Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    03. Svibanj 2021. 12:55

nemamimena26

freya_444 hvalaovo je prva trudnoća, ali na momente nisam ni svjesna da sam trudna, jer sama sebi govorim kako se ništa ne događa, ali se onda jako brzo sjetim kako sam još u par tjedana tek, pa je to vjerojatno i zato.
    samo da taj prvi pregled prođe dobro i da se ta vrećica vidi kako treba i da sve bude onako, školiski kako se kaže.

Bit će sve ok, i ja sam strepila dok nije došao taj prvi pregled i dok nisam vidjela svoju mrvicu, odmah ti bude lakše sigurno! Al nemoj se brinuti, bit će to sve super 🤞🥰
    Nemaš nikakve mučnine?
    Bubat, sretno na pregledu!💖

Lucija 16.12.2021.💗

03. Svibanj 2021. 12:56

ginger39 hvala ti  čestitam i tebi! smijem pitati u kojim si tjednima ili mjesecima? ja na momente nekako i mislim da stvarno nisam trudna i onda se naravno zabrinem, ali vjerujem da će sve biti u redu.
    vidim i ja po nekim stvarima da se tijelo mijenja, umor je tu ipak malo češći nego inače, apetit je povećaniji malo, to moram priznati. 
    da, naravno da do pregleda ne možemo znati da li je sve u redu, ali treba se ipak nekako opustiti i uživati.

03. Svibanj 2021. 12:57

freya_444

nemamimena26

freya_444 hvalaovo je prva trudnoća, ali na momente nisam ni svjesna da sam trudna, jer sama sebi govorim kako se ništa ne događa, ali se onda jako brzo sjetim kako sam još u par tjedana tek, pa je to vjerojatno i zato.
    samo da taj prvi pregled prođe dobro i da se ta vrećica vidi kako treba i da sve bude onako, školiski kako se kaže.

Bit će sve ok, i ja sam strepila dok nije došao taj prvi pregled i dok nisam vidjela svoju mrvicu, odmah ti bude lakše sigurno! Al nemoj se brinuti, bit će to sve super 🤞🥰
    Nemaš nikakve mučnine?
    Bubat, sretno na pregledu!💖

freya_444 mučnina nemam nikakvih, tu su glavobolje, prošli tjedan dosta izražene, cijeli tjedan su trajale. inače ih imam, samo kada je neka baš promjena vremena, ali ovako dugo nikada. 

Bela_le
    03. Svibanj 2021. 13:58

Ja obavila svoj pregled, sve je super, pustila mi je srce, po njoj je termin ipak 19.12. Kak je po ZM, slijedeci pregled 10.6
    Nemamimena dobrodošla ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

03. Svibanj 2021. 14:07

Bela_le čestitam i drago mi je da je sve u redu! 
    Hvala ti za lijepu dobrodošlicu, pratimo se svakako 

• Ana1987
    03. Svibanj 2021. 14:57

Pozdrav cure, evo mene 6+4. mučnine već počele ima koji dan, i to jače nego u prvoj t. Ne povraćam ali od jutra muka na želudac, čak sam i dva dana ujutro imala mekšu stolicu. Inače pijem puno vode sad jedva jedvice da popijem.
    NIkako da dočekam taj prvi pregled, tada ću biti već 8+4 šta nije to malo kasno za pregled? uf 
    Sad još dva i pol tjedna čekati da vidim da li je sve u redu

• ginger39
    03. Svibanj 2021. 14:59

Nemaimena, ja sam 9. tjedan (8+5), pregled mi je sljedeći tjedan. Meni je nešto manji razmak između ovih prvih pregleda jer su u pitanju bila dva zametka (jedan super, drugi slabiji) pa bi sljedeći tjedan trebali znati kakvo je stanje.
    Ja se isto puno brže umaram nego inače, a najviše me iznenadilo to što se zadišem nakon 10 stepenica (a inače sam se bez problema penjala na 6.kat po nekoliko puta dnevno).
    O apetitu neću ni pričati, non-stop bih nešto žvakala, a i već sam morala kupiti veći grudnjak. 
    Curke, jeste primijetile neke promjene na koži? Ja inače stvarno imam dobar i čist ten, ali sad mi je čelo puno nekih sitnih prištića, a obrazi dehidrirani i nekako flekavi. 

• ginger39
    03. Svibanj 2021. 15:01

Bela_le

Ja obavila svoj pregled, sve je super, pustila mi je srce, po njoj je termin ipak 19.12. Kak je po ZM, slijedeci pregled 10.6
    Nemamimenadobrodošla ❤

Super, baš mi je drago!

03. Svibanj 2021. 15:14

Ana1987 pa ja sam čula i čitala sam da se na prvi pregled naručuje između 6. i 8. tjedna. Kažem, meni je moja gin rekla da i taj 6. tjedan zna biti dosta rano, te da se nekada i ne vidi još ništa. 
    Ja sam sada u 5. tjednu, tako da ću taman doći u 6. tjedan, kada idem u srijedu na pregled. Obzirom da sam papu radila u 12.mjesecu, neće biti potrebe ponavljati sada.
    Što se tiče UZV-a, koji se više prakticira?

Ginger ja nemam za sada nikakvih promjena na koži, nisam ništa primjetila.

• Ana1987
    03. Svibanj 2021. 15:21

@nemamimena26 pa  tako mi je rekla ali praktički sam već u 9 tj, a s prvim sam već sa 6 i nešto tjedana radila.
    Svašta mi prolazi glavom pa jedva čekam da napravim pregled da budem na miru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.