Evo i nas s pregleda 💖💞
Sve je super, bebica tocno u tjedan i dan - danas sam 8+2 💞💖 srce kuca, napredujemo, veliki smo 1.68cm 💖💖 baš sam sretna 🥰🥰🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Lijepe vijesti mamasita05 i freya_444 ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hej
Mi smo danas s pregleda. Sve ok. Po dr sam 6+3 i cuju se otkucaji srca 😃
Po menstruaciji sam tocno 6 tjedana.
Suuuper baš mi drago🤗🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Mamasita i freya suuuper za dobre preglede, bas mi je drago cuti lijepe vijesti ❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja cu svakako raditi test vjerojatno niffty,postoje poremecaji kao sto je trisomija 18 kod koje 90 posto djece umre do 1. Godine zivota i drugi poremecaji koji su nespojivi s zivotom,u takvim slucajevima gdje bi dijete umrlo 100 posto pri porodu nema smisla produzivati agoniju ni bebi ni majki,a takoder se neke stvari mogu lijeciti,pripomoci na vrijeme reagirati ili bar pripremiti majku na ono sto slijedi,nije tome svrha samo abortus,a 99 % je tocan u otkrivanju tih anomalija,dok kombinirani probir cesto fula i krivu prognozu odnosno vijerojatnost anomalija ploda pokaze,ta dva testa nisu usporediva,kombinirani je cisto nagadanje na temelju mjera uzv i povisenih kemijskih parametara u krvi majke,dok panorama i nifty je test kod kojeg se isto radi uzv i vadi krv i iz krvi majle se izdvoji DNA od fetusa(bebe). Samo u 1 ili 2 posto slucajeva fula. Smatram ako si mozes to financijski priustiti je jako dobra i korisna stvar.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Evo i nas s pregleda 💖💞
Sve je super, bebica tocno u tjedan i dan - danas sam 8+2 💞💖 srce kuca, napredujemo, veliki smo 1.68cm 💖💖 baš sam sretna 🥰🥰
Hej
Mi smo danas s pregleda. Sve ok. Po dr sam 6+3 i cuju se otkucaji srca 😃
Po menstruaciji sam tocno 6 tjedana.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Ja cu svakako raditi test vjerojatno niffty,postoje poremecaji kao sto je trisomija 18 kod koje 90 posto djece umre do 1. Godine zivota i drugi poremecaji koji su nespojivi s zivotom,u takvim slucajevima gdje bi dijete umrlo 100 posto pri porodu nema smisla produzivati agoniju ni bebi ni majki,a takoder se neke stvari mogu lijeciti,pripomoci na vrijeme reagirati ili bar pripremiti majku na ono sto slijedi,nije tome svrha samo abortus,a 99 % je tocan u otkrivanju tih anomalija,dok kombinirani probir cesto fula i krivu prognozu odnosno vijerojatnost anomalija ploda pokaze,ta dva testa nisu usporediva,kombinirani je cisto nagadanje na temelju mjera uzv i povisenih kemijskih parametara u krvi majke,dok panorama i nifty je test kod kojeg se isto radi uzv i vadi krv i iz krvi majle se izdvoji DNA od fetusa(bebe). Samo u 1 ili 2 posto slucajeva fula. Smatram ako si mozes to financijski priustiti je jako dobra i korisna stvar.
U potpunosti se slažem sa svime rečenim što se tiče testiranja.. 😃
Bravo freya i mamasita za super preglede.. baš mi je drago da je sve u redu i da mala 💜 kucaju.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Svatko ima pravo na svoje misljenje... Isto tako, znam slucajeve kad je nifty pokazao abnormalnost koje zapravo nije bilo.. To je za mamu jako veliki stres, a ispalo je sve ok... Meni je privatnik rekao da se abnormalnosti nespojive sa zivotom vide i po raznim drugim parametrima.... Ako doktor posumnja na nekakvu abnormalnost, razmislit cu, al dok mi savjetuje i on sam da nema potrebe za istim, necu raditi jer ne planiram pobacaj. Neke zene obave pobacaj npr ako saznaju da dijete ima down i ja to postujem jer mislim da svaka zena ima pravo na izbor. Samo kazem da ja ne planiram pobacaj....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Freya i mamasita cestitam na 💓💓 i nek vam je uredna i bezbrižna trudnoca :*
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji