Ti testovi se ne rade zbog pobačaja nego da se pravilno pristupi lječenju bebe ako se rodi bolesna i da se pripremi na nešto takvog.
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ti testovi se ne rade zbog pobačaja nego da se pravilno pristupi lječenju bebe ako se rodi bolesna i da se pripremi na nešto takvog.
Mislim da ovisi od osobe do osobe, ja osobno ne znam kako bi postupila tako da mislim da je stvarno individualno, ali ovo za lijecenje se slazem 100%
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pozdrav cure, ja sam trudna malo vise od 4 tjedna (u pon sam dobila pozitivan test). Zadnja menstr. bila je 29.03., odnos 14. dc pa pretpostavljam da je ovulacija bila dan, dva poslije. Buduci da je prva trudnoca bila missed ab. u 10.tjednu a razvoj ploda je stao u 6. tj. nisam sigurna kad da se narucim na pregled. Soc.gin. zeli da dodem 7.5., po meni je to prerano. Narucila bih se privatno za dva tjedna (sa 6 tjedana i par dana) samo da se uvjerim da je sve ok jer bi tada otkucaji trebali biti vidljivi. Sto vi mislite, je li bolje jos pricekati? Ne bih htjela ni predugo cekati jer sam prosli put vidjela otkucaje, trudnoca nije napredovala a ja to nisam znala 4 tjedna. Hvala 😘
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
aurora12 dobrodošla :) Pa mislim da je optimalno sa 6-7 tjedana, tako obično naručuju.
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Aurora dobrodosla, ja sam privatno na pregled isla sa 6+2 po zadnjoj menstruaciji i cula sam i srce tako da mislim da ti je oke tako kako si napisala
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja necu raditi te preglede jer cu u svakom slucaju zadrzati bebu. Pobacaj ne dolazi u obzir pa ne vidim zasto bi radila te testove. Osim toga znam jako puno slucajeva u kojem su pregledi pogrijesili. Jedino sto bi voljela je saznati spol hehe al to cu se malo strpiti.
Ja sam odbila bilo kakva testiranja u prvoj trudnoci da bi u 30tt isla na inducirani porod zbog anomalija nespojivih sa zivotom koje su otkrivene u 27tt, nerazvijeno srce, crijeva, mozak. Ponekad nemas izbora i bas kao da sebe slusam sa rijecima nikad ne bih pobacila i svakako cu zadrzati dijete. Sada razmisljam drugacije…. Da napomenem trudnocu je vodio vrsni i poznati privatnik, nisam imala puno godina, 30, bez ikakvih povijesti pobacaja i anomalija u obitelji. Da, nisu ni testovi garancija ali bar se mogu isključiti kromosomatski poremećaji.
Zbog takvih stvari potpuno podržavam prenatalne testove.. Žao mi je što ti se to desilo.. 😢 Kolegica je prošla sličnu stvar, samo u malo ranijim tjednima trudnoće, tako da bolje je te stvari saznati ranije nažalost..
Aurora čestitke na plusiću.. 💚
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Hvala 💞 Treba izdrzati do 1.pregleda, nadam se da je ovaj put sve u redu.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Aurora dobrodosla, ja sam privatno na pregled isla sa 6+2 po zadnjoj menstruaciji i cula sam i srce tako da mislim da ti je oke tako kako si napisala
Bela a kolko ti traju ciklusi? Ja imam ciklus od 33 dana pa ne znam ako ocekivat vec da se cuje srce na 6+3 ili ne.
Bela a kolko ti traju ciklusi? Ja imam ciklus od 33 dana pa ne znam ako ocekivat vec da se cuje srce na 6+3 ili ne.
29 dana, ali je beba velicine 6+4 odnosno ovulacija je bila 2 dana ranije pa mislim da se moze i tebi vec cuti
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Hej
Mi smo danas s pregleda. Sve ok. Po dr sam 6+3 i cuju se otkucaji srca 😃
Po menstruaciji sam tocno 6 tjedana.
Sortiraj odgovore
Najstariji