Jutro cure!
Mi se vratili s puta i napokon sam se naspavala u nasem krevetu🤗
Kako ste?
Ja sutra idem vaditi krv zbog stitnjace, nadam se da mi nisu hormoni podivljali.
Sedmatina dobrodosla! Imamo isti termin🤗 Ja idem vec u sri na pregled jer me strah zbog proslog spontanog pa da mi samo potvrde da nema nikakvih hematoma i sl. Ali 7.tjedan ti je najbolje ici jer se tad sve lijepo vidi, ako nemas problema nikakvih nema potrebe ranije
Maso kako si danas, jesi se malo smirila?
Anci hahaha jos piskis😅 ja sam stala na 8.testu😂
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Hvala svima 🤗
Ja cu sutra tek zvat ginica, al necu prije 7.tj(iza 16.6.) ici jer me nece moc vjerojatno niti ugurat u termin. Do tad sam mislila piskit jednom tjedno na gravignost iduci tjedan i onaj iza cisto da vidim plusic. U ovom ciklusu sam samo 4 testa potrosila, mogu jos 2, dok ne stignem do ginica na red da mi srce bude na mjestu kad vidim plus. Nadam se da bude sve ok. I dalje me mirisi smetaju, ravna ko daska, a inace sam balon pred mengu. Meni su se znali dizat u tram ljudi kad sam trebala dobiti mengu koliko sam napuhnuta bila.To je bilo jes ono ko 5.mj trudnoce, i tako ie svaki ciklus prije neg trebam dobit sam ko balon negdje 2tj. Cim menga treba doc dan prije se ispusem. To mi ie prvi alarm bio jer ovaj ciklus nisam uopce bila balon prije neg trebam dobit.
Jutro cure!
Mi se vratili s puta i napokon sam se naspavala u nasem krevetu🤗
Kako ste?
Ja sutra idem vaditi krv zbog stitnjace, nadam se da mi nisu hormoni podivljali.
Sedmatina dobrodosla! Imamo isti termin🤗 Ja idem vec u sri na pregled jer me strah zbog proslog spontanog pa da mi samo potvrde da nema nikakvih hematoma i sl. Ali 7.tjedan ti je najbolje ici jer se tad sve lijepo vidi, ako nemas problema nikakvih nema potrebe ranije
Maso kako si danas, jesi se malo smirila?
Ancihahaha jos piskis😅 ja sam stala na 8.testu😂
Vidla sam Lori,isti termin i obje smo iz Zagreba, mozda se i vidimo u radjaoni hahahaha 😅😂
Hvala svima 🤗
Ja cu sutra tek zvat ginica, al necu prije 7.tj(iza 16.6.) ici jer me nece moc vjerojatno niti ugurat u termin. Do tad sam mislila piskit jednom tjedno na gravignost iduci tjedan i onaj iza cisto da vidim plusic. U ovom ciklusu sam samo 4 testa potrosila, mogu jos 2, dok ne stignem do ginica na red da mi srce bude na mjestu kad vidim plus. Nadam se da bude sve ok. I dalje me mirisi smetaju, ravna ko daska, a inace sam balon pred mengu. Meni su se znali dizat u tram ljudi kad sam trebala dobiti mengu koliko sam napuhnuta bila.To je bilo jes ono ko 5.mj trudnoce, i tako ie svaki ciklus prije neg trebam dobit sam ko balon negdje 2tj. Cim menga treba doc dan prije se ispusem. To mi ie prvi alarm bio jer ovaj ciklus nisam uopce bila balon prije neg trebam dobit.
Dobrodošla 🙋♀️ čestitke na ➕
Ko da sebe slušam s testićima prije pregleda.. Počela sam na 8DPO a do pregleda potrošila na njih preko 500kn.. 🙉 Ali kad se vidi plus na testu osjeća se neki mir.. A tek kad na pregledu vidiš plod i čuješ otkucaje srca.. Nema boljeg i ljepšeg osjećaja.. 💕 bit će sve u redu, sad samo smireno i opušteno dalje do pregleda 🤗
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pregledi 🤰🤰💞:
sirenita- 7.6.
ane1212-7.6.
Maša- 7.6.
Nerita-7.6.
brigitte- 8.6.
nemamimena26- 9.6.
Joja-9.6.
Lori-9.6.
Taya- 9.6.
Bela_le- 10.6.
Sandričak-10.6.
Aglaja- 11.6.
avica- 14.6.
Luluuu- 14.6.
aurora12- 15.6.
teabobi-17.6.
novasrećica-16.6.
anameri- 18.6.
Ri-22.6.
Angel- 29.6.
piba7-30.6.
freya_444- 2.7.
nelanr- 4.7.
ginger39-8.7.
Jutroooo🎉🎉🎊
Sutra imamo puno pregleda, sretno cure🥳🥳
Lucija 16.12.2021.💗
Evo i mene, opet sam bila u gužvi pa sad čitam što sam propustila 😁
Nove cure dobrodošle i što duže ostale 🥰
Taya baš mi je drago da ti je sve prošlo u redu i da se oporavljaš 😁🥰
Bela buša je preslatka 😍😍
Što se tiče ulja, ja sam zasad uzela neko babylove iz DM-a kasnije isto planiram Mustelu. Trbuh mi se nenormalno širi, ali to je od napuhanosti jer nam je danas tek punih 8 tjedana 😂😁
U srijedu smo bili na pregledu, s bebicom je sve ok, ima 11mm i srce kuca, ali jako sam razočarana doktorom i ne znam što da radim dalje...
Doktor je inače na zamjeni jer je moja doktorica na porodiljnom, i izvukli su ga iz penzije. Problem mi je jer nije uspio točno naći/odrediti otkucaje srca, znači vidi se na ekranu da titra srce ali nije uspio naći točan ritam otkucaja i odmah je odustao od toga, i našao je hematom kojeg nije bilo prije dva tjedna, a uopće ga nije bolje pregledao, izmjerio, ništa. Beba savršeno u dan odgovara svim mjerama, a on me ispratio uz riječi "vidimo se za mjesec dana ako se trudnoća održi..." Čula sam se sa šogoricom koja je isto kod njega vodila trudnoću i kaže da je koma doktor, da ako mogu nađem odmah drugog. E sad, to ne bi bio problem da u Brodu ima više od 4 ginekologa....i svi naravno pretrpani...tako da sam se javila glavnoj doktorici u toj ambulanti i sad čekam odgovor...
Idući termin pregleda kod tog doktora mi je 30.6., ako dođe do neke promjene javim
Pregledi 🤰🤰💞:
sirenita- 7.6.
ane1212-7.6.
Maša- 7.6.
Nerita-7.6.
brigitte- 8.6.
nemamimena26- 9.6.
Joja-9.6.
Lori-9.6.
Taya- 9.6.
Bela_le- 10.6.
Sandričak-10.6.
Aglaja- 11.6.
avica- 14.6.
Luluuu- 14.6.
aurora12- 15.6.
teabobi-17.6.
novasrećica-16.6.
anameri- 18.6.
Ri-22.6.
Angel- 29.6.
piba7-30.6.
Peppss-30.6.
freya_444- 2.7.
nelanr- 4.7.
ginger39-8.7.
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav, cure!
Evo i ja vam se pridružujem sa teme "Tko planira" .. ❤️
Čekala sam službeno da mi zakasni M pa da vam pišem i ovdje..
Naravno da i ja piškim testiće, ali više ne svaki dan nego svaki drugi.. 😄
Termin prvog pregleda još moram potvrditi, ali mi je ginekolog rekao da se naručim za 2 tjedna, a tada bi bilo 6 tjedana i par dana.. Da li je to prerano?
Simptomi su mi grčevi s vremena na vrijeme, lagani pritisak i bolne cicke.. Plus nikako mi ne ide slatko koje sam prije baš tamanila.. To je to za sada.. 🤞
Pozdrav, cure!
Termin prvog pregleda još moram potvrditi, ali mi je ginekolog rekao da se naručim za 2 tjedna, a tada bi bilo 6 tjedana i par dana.. Da li je to prerano?
Simptomi su mi grčevi s vremena na vrijeme, lagani pritisak i bolne cicke.. Plus nikako mi ne ide slatko koje sam prije baš tamanila.. To je to za sada.. 🤞
Čestitam i dobrodošla 🥰 ja sam na prvom pregledu bila sa 6+6tt i sve se već ljepo vidjelo i plod i čula sam otkucaje srca.. Ali imala sam ranu ovulaciju. Neka te ne uplaši ako se još neće čuti otkucaji.. Sa 7-8 tt bi se sve već to moralo jako ljepo čuti..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav, cure!
Prvo cestitam, sto se tice pitanja jeli pre rano rekla bih da nije jer mene moj ginekolog isto tako narucio kad cu bit trudna 6+3
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