Kako idu sve više temperature, zanima me da li neka od vas ima neku preporuku za kremu/ulje za sunčanje sa 30 ili 50 SPF faktorom, a koji se preporučuju za trudnice? Nadam se da će i more uskoro zatopliti pa da izbacimo trbuhe na sunce na plaži.🤰🤞🤗
Čula sam da je dobar La Roche Posay Anthelios. Jel čula još koja za neko dobro ulje ili kremu?
Lucija 16.12.2021.💗
Slee drago mi je da beta lijepo raste, zelim ti mirnu trudnocu i da docekas svoju bebu 🤗
Freya mislim da su mineralne kreme bolji izbor, ja sam za Heliocare 360 mineral fluid pitala u jednoj ljekarni i rekli su da je u redu, na kraju sam uzela svr ecran mineral jer je jeftinija (te su za lice). U ljekarni su rekli da za tijelo moze Heliocare pediatrics, ona je za djecu tako da je sigurna, a vjerujem da ima i jeftinijih koje su dobre, mozda nesto od eucerina, avenea i lrp.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Danas sam u bipi gledala kreme i bas su skupe (nivea, garnier, biobaza...) tako da se za slicnu cijenu nadu ove iz ljekarne.
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Shinin cestitke na dobrom pregledu🤗🤗🤗
Maso znas i sama da simptomi dodu i odu, probaj se ne zamarati time. Uvijek je nervoza tih par dana prije pregleda, to je normalno, ali sad si vec ti u dobrim tjednima i bit ce to sve super, samo pozitivno!
Neke zene nemaju neke simptome tipa mucnine, nekima prestane u nekom tjednu kao i tebi. Jedna moja prijateljica je do 8.mj trudnoce imala mucnine, uzas. Bolje ovako da ih nema ili da prestanu cim prije.
Btw.kad smo kod straha neki dan idem proliti vodu u kojoj je bila cikla u wc i nakon toga se popiskim. Znaci ta 1 min je bila dovoljna da zaboravim na tu ciklu i kad sam isla pustiti vodu usrala sam se da je to krv🤦🏻♀️😅
Slee bravo za betu🌈🎉🎉🎉🎉 Bit ce sve super ovaj put samo pozitivno! Zao mi je zbog svega sto si prosla ali stize tvoja sreca sad❤
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
freya_444 ja sam uzela u dm neku njihovu sensitive spf30 pa se nadam da ce biti ok inace nemam naviku uopce da se mazem kremama sa spf samo marmelade, ulja ove godine ipak ne bi da rizikujem jer osjetim da mi sunce ne godi toliko ko prije.
Maso i ja mislim da je sve to normalno, mozda se sve vrati a neke zene u ovom periodu nemaju vise mucine i sve bude u redu. Ja sam jucer bila u strahu jer sam se dobro osjecala i imala sam vise energije, cijeli dan sam pipala grudi i nimalo nisu bile osjetljive. Nisam nosila grudnjak cijeli dan pa mozda i zato, kad ga nosim pa skinem drugacije je. Maloprije sam opet povratila tako da je valjda sve to u redu i normalno, dode i vrati se. Brzo je i pregled pa ces bit mirnija 👶🤗
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Freya mineralne kreme definitivno ! Ja sam uzela od Avene ( za lice) u jutarnjoj rutini stavim hidratantni serum pa onda nju i lijepo se upije ne ostaje mi bijelo . Ovo ljeto se mislim sto manje izlagati suncu , eventualno nakon 16:00 h popodne . Sto mislite o kremama za samotamnjenje , da li su opasne u trudnoći ? Ono sto sam uspjela pohvatat po internetu čini se da nisu , mislim da ću ginekologa pitati 😂
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Bela_lejooj isto je kod nas 🙈 ali ja se ne obazirem previse i ja i muz prvesntveno naravno zelimo da nam je beba zdrava a nakon toga da prvo bude curica i onda kad ljudi komentiraju da ce bas zato bit decko ja kazem pa eto super neka bude :) ili ih preduhitrim pa sama kazem “ ee pa mozda ce bas zato biti decko”
Ancisve znas ❤️
Nemamimenauzivaj na moru ❤️❤️
Mala _mudrzi se 💪❤️ Ja znam da ces ti vrlo brzo drzat svoju bebicu i hvala sta nam se javis 💕
Ja sam danas cijeli dan tako prepadnuta :/ bas me strah da nesto nije uredu … ne budim se po noci piskit , nestale su mucnine ali doslovno , nemam nikakve simptome ovih par dana i bas se bojim da nesto nije uredu 😢 nemogu docekat ponedjeljak i pregled da vidim sta se desava 😢 stalno sanjam da nesto nije uredu a vec smo svima rekli da sam trudna ma grozno bas se grozno osjecam … 🥺 no dobro to su valjda takvi dani :/
Mislim da se ne trebas brinuti. Ja sam imala mucnine samo kroz jutro, pa su prestale nekoliko dana i sad opet imam mucnine i povracam. Nocu se nekad budim 1, nekad 3-4 puta za wc, a u prvoj trudnoci sam se budila nebrojeno puta, od pocetka do kraja, iako kazu da u 2.tromjesecju prestane ta potreba za mokrenjem stalno, pa pred kraj trudnoce opet krene.
Opusti se i vjeruj da ce biti sve super.
Jutro 😌
Jooojj hvala vam cure na svim porukama podrske stvarno jesam bolje danas lijep je dan probat cu se cim vise kretat ic van i vjerujem da je sve uredu ... jutros imam glavobolju i opet temperaturicu 37.2. I lagane mucnine tako da to je to hahahaha kao sta ste rekle svaki dan je razlicit ❤️
Za kreme za suncanje nemam pojma sta moramo nesto posebno koristit? 🙈🤔
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro zene!
Freya ja planiram koristiti od male kremu za suncanje, uriage, koliko sam zapamtila od proslog puta (2018) smijemo koristiti sve sto bi bilo okej i za djecu, molim vas neka me netko isoravi ako sam u krivu jer nisam istrazivala
Maso drago mi je da si danas mirnija i nadam se da ce ti u tom tonu proci vikend
Meni je danas super dan, dolaze nam popodne gosti jer slavimo muzev rodendan pa se veselim druzenju, a i mama me je nazvala i pitala jel mogu curicu voditi s njima mjesec dana na more, a naravno dijete ko dijete ne moze sad docekati pa cemo se mi, ako ja dobijem zeleno svijetlo od dr, njima pridruziti zadnjih mjesec dana
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji