Joja meni su sad krenule sa negdje 5 tt, prošli puta sa točno 6.
Evo sad kuham juhu i mislim umrijeti koliko mi je loše. I užasan pritisak u glavi i lagana vrtoglavica 😔😔
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro djevojke 🥰
Kod nas je vrijeme bas ruzno, tmurno, puse 🙄
Ja sam dobro danas, osim sto mi je malo muka 🙈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Taya jooj bas mi je drago sto si cula srceko 💙 samo miruj i otici ce hematom brzo… Kad ti je sljedeci pregled?
Sarita i mene ledja bole…. Ufff.
Ja ih u prvoj nisam imala. Znalo mi je par puta odjednom doći muka i onda bi povratila i sve dobro kasnije. Sad mi je nekako odmah krenulo s umorom, mukom.. Tocno ni ja ne znam jel si umisljam ili stvarno 🤔
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Mene bas boli zeludac.... Nit je muka nit zgaravica nego bas zeludac.... Jucer sam prvi put primijetila to ( par puta na dan me zabolilo i prestalo) i danas evo od jutra boli.... Doruckovala jesam... Dakle nije mi prazan zeludac
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Meni je sljedeći pregled 5.5. (onda će nam biti već 11 tjedana).. A onda planiram napraviti i prenatalni test Panoramu.. Jel vi što planirate?
Meni su vam isto mučnine počele u 5 tt.. Ne javljaju se svaki dan.. Pazim da ne jedem ono što mi ne odgovara.. Ali samo mi iznenada dođe slabost i vrtoglavica, vrti mi se.. Onda malo usporim i dobro je.. 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Taya super za srceko ❤
Joja u prosloj trudnoci su mi mucnice pocele sa 6t, sad mi bude muka ujutro dok ne jedem
Bubat to s umorom i mene ubija, samo bi spavala
Prenatalni test ne planiram raditi, dosta dugo sam razmisljala jel bi ili ne, na kraju je ioak prevagnulo da necu
Kako vam je apetit? Ja sam stalno sita, uopce ne osjecam glad, a opet mi bude muka ujutro ako ne doruckujem
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela_le ja bi mogla svako malo jesti. Ali ja sam uvijek tako. Jedem malo, pa sam onda u tren oka gladna.
Taya brzo će proći do sljedećeg pregleda 🥰
Ja ću odraditi samo kombinirani probir. Ni zadnji puta nisam radila ništa drugo. Naravno, da se pokaže potreba, vjerojatno bi neki napravila, ali za sada ne planiram ništa. Da sam imala loših iskustava prije, sigurno bi razmišljala o tome.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Tayasuper za srceko ❤
Jojau prosloj trudnoci su mi mucnice pocele sa 6t, sad mi bude muka ujutro dok ne jedem
Bubatto s umorom i mene ubija, samo bi spavala
Prenatalni test ne planiram raditi, dosta dugo sam razmisljala jel bi ili ne, na kraju je ioak prevagnulo da necu
Kako vam je apetit? Ja sam stalno sita, uopce ne osjecam glad, a opet mi bude muka ujutro ako ne doruckujem
Ja sam staaalno gladna... Uzas hahha ako ovako nastavim morat cu mijenjat garderobu uskoro hahahha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja ja svoju vec moram 🤣🤣 taman se negdje prije malo udebljala i sad me sve moje hlace stezu, dane provodim u tajicama ili haljinama kad vrijeme dopusti
E cure a jesu vam se stvrdnuli malo stomacici?
Ja imam malo skembice od prije i cini mi se da se dolje nisko malo stegnulo, da je onak tvrdo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
cao, prikljucujem se grupi zimske bebe, trenutno 5 sedmica ali ogroman strah postoji zbog korone prosli mjesec zbog koje sam pila antibiotik i snimala pluca u periodu dok nisam ni znala da je beba tu ☹️ da li znate nekog da je na pocetku pio antibiotik dioksicilin i da je ipak sve bilo ok ☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji