Evo, javljam da je beta dosla dobra! Prvi korak napravljen, idemo na drugi, iz dana u dan pomalo.
Beta 8. dan nakon transfera 83, danas 11. dan nakon transfera 275. Doktor kaze da je to super rast za 3 dana. Ja sam bila u steahu da je mozda premala, ali necu fantazirati, najbitnije da se dobro dupla.
Ovo mi je peta trudnoca (kao sto mozete vidjeti u potpisu, sve do sada bezuspjesne) i ovo je prva trudnoca gdje mi se beta dobro dupla i gdje su brojevi kako trebaju biti!
Uvedene su mi injekcije progesterona zbog smedjarenja, sada cekam ponedjeljak i novu betu i ako i ona bude dobra, sramezljivo su se i sluzbeno pridruziti i dobiti termin prvog uzv-a!
Drzite fige na 100000000 🪄
Inace, danas me bas grci tu i tamo kao da cu dobiti, pa me malo boli jajnik, pa mi trne noga, pa mo bol ide u dupe i ledja, jao. Drzat cu se toga da je to sve normalno!
Mogu ti onda sluzbeno pozeljeti dobrodoslicu? 😁
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Slee jako mi je dragoo da je beta super, cestitam 🥳🥳 vidjet ces da ce ovaj put biti sve uredu ❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Slee, čestitam na dobroj beti bit će to super🎉🎉🎊🎊
Lucija 16.12.2021.💗
Schinin drago mi je da je pregled prošao super, curicaaa awww💞🎉🎉
Ma imam jednu ženu koja zna masirati takve masaže, obavezno ću otić na koju kad mi bude zatrebalo 😍😍
Lucija 16.12.2021.💗
Slee dobrodošla 🥳🥳
Maša razmišljaj samo pozitivno, vjerujem da je sve ok. Ja sam imala dosta dana kada uopće nisam imala osjećaj da sam trudna, a i dosta sam se brinula jer nisam imala neke klasične mučnine i ne znam šta drugo. Piškim jako puno i dalje, a i muka mi se kroz jutro provuče.
Meni zadnja dva dana kao da je trbuh iskočio, iako mi je čudno, jer eto koračam prema desetom tjednu, a u drugoj aplikaciji prema jedanaestom tjednu. Zar nije to malo prerano za trbuh?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Hvala cure na dobrodoslici! Vi mi mozete pozeljeti dobrodoslicu, a sama cu si je pozeljeti nakon prvog pregleda kad se uvjerim da je to to. Ako cu i tada moci vjerovati 😂
Vidim vi ste vec sve u visim tjednima, vec se i trbusi vide!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nemamimena pa ja mislim da je stvarno svaka zena individualna eto imam prijateljice kojima nije se vidio trbuh do 4 mjeseca a imas one koje su vec s 2,3 mjeseca isto tako imale mali trbuscic. Meni je isto malo iskocio da se razumijemo to vidim samo ja i nitko drugi i cak mislim da mogu napipati tocno di mi je trbuh tvrđi tako da nevidim zasto bi bilo rano :)
Normalno je da navecer izgledam/o ko da smo u 5 mjesecu ja se jako napuhnem ali nekako ima nesto malo i ujutro ♥️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo, javljam da je beta dosla dobra! Prvi korak napravljen, idemo na drugi, iz dana u dan pomalo.
Beta 8. dan nakon transfera 83, danas 11. dan nakon transfera 275. Doktor kaze da je to super rast za 3 dana. Ja sam bila u steahu da je mozda premala, ali necu fantazirati, najbitnije da se dobro dupla.
Ovo mi je peta trudnoca (kao sto mozete vidjeti u potpisu, sve do sada bezuspjesne) i ovo je prva trudnoca gdje mi se beta dobro dupla i gdje su brojevi kako trebaju biti!
Uvedene su mi injekcije progesterona zbog smedjarenja, sada cekam ponedjeljak i novu betu i ako i ona bude dobra, sramezljivo su se i sluzbeno pridruziti i dobiti termin prvog uzv-a!
Drzite fige na 100000000 🪄
Inace, danas me bas grci tu i tamo kao da cu dobiti, pa me malo boli jajnik, pa mi trne noga, pa mo bol ide u dupe i ledja, jao. Drzat cu se toga da je to sve normalno!
Čestitke na dobroj beti.. Ovaj put će biti sve u redu.. 💚
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Nemamimena pa ja mislim da je stvarno svaka zena individualna eto imam prijateljice kojima nije se vidio trbuh do 4 mjeseca a imas one koje su vec s 2,3 mjeseca isto tako imale mali trbuscic. Meni je isto malo iskocio da se razumijemo to vidim samo ja i nitko drugi i cak mislim da mogu napipati tocno di mi je trbuh tvrđi tako da nevidim zasto bi bilo rano :)
Normalno je da navecer izgledam/o ko da smo u 5 mjesecu ja se jako napuhnem ali nekako ima nesto malo i ujutro ♥️
Ma jasno sve razumijem, meni je ujutro malo manje to sve, ali zadnja dva, tri dana od jutra do navečer baš kao da je cijelo vrijeme isti trbuh. Budemo vidjeli, točno sredina malo iskoči, još pogotovo kada tajice nosim, vidi se. Čak mi je dragi danas rekao, vidi se malo trbuščić.
Moje mišljenje je da se simptomi sigurno mijenjaju iz dana u dan, tako da Maša, nemoj se brinuti za ovo što te muči, kažem iz dana u dan varira.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Slee super za betu ! Samo neka se dupla ! Masa znam da si zabrinuta ali sve će biti dobro , samo pozitivna budi , i pregled će brzo doći !
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji