Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2021. 08:02

Bela_le

Jutro, kako ste mi danas?
    Nelanrvjerujem da ce sve biti okej, a vrijeme do prvog pregleda krati tu tipkajuci s nama, i ja imam jos par tjedana do prvog pregleda. Kad ti je termin po tvojoj racunici?

sredina decembra ☺️

BubaT
    12. Travanj 2021. 08:15

Sarita, jel i tvoj popodne 😂 tko će ga docekat 🤭

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Sarita_00
    12. Travanj 2021. 08:43

Buba ma ujutro je moja. Samo moram prvo obaviti što imam na poslu da mogu biti dosadna na telefonu 🤣 Jer znam da nema šanse da ju dobijem iz prve. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Joja 🙏
    12. Travanj 2021. 11:25

Dobro jutro mackice 
    Ja sam danas vadila krv za krvnu grupu i hepatitis.... Tako da sam za sad sve obavila.... Spremna za pregled :)  Mislim da cu se naruciti za kraj sljedeceg tjedna.... Ne bi htjela doci pa da se srce jos ne cuje hehehe.... Doktor je samo rekao da se narucim za dva tjedna, a sestra kaze da mogu doci kad mi pase :/ ...... jel mislite da ce se s 6+3 cut srce? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Bela_le
    12. Travanj 2021. 11:44

Joja 🙏

Dobro jutro mackice
    Ja sam danas vadila krv za krvnu grupu i hepatitis…. Tako da sam za sad sve obavila…. Spremna za pregled :) Mislim da cu se naruciti za kraj sljedeceg tjedna…. Ne bi htjela doci pa da se srce jos ne cuje hehehe…. Doktor je samo rekao da se narucim za dva tjedna, a sestra kaze da mogu doci kad mi pase :/ …… jel mislite da ce se s 6+3 cut srce?

Moglo bi, ali ako se ne cuje nemoj se uplasiti, prijateljica mi je trudna tri tjedna vise od mene i sa 6+5 se lijepo culo, ali joj je dr rekla da se ne cuje kod svih tad

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Sarita_00
    12. Travanj 2021. 12:16

Samo 12 puta sam morala nazvati gin da se javi 🙈🙈 27.4. idem na prvi pregled. Tada ću biti 8+3, tu bi se već lijepo trebalo čuti srce ❤️

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

BubaT
    12. Travanj 2021. 13:50

Evo i ja dobila svog ginekologa. 26. 4 🥰 
    Ali sam napomenula heparin u prvoj trudnoći, pa će me zvat dr radi toga da vidimo sta ćemo 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

• ReeceODonnell
    12. Travanj 2021. 14:22

Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/

Bela_le
    12. Travanj 2021. 14:27

Sarita to mora da je rekord za najmanje zvanja da dobijes doktora 😂😂
    Super za termine, sad ce to brzo, a bit cete u tjednima u kojim cete sigurno vec lijepo cuti srceko

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Sarita_00
    12. Travanj 2021. 18:09

Buba sad kreće odbrojavanje do pregleda ❤️ 
    Bela od tih 12 puta, samo 2 puta je uopće zvonilo, ono je sve bilo zauzeto 😅 Ali to sam i očekivala. I normalno ih je teško dobiti, a pogotovo sad kad su se vratile s godišnjeg. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.