju mi trebamo polec…jel ima jos netko takvih problema?

Isti problem,zato i pitam.
    Njoj zna ruka ostat ispod stomaka jer to sve radi na spavajuci i onda drama 😂

Tako i kod nas, radi to sve u nekom pokusnu, a sama se ne zna onda vratit nazad na leda ili bok, iako to preko dana zna 

• Elli2023
    02. Lipanj 2023. 11:43

Polusnu*

• Elli2023
    02. Lipanj 2023. 11:45

Za dr dio porodiljnog, poslala sam mail na HZZO i oni su mi vratili neka 2 papira, na jedan mu se potpisao muz i onda sam im to poslala mailom i dobiješ rješenje kroz mj dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.