Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    02. Svibanj 2021. 18:18

Joja 🙏

Cure, ja nikako nisam zadovoljna s iscjetkom….. Tjesi me sto ginekolog nije tom pridavao previse paznje al ja sam stalno zabrinuta…. Na papiru je zuckast ili bijeli mlijecni al na gacicama mi se cini kao smedjkasno. Mozda kad se osusi postane tako oker boje? Imate li vi s tim problema?

Kad ti je slijedeci pregled? Ak ti je daleko da sutra nazoves dr pa pitas, evo moj bio normalne boje i bez mirisa pa ispalo bakterija, ne mora biti kod tebe slucaj al ja bi provjerila, a do tad mozes kupit nesto za pranje intimnog podrucja da je ph ispod 5, meni je na pregledu rekla da se na taj nacin rjesim bakterije, a i ako ju nemas nece ti naskoditi jer je to prirodni ph i povoljan je za razvijanje dobrih bakterija koje inace imamo 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Aglaja
    02. Svibanj 2021. 18:21

Joja, kod mene je isto uglavnom bjelkasto/žućkasto, ali rekla bih oker je još uvijek žućkasto? možda ti na gaćicama tako izgleda... svejedno prati i pitaj ginekologa najbolje.. 
    jedan dan sam baš imala malo smećkasto i to je bilo prije nego što sam bila na pregledu i znala za hematom.. ali to je bome bilo smećkasto i na papiru i na ulošku.. 

• Aglaja
    02. Svibanj 2021. 18:37

nelanr

Interesuje me da li je ok da je beba malo manja nego sto treba za tu sedmicu? Po doktoru je bila 7 sedmica, a po app beba je 6 sedmica 🤷 

nelanr, kako app pokazuje drukčije? jesi unijela drukčije podatke? zar se to ne računa od prvog dana zadnje mjesečnice?

02. Svibanj 2021. 19:57

pa ja sam tad racunala da je bilo 7+4 , doktor rekao 7+1 da je na isti datum menstruacije. Ali kad gledam vamo na app velicina bebe za 7 sedmicu treba biti 1.6 mm, a meni je 1.2 mm. Valjda sam sad bolje objasnila

02. Svibanj 2021. 20:20

cm ne mm ispravka 😂

Bela_le
    02. Svibanj 2021. 20:53

nelanr

pa ja sam tad racunala da je bilo 7+4 , doktor rekao 7+1 da je na isti datum menstruacije. Ali kad gledam vamo na app velicina bebe za 7 sedmicu treba biti 1.6 mm, a meni je 1.2 mm. Valjda sam sad bolje objasnila

Bas sam gledala danas svoju trudnicku iz prve trudnoce, od 20 do 30 tjedna je kasnila za tjedan ili dva, ovisi kako kad, ali je cijela kasnila (ak shvacas sta mislim), sve velicine i sve je okej, cak mi ni dr nije nista rekla, samo je bila malo sitnija beba, mislim da ti je najbitnije da se jedan dio tijela ne razvije drugacije, dok je sve tu negdje mislim da je to uredu

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    03. Svibanj 2021. 08:15

Bubat sretno danas i javi nam se s lijepim vjestima ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

aurora12
    03. Svibanj 2021. 09:51

Dobro jutro cure, nadam se da ste sve dobro. Ja sam na poslu i maloprije sam vidjela malo krvi u stolici, tj. na papiru nakon brisanja. Provjerila sam s papirom i vaginu, nije bilo krvi i na ulosku nema nista. Zadnjih dana mi je teze obavljati stolicu pa bude i naprezanja, jel moguce da je zbog toga? Kad sam bila dosta mlada imala sam krv u stolici i bila je analna fisura u pitanju. Koliko god ne zelim panicariti svaka kap krvi me prestravi :(  

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• ginger39
    03. Svibanj 2021. 09:56

Jutro, curke! Nadam se da ste sve dobro i da ste se lijepo odmorile za vikend.
    Mi smo bili u Istri s prijateljima i nakon tri dana s bebačem od 9 mjeseci i kikićem od 3 godine, totalno me šora pozitiva i jedva čekam svoje, iako se ne usudim još prepustiti euforiji.
    Ali baš se bilo lijepo za promjenu malo maknuti iz grada, na selo bez televizora i s vrlo lošom internet  vezom. 
    Mene su mučnine skroz pustile, dođe mi slabo jedino kad sam gladna. S druge strane, ten mi se jako pogoršao (a nikad nisam imala problema), ali valjda će proći kad se hormoni uravnoteže.
    Bubat, sretno na pregledu! Lakše mi je dočekati svoj sljedeći tjedan ovako dok pratim vaše. 

BubaT
    03. Svibanj 2021. 10:00

Jutro cure
    Nisam vas bas pratila ovih dana, bila sam u svojim mislima i umirem od straha oce se sto vidjeti popodne. 
    Dobrodosle nove cure ako ih ima i nadam se da ste sve dobro 😊
    Aurora, a hemoroidi? 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.