Joja.. Javi nam sutra novosti sa pregleda 🥰 ja sam tek 5.5. na pregledu..
Oooo ma brzo ce to.. jos tjedan dana 🌹
Javim naravno
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Dobrodošla mašo 😍
Woow neka drama, idem stalkat to 🙈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Dobrodošla mašo 😍
Ti ko i ja, i ja sam morala odma ici vidit sta je bilo 🤦♀️
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
kod mene danas citav dan bolovi al vise kao da sam istegla neki misic otprilike negdje gdje je kao slijepo crijevo jesu to ti mozda bolovi ili je ovo moje nesto drugo 🤷 i ja poludih vise od osjecaja gladi i konstantne potrebe da jedem maloprije sam se skoro srusila u marketu ja vise zaista ne znam ni sta bi jela ni grickala 😂
Dobrodošla mašo 😍
Ti ko i ja, i ja sam morala odma ici vidit sta je bilo 🤦♀️
Koje smo mi babe 🙈😂
Ja nisam nista nasla, ne snalazim se bas u toj temi. Javi br stranice ako naides na dramu 🙈
Nisam sigurna jesam li na dobroj temi uopće isla trazit haha
Lh trakice?
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Antonela 🌹idesna ovaj link :
https://lilypie.com/Taya naravno da ce biti sve uredu …. ja sam sutra u 18 na pregledu kod privatnika. Bas me zanima sta ce on reci… Kad ti ides?
Evo uspijela sam,trebalo mi je samo ravno 20 minuta😅 prvo sam stalno lijepila krive linkove u potpis,pa krivi datum zadnje M,pa krivu godinu zadnje M ja upisala 2020 i vidim na ticker pise cestitam vam na novoj bebi ,ja onak o cem ti i skuzim krivu godinu upisala,onda sam slucajno pozadinu crnu stavila pa je bilo premorbidno ali uspijela sam😁💪
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Hej!
Evo da se kratko javim nakon pregleda. Sve je u redu, srce kuca 😁 Uzv odgovara tjednima, 8+2. Ponovno za 4 tjedna.
I kratko na ovu "dramu". Nepotrebno se razvlači po nekoliko tema. Da, uvijek nam je zanimljivo pratiti tuđe živote. Ali treba ipak biti neka granica. To je nešto što mi stvarno ne treba u životu, tako da ću se ja povući odavdje. Želim vam svima sretnu i urednu trudnoću, da uživate što više i da se brinete što manje! ❤️😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hej!
Evo da se kratko javim nakon pregleda. Sve je u redu, srce kuca 😁 Uzv odgovara tjednima, 8+2. Ponovno za 4 tjedna.
I kratko na ovu "dramu". Nepotrebno se razvlači po nekoliko tema. Da, uvijek nam je zanimljivo pratiti tuđe živote. Ali treba ipak biti neka granica. To je nešto što mi stvarno ne treba u životu, tako da ću se ja povući odavdje. Želim vam svima sretnu i urednu trudnoću, da uživate što više i da se brinete što manje! ❤️😘
Saritaaa bas mi drago da je sve ok🥰🥰🥰💞💞
Lucija 16.12.2021.💗
Antonela 🌹idesna ovaj link :
https://lilypie.com/Taya naravno da ce biti sve uredu …. ja sam sutra u 18 na pregledu kod privatnika. Bas me zanima sta ce on reci… Kad ti ides?
Evo uspijela sam,trebalo mi je samo ravno 20 minuta😅 prvo sam stalno lijepila krive linkove u potpis,pa krivi datum zadnje M,pa krivu godinu zadnje M ja upisala 2020 i vidim na ticker pise cestitam vam na novoj bebi ,ja onak o cem ti i skuzim krivu godinu upisala,onda sam slucajno pozadinu crnu stavila pa je bilo premorbidno ali uspijela sam😁💪
Morat ces mi objasniti, meni nikako da se sticker pokaze 😪😪😅
Lucija 16.12.2021.💗
Sarita bas mi je drago zbog srceka.,... Nadam se sa ces nam se uskoro vratiti.... Ukolilo te bilo sta zanima, tu smo za tebe.. 🌹
Antonela hahahhaha ni ja ne znam prepraviti dane... Stalno mi baca trudnocu po mengi 7+0 a uzv kaze da sam 7+2 ahahahha ja to ne znam namjestiti
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji