Vidim da se dugo nije pisalo pa eto da ja napisem, u 4 sam tjednu ponekad imam ful blaga probadanja i bol kao da cu dobit mengu i iskreno se nadam da je to normalno (prva trudnoca jos ni shvatila nisam da sam trudna haha)
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Evo cure da vam se javim i zahvalim na podršci! 🌸💜
Koliko ste vi divne i koliko samo mi sebe ovdje razumijemo to je čudo! Mislim da ni muž ne može shvatiti kako se osjećam iako pati on kao i na samo na svoj način.
Zahvaljujem prekrasnoj sestri u bolnici, doktorici koja me me kiretirala… dale su mi jaču dozu nečega ništa nisam osjetila (za razliku od zadnji put) ja sam samo plakala, one su me tješile.
Nakon tog prvotnog soka i svega, jedno dva dana sam bila fikus… evo danas je već malo bolje, psiha mi je bolje! I sad samo jako naprijed! Nema odustajanja!
Čitam ja vas i veselim se s vama❤️💜
Drago mi je da si bolje i da si pozitivna, to puno znaci za dalje i sigurno ce uskoro bit lijepih vijesti, drzi nam se 💪❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Koliko ste vi divne i koliko samo mi sebe ovdje razumijemo to je čudo! Mislim da ni muž ne može shvatiti kako se osjećam iako pati on kao i na samo na svoj način.
Zahvaljujem prekrasnoj sestri u bolnici, doktorici koja me me kiretirala… dale su mi jaču dozu nečega ništa nisam osjetila (za razliku od zadnji put) ja sam samo plakala, one su me tješile.
Nakon tog prvotnog soka i svega, jedno dva dana sam bila fikus… evo danas je već malo bolje, psiha mi je bolje! I sad samo jako naprijed! Nema odustajanja!
Drago mi je da si malo bolje, i vjerujem da će vrlo brzo doći sve na svoje ❤🙏
Čuvaj se i pazi na sebe, i što prije nam se vrati 😘😘
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Drago mi je da si bolje 💞💖
Odmaraj, napuni baterije i vrati nam se brzo 🥰😘😘😘
Lucija 16.12.2021.💗
Vidim da se dugo nije pisalo pa eto da ja napisem, u 4 sam tjednu ponekad imam ful blaga probadanja i bol kao da cu dobit mengu i iskreno se nadam da je to normalno (prva trudnoca jos ni shvatila nisam da sam trudna haha)
To je sve normalno 🤗 čestitam na trudnoći!
Kad saznaš termin prvog pregleda, javi pa ću te zapisati na listu💖🌞
Lucija 16.12.2021.💗
Zvala sam vec ginica imam ga 17.6. I nemogu docekati 🙂
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Nelanr bas lijepo. Jeste smisli ime vec? Uzivaj na moru i cuvaj se 🌹
Taya probaj uvest magnezij prije spavanja. On oousta misice i lakse ces zaspat.... I jedna i druga cekamo srijedu hehe 💙💙
Nemamimena i ti si na moru ajmee cure ljubomorma sam hehe
Malamu znam kako ti je na zalost... Bas sam tuzna zbog tebe. Daj si vremena da to prebolis i onda u lov na novi plusic... Prije toga obavi detaljne pretrage i obavezno briseve... Bit ce sve dobro koliko god ti to sad nemoguce zvuci. Doci ce tvoja dugica uskoro 🌹
Ginger duso, nista bez trudnickog jastuka... Kupuj to odma hehe
Anameri a valjda je normalno da to tako bolucka. Ipak sve raste i namjesta se..... Cure kazu da se ne treba opterecivat s tim .. i ti si nestrpljiva oko spola? Hehe sta bi htjela? Curicu ili deckica?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cestitam i dobrodosla 💙
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jesam, malo sam pobjegla 🤗
Ali, da vam priznam, more je hladno dosta, sunce jako 🙈
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Bok cure😊
Hvala na odgovorima za probiotike. Smiju li se uzimati vec u ranoj trudnoci, tek sam 5tt?
Freya ja isto zadnjih par dana losije spavam🤔 Mislila sam da je to samo na kraju T a kad ono😅
Aurora prosla si 15tt, super. Jos malo i na pola puta😊 Jesi ti najduze trudna u grupi?
Slee dobrosla!
Ako je smeckasto to su ti vjerojatno ostaci implantacije. Ja sam imala negdje na 11dpo tockasto, smedje i oskudno krvarenje a stalo je isti dan. Drzim fige za betu, javi nam🤗
Mala mu drago mi je da si malo bolje. Drzi se, bit ce to sve dobro!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji