Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    06. Lipanj 2021. 19:51

Pepps doktor ti je katastrofa, bjezi od njega ako ikako mozes. Znaci nije ti se htio posvetiti minutu duze, strasno, plus taj odvratan komentar. Nemoj se nervirati oko toga, ako se ne uspijes brzo prebaciti radije odi na ove vaznije preglede privatno.
    Bambina ❤ 6 tjedana i par dana ti je ti je taman za 1.pregled, koliko se sjecam ti si imala O na vrijeme ili cak malo ranije prema testicima, znaci sve ce se lijepo vec vidjeti, ne brini!
    Maso sretno sutra na pregledu🤗
    Aurora slazem se ovo za folate, ne mogu vjerovati da hrpa ginekologa ne zna razliku izmedju folne i folata a mhftr mutacija je jako cesta🤦‍♀️

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Schinin
    06. Lipanj 2021. 20:39

hvala cure na lijepim komentarima za pregled, sutra imam razgovor sa ginicem pa budemo vidjeli dalje  😃 Freya to naravno jos nije sigurno, samo je moja pretpostavka zbog srcane frekvencije, budemo vidjeli kad napravim panoramu 😁
    ----------------------
    Dobro nam dosle nove cure 💕 zelim vam urednu trudnocu 🤞
    Lori bas sam se smijala na tvoj post sa ciklom 😂 ustvari laknulo mi je da ja nisam jedina takva 😂😂😂 ja kad jedem ciklu imam redovno crven i urin i stolicu i onda sjedim tamo i pitam se "pa otkud mi sad krvarenje..."😂😂😂😂
    Maso ne brini se previse zbog simptoma  (znam lakse reci nego uciniti), evo ja imam dve trudnoce bez nekih posebnih simptoma -rezultati istih mi upravo razvaljuju kucu 😂😂😂
    Bela_le sve najbolje muzu 
    Pepss draga tako mi je zao da si naletjela na takvog #%&# tako nesto reci je ono bas... a naci i izmjeriti srcanu frekvenciju nije nesto pretesko... i to sa hematom: pa kako za Boga miloga on to misli pratiti ako nije izmjerio niti opisao lokaciju???🤦‍♀️nije isto ako je hematom ispod ili iznad ploda napr. a kako ti pises jeli taj uopce siguran da je to hematom? da on nije kojim slucajem vidio ZV? ako ikako mozes idi drugom, pa idi i na hitnu i reci da si super uznemirena jer ti je idiot rekao hematom i nista vise da se vidi, gdje, sat kako, trebas li mirovati ili sto vec... saljem ti veliki hug i dobre vibre 

🌞 ❤️🤦‍♀️ 🌻 💕 😍 😅 😂 😃😉🤞 😁

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Schinin
    06. Lipanj 2021. 20:43

cure moje, ja sam zavrsila na antibioticima i psujem samo tako....
    prekjucer pokupila djecu iz skole i odem se presvuci kad krpalj na sisi  nije ga bilo to jutro kad sam se oblacila, dakle mogao je najvise biti tu 3.5 h, a nisam ono nigdje isla da bi ga svjesno mogla pokupiti, mislim ono prosla sam pokraj travnjaka, i stajala kratko sa susjedom pod drvetom ali ono bas... dobro, ja njega izvadim, dezinficiram to mjesto nanesem kremicu i sve ok. kad sam se jucer ujutro probudila na tom mjestu kvrzica ca 2cm, crveno, boli... popi**** sam...i sad pijem antibiotike i nadam se da nemam sistemsku infekciju da je ostalo sve lokalno 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Bambina
    06. Lipanj 2021. 20:45

Hvala vam na dobrodošlici, cure.. 🤗😘
    E super, onda ću sutra dogovoriti termin..
    Lori, O mi je bila 16. dc tako da to je to.. ❤️ Još malo pa i ti ideš na pregled.. 
    Pepps, ajme, kakvi su to komentari, užas, što je tim ljudima?? 😱 Mijenjaj ga, kako god znaš..
    Mašo, sretno sutra! 🤞🤞
    Anci, i ja isto tako reagiram, čim mi malo pojačaju grčići, lagana panikica.. 😄
    I zaboravila sam napisati da su mi zadnja dva dana zubi naš nekako osjetljivi, boo.. 

• sedmatina
    06. Lipanj 2021. 20:48

Ne znam kak vama, al meni ovo smanjivanje kava uzasno tesko pada. Nekad(prije mj dana) sam znala pit minimum 3 kave na dan. Reko ajde idem smanjit na 2, jedna ujutro da te razbudi, za probavu, pa popodne da te opet razbudi i da ne jedem toliko pa presjecem sa kavom, a i pase mi. I sad eto vec od petka znaci 3dana po jednu pijem i ono ja sam iza rucka mortus ko strgana i odrezana spremna za krpe iza rucka. Moram ujutro popit jer mi je i inace spora probava, pa sam se odrekla onda popodnevne i odabrala jutarnju, al bas mi bude kriza 😟☹️  
    Mogu makar ujutro neki dolce gusto lungo(produzena srednje jaka) i na poslu jednu zlicicu makar, ne dve one nessice da zmuckam tek toliko ili je i to previse? 

Lori🍀
    06. Lipanj 2021. 21:06

Shinin bas mi je zao za krpelja! Pozitivno je da si ga brzo primijetila i reagirala! Uf mi smo cesto u prirodi i zaboravim se ponekad pregledati poslije, bas cu veceras poslije tusiranja malo detaljnije.
    Bambina da ja sam u sri navecer na pregledu ali znam da se tad nece bas nesto vidjeti. Ne mogu si pomoci, kod socijalca idem tek za 2 tjedna do tad sam u ludari😁
    Sedmatina ma 1 kava i 2 nes nisu neki preveliki unos kofeina bar ja mislim. Ja popijem ili 1 veliku ujutro s mlijekom ili 2 male dnevno

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    06. Lipanj 2021. 21:06

Pardon 1 kava i 1 nes dnevno, krivo napisala

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• avica
    06. Lipanj 2021. 21:25

Curke molim vas za pomoc. Imam malog psa, danas smo se igrali i umjesto igracke mi je primio prst i uglavnom malo me zarezao sa zubom pored nokta i bilo je nesto krvi. Ne zelim panicariti ali s obzirom da sam trudna se brinem jesam li trebala jos nesto poduzeti osim sto sam isprala ranu i dezinficirala. Sto vi mislite? 

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

Lori🍀
    06. Lipanj 2021. 21:48

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

Lori ja pijem folat sad mi se sve pomiješalo sto je bolje? 😂😂
    Schinin brz oporavak! I krpeljima vise 🤯🤯

Folat je bolji dobro je sve😁😘

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

freya_444
    06. Lipanj 2021. 21:57

Slažem se cure, folat je bolji 😁 ja sam prešla na Novalac kako sam ušla u drugo tromjesečje i ne pada mi teško, baš sam zadovoljna :)
    Schinin, brz oporavak i čuvaj se...ti krpelji su show😵
    Što se tiče kava, ja sam smanjila totalno na jednu ujutro i bude mi sasvim okej :) 
    Sedmatina, ma to ti je okej, ne brini 🥰

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.