Garava.. 🥰 Da, smirilo se.. Sad još 1 tjedan do pregleda da vidimo kakvo je stanje s bebom i hematom.. A kako si ti? 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Freya, nisam nista mjenjala, sve sto sam i prije koristim i sada.
Al ja nisam neka od lickanja i trackanja pa ni nemam puno kozmetike.
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Garava.. Baš mi je drago da je sve u redu.. 💚
Da mučnine.. I mene muče, ali mislim da je sve to normalno.. Ja ne povraćam, samo mi zna doći slabo na glad, ako previše pojedem, ako mi nešto ne odgovara.. klasika kod🤰.. 🤣 I mene je mučio zatvor na početku, od kad pijem magnezij i donat Mg i puno tekućine nemam problema sa time.. Probaj i ti sa time.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ma nisam ni ja toliko od šminkanja, al više me zanima za te šampone za kosu 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Lucija 16.12.2021.💗
Ma nisam ni ja toliko od šminkanja, al više me zanima za te šampone za kosu 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Ima ona neka aplikacija gdje se vide stetni sastojci 🤔 zaboravila kako se zove, mozda ce koja znati.
Ja ni tu ne koristim nego obicnu afroditu s koprivom. Gel za tuširanje kako kad, koji mi se svidi po mirisu 🙈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Freya ja nisam nista ekstra promijenila, ali sam prestala koristiti regenerator za kosu jer mi se puno brze masti kosa
Aplikacija za provjeru kozmetike se zove INCI beauty
Mucnine mi dodu kako koji dan, uglavnom budu ako ne doruckujem na vrijeme
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Hej cure, evo i mene. Moje mucnine su pocele prošli tj. I traju svaki dan i nekad mi je teško se dignut iz kreveta Šta god da pojedem i popijem mi ne paše, toliko muku mucim sa želucom jedino sto mi ga smiri je caj od kamilice i to na kratko vrijeme. I onda opet isto. 🙄 Jedem toliko male porcije svakih 2h jer jedino tako mogu da ne žavršim u krevetu s bolomima. 🙄
Freya mozda da pitas u ljekarni da li se preporuca trudnicama. Ja sam recimo prestala koristiti neke kremice za lice koje sadrze retinol, na njima bas pise da se ne preporuca koristiti u trudnoci.
Pa_996 koliko si trudna? Nadam se da ce brzo biti lakse 🥰
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Sortiraj odgovore
Najstariji