Joja.. Kako je prošao pregled? 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Taya pregled je prosao dobro. S bebom je sve uredu. Kuca srce.. 130 otkucaja.... Kaze ako je manje od 100 to znaci da ce spontani kroz tjedan dana. Eto jedna zanimljivost.... Beba se smjestila nasuprot adenomioma pa on ne bi trebao stvarat probleme... Hematoma nema.. e sad, obzirom da mi je doktor cackao s onim vragom vise od pola sata, bojim se da je pregled bio preintenzivan.... Sinoc me bas bolio trbuh cijelu noc... U jednom trenu me bas zapeklo s lijeve strane..... Jutros osjetim malu nelagodu.... Strah me malo sad da nije nesto povrijedio... A jos mi je jucer pricao da ne smijemo imat odnose i da se ne preporucuju cesti pregledi jer je maternica jako prokrvljena i osjetljiva....
Kako si ti?
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cure, imam jedno pitanje.
Da li ste vi mijenjali šta u vezi kozmetike, šampona za kosu i ostalog sto nanosite na tijelo?
Znam da se u prvom tromjesečju treba pripaziti na te stvari. Ja imam problema s peruti u zadnje vrijeme i htjela sam uzeti jedan šampon od Vichy ili Uriage, al me strah da to nije preagresivno možda i sad ne znam što da radim.🤷♀️🤷♀️
Mico, ja koristim sve isto kao i prije kad su proizvodi za kosu u pitanju... Izbacila sam gel za tusiranje. Sad koristim tekuci sapun za intimnu njegu u te svrhe....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Jutro cure!
Joja super za dobar pregled, i mene je bolio stomak poslije pregled i mal me peklo dolje, smirilo se slijedece jutro
Cure kako vi spavate? U kojim pozama? Ja inace spavam na boku i prebacim jednu nogu, ali sam primjetila da me pocelo boliti ako sam u toj pozi duze vrijeme, jel ima jos koja takav problem?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Joja.. Baš mi je drago zbog pregleda i bebice.. ❤️ Ja isto nakon pregleda imam lagane bolove, to vjerojatno zbog prčkanja tamo dole, ali smire se taj dan i drugi dan je sve u redu.. 😃 Bit će sve u redu.. 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
Jutro cure!
Joja super za dobar pregled, i mene je bolio stomak poslije pregled i mal me peklo dolje, smirilo se slijedece jutro
Cure kako vi spavate? U kojim pozama? Ja inace spavam na boku i prebacim jednu nogu, ali sam primjetila da me pocelo boliti ako sam u toj pozi duze vrijeme, jel ima jos koja takav problem?
Ja isto zaspim na boku.. Obično mi je omiljeni položaj na trbuhu, ali ne sada.. Pošto se znam u snu okretat i savijat na sve moguće strane ponekad me znaju ujutro boljet leđa.. Pa sad ispred trbuha stavljam jastuk da se više ne okrećem i super je, bez bolova.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
Cure sto se tice spavanja, ja spavam s duguljastim jastukom kojeg zagrlim i gurnem medju noge hehehe.,.. spavala sam s njim i prije trudnoce, ne mogu bez njega hehehhe....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja, super za pregled, lijepo to sve napreduje! Ja ću krepat do svog pregleda.
Freya, ja već neko vrijeme nastojim koristiti što je moguće prirodniju kozmetiku (bez parabena, sulfata i slično) jer imam kožu koja reagira na sve živo. Tako da koristim što sam i prije, jedino mislim u nekom trenutku uvesti možda neku kremu ili ulje za prevenciju striju (iako nisam sigurna koliko je to uopće učinkovito).
Meni su zadnja dva tjedna toliko grozna na poslu i pod užasnim sam stresom i pritiskom da sam počela preispitivati svoju odluku da radim barem još tri mjeseca. Sad se razmišljam, ako sve bude u redu na sljedećem pregledu, da odem na g.o. od 15. 5. i nakon njega otvorim komplikacije. Pričala sam i s mužem, oboje smo se složili da te pare nisu vrijedne stresa i nerviranje. Ovo mi je prva trudnoća, dugo sam je čekala, i ne želim da mi je pokvare sranja na poslu.
Hej cure evo i nas s pregleda, srce kuca, sve je ok.. Mučninu imam Al slabo danas tako da je ok
Ginger slazem se, odi sam na go i s njega ravno na komplikacije. Nije vrijedno zivciranja, čuvaj bebicu.
I ja radim još 3 dana i to je to od mene. Mir🤣
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Ginger slazem se da nije vrijedno, ako mozes odi svakako