Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    05. Lipanj 2021. 09:56

Zadniih tjedan dana sam mislila, nisam se naspavala ocito

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Maša🤰🏼
    05. Lipanj 2021. 10:16

Bela_le uzivajte i sretan rodendan muzu 😌
    Ajmee kako lijepoo kamo idete? 😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• ginger39
    05. Lipanj 2021. 11:33

Pozdrav, curke! Nocas sam odspavala cijelu noć u komadu, odmah sam bolje jutros.
    Slee, super za betu!🤗
    Hvala na komentarima za jastuk, mislim da cu ga kupiti. 
    Freya, ja isto izbjegavam spavati na stomaku jer valjda brijem da cu zgnječiti bebu. 😂 Točno skuzim kako se u snu krenem okretati na stomak i onda instinkitivno vratim na bok i usput si razbucam san.
    Što se stomaka tiče, moj se lagano kuži, a mislim da ce za koji tjedan baš biti vidljiv. 

• ginger39
    05. Lipanj 2021. 11:40

Maša🥰🤰🏼

Bela_lejooj isto je kod nas 🙈 ali ja se ne obazirem previse i ja i muz prvesntveno naravno zelimo da nam je beba zdrava a nakon toga da prvo bude curica i onda kad ljudi komentiraju da ce bas zato bit decko ja kazem pa eto super neka bude :) ili ih preduhitrim pa sama kazem “ ee pa mozda ce bas zato biti decko”

Ancisve znas ❤️
    Nemamimenauzivaj na moru ❤️❤️
    Mala _mudrzi se 💪❤️ Ja znam da ces ti vrlo brzo drzat svoju bebicu i hvala sta nam se javis 💕

Ja sam danas cijeli dan tako prepadnuta :/ bas me strah da nesto nije uredu … ne budim se po noci piskit , nestale su mucnine ali doslovno , nemam nikakve simptome ovih par dana i bas se bojim da nesto nije uredu 😢 nemogu docekat ponedjeljak i pregled da vidim sta se desava 😢 stalno sanjam da nesto nije uredu a vec smo svima rekli da sam trudna ma grozno bas se grozno osjecam … 🥺 no dobro to su valjda takvi dani :/

Nemoj se bojati, meni simptomi variraju od pocetka trudnoće. Meni su isto u nekom trenutku nestali preko noći i totalno sam se usrala da nesto nije u redu, a sve je bilo okej. Hormoni ti se preslaguju i poslaguju, a zajedno s njima i simptomi. Meni su se mucnine relativno brzo smirile, ali jos mi tu i tamo dođu navečer, a zadnjih nekoliko dana mi je krenula žgaravica. 
    Samo pozitivno, bit ce sve u redu! 🤗

• sedmatina
    05. Lipanj 2021. 11:54

Bok cure!! :)
    Ja sam jutros saznala da sam trudna 😊
    Jos uvijek ne vjerujem 🤗
    Sad sam 5tjedana +3 dana
    Sad je subota pa vec gledam kak cu ginica zvat odmah u pon ujutro da se dogovorim za prvi pregled. Citam sve da prije 7.tj bolje da niti ne idem , kaj vi kazete? 

freya_444
    05. Lipanj 2021. 12:08

sedmatina

Bok cure!! :)
    Ja sam jutros saznala da sam trudna 😊
    Jos uvijek ne vjerujem 🤗
    Sad sam 5tjedana +3 dana
    Sad je subota pa vec gledam kak cu ginica zvat odmah u pon ujutro da se dogovorim za prvi pregled. Citam sve da prije 7.tj bolje da niti ne idem , kaj vi kazete?

Dobrodošla i čestitam 🎊🎉

Lucija 16.12.2021.💗

• sedmatina
    05. Lipanj 2021. 12:16

Hvala :)
    Osim simpt nemam nikakvih, osim sto me grudi rasturaju vecc 2tjedna, ne mogu spavat na trbuhu nit grudnjak nosit koliko me bole. Nekak sam si mislila prosli tj sam radila testove i negativni su bili, nema krvarenja spottinga nicega, ma doci ce menga ko i svaki mjesec nemoj se veselit opet, pa ces bit tuzna.
    I onda pred kraj tjedna mirisi, meni mirisi toliko smetaju ja vam nemrem opisat. Muz metne parfem , udje mi u nos i satima me smeta. U wc udjem, miris mi po urinu dize mi se zeludac. Vicem na njega da nije pustio dobro vodu, a kad ono pustena voda, ja sam ta kojoj smeta hahaha
    Na poslu kad neko nes jede iz pekare muka mi bude od nekog mirisa bureka, meksicke rolice i to sam skuzila zadnja 4dana i to mi je bio alarm da mi se grudi ne smanjuju i dalje bolje i mirisi mi sve vise smetaju. Idem napravit test danas i kad ono oba test pozitivna 🤣
    I da prva mi je trudnoca 😍

Maša🤰🏼
    05. Lipanj 2021. 22:06

Sedmatina dobrodosla 🥳
    Anci koliko ces vec onda bit tjedana?

Evo ja da se javim koliko sam se zalila da su prestale mucnine danas me ubile 😂 tako da tocno tako kako kazete kako odu tako se mogu i vratit :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bela_le
    06. Lipanj 2021. 07:29

Maso hvala, na Vir idemo
    Sedmatina dobrodosla, vidjela sam ti u potpisu datum termina pa sam te ubacila na nas popis 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    06. Lipanj 2021. 07:30

Popis termina 🤰❄:

anameri- 23.11. 
    Taya- 25.11. / Čakovec 💗
    ginger39- 8.12. / Zagreb 💙
    Freya- 8.12. / Pula
    tierra- 12.12. / Zagreb 💗
    Nelanr- 12.12. 💙
    Joja - 14.12.
    Aglaja- 19.12. / Zagreb
    Bela_le- 19.12. / Osijek
    novasrećica- 23.12. / Pula
    avica- 27.12. / Zagreb
    Angel- 27.12. / Varaždin ili Čakovec
    Luluuu- 28.12. / Pula
    Bumbasor- 28.12. / sv. Duh
    Lucy_lu - 31.12.  / Rijeka
    aurora12-  3.1. / Split
    piba7- 4.1. / Zagreb
    Briggite -4.1.
    nemamimena26- 5.1. / Zagreb
    Maša- 5.1. / Rijeka
    sirenita - 7.1. / Karlovac
    Sandricak- 13.1. / Zurich
    Peppss-  15.1. / Slavonski Brod
    Ri-  20.1.
    Lori- 3.2. / Zagreb
    Sedmatina- 3.2.
    Schinin-   

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.