Hvala :)
vjerojatno ću i ja kombinirati, vidjet ću u četvrtak kakav će biti dr. srček..
isto želim lijep dan svima, taman je fino za laganu šetnjicu :)
Pozdrav cure,
trudna sam 6+6, termin 19.12., bila privatno kad sam bila 5+4, imam hematom, pa mi je propisan Duphaston.
6.5. sam naručena kod soc. ginekologa i malo me brine kako će reagirati na to da idem i privatno, inače sam kod dr. Srčeka. Kombinirate li vi privatnog i soc. ginekologa?
Isto nas čeka odluka za prenatalne, i ne znam još što ćemo…
Dobrodošla ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav curke... da ne odgovaram svakoj posebno...
Hvala na čestitkama!!! 🥰🥰🥰🥰
ugl.prvi pregled je prošao odlično, potvrdili trudnoću i kaže da sve izgleda dobro! Roskasti iscjedak je stao odmah drugi dan.
U srijedu imam drugi pregled ... imala sam mučnine od 6-8 tjedna i to samo večernje (kao tempirana sam bila -od 18h na dalje muka bez povraćanja) ... sad sam 9+3 tj i imam osjećaj kao da su mi se maaaalo smirile te mučnine ....kako sve vi osjećate??
Kikica super zA pregled💞💖🤗
Evo ja nisam imala neke extra mučnine, samo od gladi ponekad, al osjećam kako mi se i to već smiruje 🤞🤗 ujutro mi bude najgore nekako, ali sve izdržljivo, ipak su to slatke muke😂😂
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav curke… da ne odgovaram svakoj posebno…
ugl.prvi pregled je prošao odlično, potvrdili trudnoću i kaže da sve izgleda dobro! Roskasti iscjedak je stao odmah drugi dan.
U srijedu imam drugi pregled … imala sam mučnine od 6-8 tjedna i to samo večernje (kao tempirana sam bila -od 18h na dalje muka bez povraćanja) … sad sam 9+3 tj i imam osjećaj kao da su mi se maaaalo smirile te mučnine ….kako sve vi osjećate??
Čestitke za super pregled.. 🥰
Evo ja još uvijek imam mučnine, ne povraćam ali mi bude dosta slabo.. Ali sve su to klasični simptomi 🤰🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav curke… da ne odgovaram svakoj posebno…
U srijedu imam drugi pregled … imala sam mučnine od 6-8 tjedna i to samo večernje (kao tempirana sam bila -od 18h na dalje muka bez povraćanja) … sad sam 9+3 tj i imam osjećaj kao da su mi se maaaalo smirile te mučnine ….kako sve vi osjećate??
Super za pregled 🥰
Ja sam mucnine imala samo tjedan dana od 5 do 6 tjedna a sad mi samo bude slabo ako ne pojedem dorucak ili veceru na vrijeme
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pozdrav cure,
trudna sam 6+6, termin 19.12., bila privatno kad sam bila 5+4, imam hematom, pa mi je propisan Duphaston.
6.5. sam naručena kod soc. ginekologa i malo me brine kako će reagirati na to da idem i privatno, inače sam kod dr. Srčeka. Kombinirate li vi privatnog i soc. ginekologa?
Isto nas čeka odluka za prenatalne, i ne znam još što ćemo…
Dobrodošla...
Ja kombiniram privatno i soc... A soc ni ne zna da idem i privatno hehe....
Sto se tice hematoma, samo miruj, bez odnosa obavezno, brzo ce se to srediti... 🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
jutro ☺️ kod mene mucnina nekih specijalnih i dalje nema desi se mozda jednom sedmicno da povratim i to je to za sad je dobro.
Interesuje me da li je ok da je beba malo manja nego sto treba za tu sedmicu? Po doktoru je bila 7 sedmica, a po app beba je 6 sedmica 🤷 nadam se da nije previse glupo pitanje 😂
Cure, ja nikako nisam zadovoljna s iscjetkom..... Tjesi me sto ginekolog nije tom pridavao previse paznje al ja sam stalno zabrinuta.... Na papiru je zuckast ili bijeli mlijecni al na gacicama mi se cini kao smedjkasno. Mozda kad se osusi postane tako oker boje? Imate li vi s tim problema?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cure, ima li koja žgaravicu i što vam pomaže?😪🤷♀️
Danas me baš pere žgaravica, probala s bademima ne pomaže baš 😅😅🤯🤯
Joja, meni je iscjedak cijelo vrijeme žućkasti, nekad obilniji nekad ne, al nemam smeđeg na ulošku...
Da li imaš nekakve bolove jače ili te pecka dolje?
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji