Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    27. Travanj 2021. 17:35

Nisam mi stavila jer me bilo strah napada od martine kojeg sam nakraju ipak dobila i na drugoj temi... ali nebitno nemogu ni necu se zbog toga stresirat sad 😍 
    Zvala sam gin da joj kazem sta se desilo rekla sam da smo jednom imali odnos 6 dana prije O i da imam pozitivan test i da me strah rekla je da je jedan bris sterilan i jos trebaju doc druga dva ( hpv i klamidija) i rekla je da ce to sve bit ok a sad vidit cemo :) 💚

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Antonela122🐘🌠
    27. Travanj 2021. 17:38

Maša🥰🤰🏼

Nisam mi stavila jer me bilo strah napada od martine kojeg sam nakraju ipak dobila i na drugoj temi… ali nebitno nemogu ni necu se zbog toga stresirat sad 😍
    Zvala sam gin da joj kazem sta se desilo rekla sam da smo jednom imali odnos 6 dana prije O i da imam pozitivan test i da me strah rekla je da je jedan bris sterilan i jos trebaju doc druga dva ( hpv i klamidija) i rekla je da ce to sve bit ok a sad vidit cemo :) 💚

Drzim 🤞 da ostatak briseva budu dobri🍀🍀,nedaj se opce sekirat,podijeli vjest s curama na trakicama bit ce odusevljene💪😁😘, ovaj 4mj je pun plusica🥰🥰

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Joja 🙏
    27. Travanj 2021. 17:42

Maša🥰🤰🏼

Nisam mi stavila jer me bilo strah napada od martine kojeg sam nakraju ipak dobila i na drugoj temi… ali nebitno nemogu ni necu se zbog toga stresirat sad 😍

A cuj ko napada druge, ne treba se cuditi napadu... Koliko se sjecam nedavno si ti nju napala na temi LH trakice.... 
    Ne cini mi se da se bojis samo Martine. Znas da bi ti puno vise cura na LH trakicama odgovorilo.
    ________
    Sto se tice tvojih testova, ne vjerujem da si tek 9dpo... Kazes da si imala odnos 6dana prije Ovulacije..... Dugo si na forumu, jasno ti je valjda da spermici ne zive bas tako dugo.....

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Maša🤰🏼
    27. Travanj 2021. 17:45

Hvala vam sve cure na cestitkama i na podrski 💚

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Taya_
    27. Travanj 2021. 17:46

Maša🥰🤰🏼

Držim🤞da ostali brisevi budu u redu.. 😃 Zanemari napadaje od marine.. Sad najmanje što moraš biti je u stresu.. Samo pozitivno dalje.. 🥰 žena stvarno nije normalna, pročitala sam jedan manji dio.. Sad misli samo na sebe i bebicu.. 😘

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Joja 🙏
    27. Travanj 2021. 17:58

Taya kako si ti? Jel stalo krvarenje? 🌹

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Taya_
    27. Travanj 2021. 18:20

Joja 🥰 stalo je nakon tjedan dana mučenja.. 😣 nije bilo obilno ali nije ni to ljepo vidjeti.. još se javlja povremeni smeđi iscjedak.. vjerojatno se to još sve čisti.. stvarno se nadam da će na pregledu sve biti u redu.. 💚 Kako si ti? Sutra je pregled? Sretno.. 🥰

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N

Antonela122🐘🌠
    27. Travanj 2021. 18:25

Kako se stavi ticker ovaj sta imate? Meni ovaj moj ne pokazuje tjedne trudnoce

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Joja 🙏
    27. Travanj 2021. 19:00

Antonela   🌹ides na ovaj link : 
    https://lilypie.com/ 
    Taya naravno da ce biti sve uredu .... ja sam sutra u 18 na pregledu kod privatnika. Bas me zanima sta ce on reci... Kad ti ides? 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Taya_
    27. Travanj 2021. 19:13

Joja.. Javi nam sutra novosti sa pregleda 🥰 ja sam tek 5.5. na pregledu.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.