Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    04. Lipanj 2021. 15:17

Sad vidim da sam krivo pohvatala, Anameri je 15tt😁 
    Nemamimena ja sam umocila nozni palac u more i okrenula se nazad na rucnik🤣 Muz se kupa cak je i njemu malo hladno

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

freya_444
    04. Lipanj 2021. 15:34

Pregledi 🤰🤰💞:
    sirenita- 7.6.
    ane1212-7.6.
    Maša- 7.6.
    Nerita-7.6.
    brigitte- 8.6.
    nemamimena26- 9.6.
    Joja-9.6.
    Lori-9.6.
    Taya- 9.6.
    Bela_le- 10.6.
    Sandričak-10.6.
    Aglaja- 11.6.
    avica- 14.6.
    Luluuu- 14.6.
    aurora12- 15.6.
    teabobi-17.6.
    novasrećica-16.6.
    anameri- 18.6.
    Ri-22.6.
    Angel- 29.6.
    piba7-30.6.
    freya_444- 2.7.
    nelanr- 4.7.
    ginger39-8.7.

Baš ima dosta pregleda idući tjedan 🎊🎉 veselim se vašim bebicama hehe
    Ginger, kupuj jastuk odmah, mene je spasio. Ja spavam na lijevom boku i leđima, na stomaku od početka trudnoće nisam baš mi smetalo, možda je i do psihe da ne gnječim bebicu, zabrijavala sam hahahha 😅🤣🤣
    Lori, dobro je pa mogu zaspati na koji sat popodne pa nadoknadim 💞🥰
    Cure, što mislite o prenatalnim masažama? Ja inače obožavam masaže i računam da će mi kasnije trebati 😁😁

Lucija 16.12.2021.💗

• Schinin
    04. Lipanj 2021. 16:40

Pozdrav cure 🌞 nadam se da imate lijepo vrijeme i da uzivate, ali bez komaraca 😅 ja sam vec sva izbodena 😅
    nisam se stigla jucer javiti, jer mi je pregled sve poremetio, a moj sef je jos izvukao "vazan i hitan" sastanak iz rukava..dakle iako je trbuh ogroman odgovaramo zadnjoj m tj tjedan smo veci, dugacki smo 18mm, srce kuca i mislim da je cura
    Freya hvala na pitanju 💕 javim kad budem znala slijedeci termin. cuj ja ti mogu samo preporuciti prenatalne masaze, ja sam isla pogotovo sto meni znaju noge uzasno natec pa mi je bilo super. samo  nadji nekoga ko je certificiran za prenatalne jer imaju te neke triger tacke koje mogu izazvati kontrakcije i posljedicno otvaranje.
    Slee i teabobi dobro nam dosle 
    Bela-Le i Joja svaka cast na studiranju i trudnoci! sretno vam sa ispitima 
    i nisam puno vise ni zapamtila  😂😂 cure sto ste na moru uzivajte i za nas malo 😉 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Ri
    04. Lipanj 2021. 16:55

Bok cure drage ! Evo da se malo i ja javim 😊
    Mala Mu želim to brz oporavak , odmori se , odboluj i da sto prije ugledaš plusic , šaljem ti zagrljaje ! ❤️
    Evo mi smo danas 7 tjedana , vidim da je netko spominjao grčeve ja sam ih imala jedno vrijeme učestalo ali evo zadnjih dana bas rijetko . Mene je isto počelo navečer izludjivati , prije bi se Max 2 puta budila za wc a sada i do 4 ! Ali neka bebica raste 😊 Sreća pa najčešće odmah zaspim ponovno . Ja osim toga i nemam nekih većih simptoma , nekada mi bude muka ali stvarno rijetko , grudi malo otečene nekad bole vise nekad manje , ali popodnevni umor je čudo , svaki dan me “baci” , znam po 2 sata čak i vise odspavati . Sad sam se skroz navikla , ja nakon 15 h jednostavno vise ne funkcioniram 😂 krevet zove . A navečer opet najnormalnije zaspem . Pa evo neka ostane ovako ja presretna ! Šaljem vam svima puse , vi koje ste na moru uživajte i odmorite se , nemojte se puno izlagati suncu jakom ☀️🌸

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Maša🤰🏼
    04. Lipanj 2021. 17:06

