Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    12. Travanj 2021. 21:17

Sarita tako je i moju uzasno tesko dobiti, na kraju sam odustala sad sve sto trebam pisem mail i uredno mi isti dan odgovori

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Sarita_00
    12. Travanj 2021. 21:23

Bela_le

Saritatako je i moju uzasno tesko dobiti, na kraju sam odustala sad sve sto trebam pisem mail i uredno mi isti dan odgovori

Poslala sam i ja svojoj mail u utorak. Danas sam dobila odg da su bile na godišnjem i da za narudžbe telefonski kontaktiram sestru. Ono 🙄🙄 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bela_le
    13. Travanj 2021. 07:37

Jutro trudnice!
    Sarita kakva glupost, ako je sve mogla vidjeti iz maila onda stvarno ne razumijem zasto je bilo potrebno i zvati
    Ja sam do sad mislila kak mi je ova trudnoca tak drugacija od orve i kak se osjecam super i danas ujutro su me opalile one prave "jutarnje" mucnine
    Kako ste mi vi?

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

BubaT
    13. Travanj 2021. 08:24

Jutro cure ☕ 
    Prijavljujem prvo povraćanje 🤢 bas mi je muka..
    Sutra ujutro idem vaditi betu, pa s nalazom u bolnicu da mi prepisu fragmine 💉 i bockanje moze poceti 🥳

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

BubaT
    13. Travanj 2021. 08:47

anameri

Haj cure, ja vam se isto pridruzujem. Ja sam danas ravno 7 tjedana i termin mi je 24.11.
    Ja od terapije koristim Fraxiparin 0.3, Duphastone i Folacin. Nakon prvog spotanog mi je ustanovljena trombofilija hereditaria pa sam od prvog pregleda gdje je ustanovljen plod i otkucaji srca pocela koristiti injekcije.
    Zelim nam svima puno srece❤️

Anameri, od kojeg si se ti tjedna krenula bockat? 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

13. Travanj 2021. 13:01

kontaktiran doktor i on zbog svega navedenog preporucuje prenatalni test i smatra da je manji problem rtg nego antibiotik iako je kratko koristen. Da li je neko radio prenatalni i sta ako nesto nije ok ?

Bela_le
    13. Travanj 2021. 13:16

nelanr

kontaktiran doktor i on zbog svega navedenog preporucuje prenatalni test i smatra da je manji problem rtg nego antibiotik iako je kratko koristen. Da li je neko radio prenatalni i sta ako nesto nije ok ?

Nisam radila prenatalni, ali sam malo citala o njima, koliko sam ja shvatila oni ti kazu koliki postoji postotak za odredeni poremecaj, a ako dode da nesto nije uredu ti mozes odlucili zelis li nastaviti ili prekinuti trudnocu, neka mi neka cura ispravi ako nisam u pravu, ali ja sam ovako shvatila

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    13. Travanj 2021. 13:35

Nelanr zaboravih napisat, kako vjerujem da ce kod tebe sve biti uredu ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• mamasita05
    13. Travanj 2021. 14:02

Cureee,

4 dana prije menstruacije pozitivan test. Imala sam nekakvo oskudno smedjarenje prekjucer, valjda je to implantacijsko. 
    Sto vi mislite? 

Joja 🙏
    13. Travanj 2021. 14:57

mamasita05

Cureee,

4 dana prije menstruacije pozitivan test. Imala sam nekakvo oskudno smedjarenje prekjucer, valjda je to implantacijsko.
    Sto vi mislite?

Cestitam i dobrodosla... I ja sam imala implantacijsko 7dpo.... Nista ne brini. Javi se doktoru eventualno da ti prepise duphaston (ako je potrebno)..… 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.