Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    27. Travanj 2021. 21:02

Sarita_00

Hej!
    Evo da se kratko javim nakon pregleda. Sve je u redu, srce kuca 😁 Uzv odgovara tjednima, 8+2. Ponovno za 4 tjedna.
    I kratko na ovu "dramu". Nepotrebno se razvlači po nekoliko tema. Da, uvijek nam je zanimljivo pratiti tuđe živote. Ali treba ipak biti neka granica. To je nešto što mi stvarno ne treba u životu, tako da ću se ja povući odavdje. Želim vam svima sretnu i urednu trudnoću, da uživate što više i da se brinete što manje! ❤️😘

Cestitke na ❤

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    27. Travanj 2021. 21:04

Joja 🙏

Sarita bas mi je drago zbog srceka.,… Nadam se sa ces nam se uskoro vratiti…. Ukolilo te bilo sta zanima, tu smo za tebe.. 🌹
    Antonela hahahhaha ni ja ne znam prepraviti dane… Stalno mi baca trudnocu po mengi 7+0 a uzv kaze da sam 7+2 ahahahha ja to ne znam namjestiti

Na stimas da ti je zadnja menga bila 2 dana prije nego je bila,probaj tak

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Bela_le
    27. Travanj 2021. 21:05

Sarita  cestitam na dobrom pregledu ❤ zao mi je sto odlazis zbog drama na drugim temama, nisam imala dojam da je kod nas na temi neka negativna vibra , ali ako je to za tebe najbolje razumijem, svu srecu i mirnu trudnocu ti zelim ❤❤
    Bubat nemam pojma na kojoj stranici, na temi tko planira i radi na bebi, nisam popratila do kraja cini mi se da je dosta eskaliralo pa sam odlicila ne citat jer sam se pocela zivcirati, a ni nema veze samnom 🤦‍♀️

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Antonela122🐘🌠
    27. Travanj 2021. 21:07

freya_444

Antonela122🐘🌠

Joja 🙏

Antonela 🌹idesna ovaj link :
    https://lilypie.com/Taya naravno da ce biti sve uredu …. ja sam sutra u 18 na pregledu kod privatnika. Bas me zanima sta ce on reci… Kad ti ides?

Evo uspijela sam,trebalo mi je samo ravno 20 minuta😅 prvo sam stalno lijepila krive linkove u potpis,pa krivi datum zadnje M,pa krivu godinu zadnje M ja upisala 2020 i vidim na ticker pise cestitam vam na novoj bebi ,ja onak o cem ti i skuzim krivu godinu upisala,onda sam slucajno pozadinu crnu stavila pa je bilo premorbidno ali uspijela sam😁💪

Morat ces mi objasniti, meni nikako da se sticker pokaze 😪😪😅

https://ibb.co/g6gynYS  zaokruzila sam ti sta da kliknes forum,ovaj code i onda ga kopiras

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

BubaT
    27. Travanj 2021. 21:15

Sarita, bravo za pregled ♥️
    Nisam ni ja shvatila razlog odlaska, ali ako ces tako biti mirnija, pametnije je. 
    Mi smo tu ako nas zatrebas 🙋‍♀️ 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

27. Travanj 2021. 21:33

nova sam na ovom forumu i temama opcenito al smatram da zaista na ovim temama ne bi trebalo da bude razloga za raspravu. 
    Ovo je prvi forum gdje sam odlucila da iskreno pisem o svemu jer mi je djelovalo da smo svi u istome i nekako da je lakse kad svoju situaciju podjelis s nekim ko prolazi isto ili slicno ❤️
    Nadam se da mozemo ovo druzenje nastaviti sve kako smo i pocele 💙

Taya_
    27. Travanj 2021. 21:49

Sarita drago mi je zbog pregleda 💜 i žao mi je što napuštaš grupu.. Pogotovo zbog razmirica iz drugih grupa.. Nadam se da ćeš nam se vratiti što prije.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

freya_444
    28. Travanj 2021. 08:42

Sarita, baš mi je žao što ideš s foruma. Mi smo tu tebe uvijek 😘

Lucija 16.12.2021.💗

BubaT
    28. Travanj 2021. 08:44

Pregledi ♥️
    nelanr - 29.4.
    Romale - 29.4.
    anameri - 30.4.
    freya_444 - 30.4. 
    BubaT - 3.5.
    Bela_le - 3.5.
    Angel - 4.5.
    Taya - 5.5
    avica - 6.5.
    Antonela112 - 11.5.
    ginger39 - 11.5.
    garava - 13.5.
    Ana1987 - 18.5.
    Pa_996 - 24.5.

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

freya_444
    28. Travanj 2021. 08:44

Cure, imam jedno pitanje.
    Da li ste vi mijenjali šta u vezi kozmetike, šampona za kosu i ostalog sto nanosite na tijelo? 
    Znam da se u prvom tromjesečju treba pripaziti na te stvari. Ja imam problema s peruti u zadnje vrijeme i htjela sam uzeti jedan šampon od Vichy ili Uriage, al me strah da to nije preagresivno možda i sad ne znam što da radim.🤷‍♀️🤷‍♀️

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.