Bela_le  jooj isto je kod nas 🙈 ali ja se ne obazirem previse i ja i muz prvesntveno naravno zelimo da nam je beba zdrava a nakon toga da prvo bude curica i onda kad ljudi komentiraju da ce bas zato bit decko ja kazem pa eto super neka bude :) ili ih preduhitrim pa sama kazem “ ee pa mozda ce bas zato biti decko” 

Anci sve znas ❤️
    Nemamimena uzivaj na moru ❤️❤️
    Mala _mu  drzi se 💪❤️ Ja znam da ces ti vrlo brzo drzat svoju bebicu i hvala sta nam se javis 💕

Ja sam danas cijeli dan tako prepadnuta :/ bas me strah da nesto nije uredu ... ne budim se po noci piskit , nestale su mucnine ali doslovno , nemam nikakve simptome ovih par dana i bas se bojim da nesto nije uredu 😢 nemogu docekat ponedjeljak i pregled da vidim sta se desava 😢 stalno sanjam da nesto nije uredu a vec smo svima rekli da sam trudna ma grozno bas se grozno osjecam ... 🥺 no dobro to su valjda takvi dani :/

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bela_le
    04. Lipanj 2021. 17:28

Maša🥰🤰🏼

Bela_lejooj isto je kod nas 🙈 ali ja se ne obazirem previse i ja i muz prvesntveno naravno zelimo da nam je beba zdrava a nakon toga da prvo bude curica i onda kad ljudi komentiraju da ce bas zato bit decko ja kazem pa eto super neka bude :) ili ih preduhitrim pa sama kazem “ ee pa mozda ce bas zato biti decko”

Ancisve znas ❤️
    Nemamimenauzivaj na moru ❤️❤️
    Mala _mudrzi se 💪❤️ Ja znam da ces ti vrlo brzo drzat svoju bebicu i hvala sta nam se javis 💕

Ja sam danas cijeli dan tako prepadnuta :/ bas me strah da nesto nije uredu … ne budim se po noci piskit , nestale su mucnine ali doslovno , nemam nikakve simptome ovih par dana i bas se bojim da nesto nije uredu 😢 nemogu docekat ponedjeljak i pregled da vidim sta se desava 😢 stalno sanjam da nesto nije uredu a vec smo svima rekli da sam trudna ma grozno bas se grozno osjecam … 🥺 no dobro to su valjda takvi dani :/

Jako mi je zao sto se tako osjecaj, nadam se da ce ti ponedjeljak doci brzo da odes na pregled, a do tad pisi tu pa cemo ti malo skrenuti misli i naravno drzim fige da te predisjecaj vara i da je sve uredu 🤞❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Maša🤰🏼
    04. Lipanj 2021. 17:39

Bela _le ma ja se nadam da je sve uredu nego znas mi trudnice i nasa psiha 😂🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bela_le
    04. Lipanj 2021. 17:54

Maša🥰🤰🏼

Bela _le ma ja se nadam da je sve uredu nego znas mi trudnice i nasa psiha 😂🙈

Ma znam da, ja sam pred kraj prosle trudnoce svako malo bila na hitnoj jer sam se svega bojala

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    04. Lipanj 2021. 17:56

Evo, javljam da je beta dosla dobra! Prvi korak napravljen, idemo na drugi, iz dana u dan pomalo.
    Beta 8. dan nakon transfera 83, danas 11. dan nakon transfera 275. Doktor kaze da je to super rast za 3 dana. Ja sam bila u steahu da je mozda premala, ali necu fantazirati, najbitnije da se dobro dupla. 

Ovo mi je peta trudnoca (kao sto mozete vidjeti u potpisu, sve do sada bezuspjesne) i ovo je prva trudnoca gdje mi se beta dobro dupla i gdje su brojevi kako trebaju biti! 
    Uvedene su mi injekcije progesterona zbog smedjarenja, sada cekam ponedjeljak i novu betu i ako i ona bude dobra, sramezljivo su se i sluzbeno pridruziti i dobiti termin prvog uzv-a! 

Drzite fige na 100000000 🪄

Inace, danas me bas grci tu i tamo kao da cu dobiti, pa me malo boli jajnik, pa mi trne noga, pa mo bol ide u dupe i ledja, jao. Drzat cu se toga da je to sve normalno! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    04. Lipanj 2021. 17:57

Super su mi tipfeleri, zanemarite! Tipkam i od uzbudjenja pobjegne prst 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.