Sarita tako je i moju uzasno tesko dobiti, na kraju sam odustala sad sve sto trebam pisem mail i uredno mi isti dan odgovori
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Saritatako je i moju uzasno tesko dobiti, na kraju sam odustala sad sve sto trebam pisem mail i uredno mi isti dan odgovori
Poslala sam i ja svojoj mail u utorak. Danas sam dobila odg da su bile na godišnjem i da za narudžbe telefonski kontaktiram sestru. Ono 🙄🙄
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro trudnice!
Sarita kakva glupost, ako je sve mogla vidjeti iz maila onda stvarno ne razumijem zasto je bilo potrebno i zvati
Ja sam do sad mislila kak mi je ova trudnoca tak drugacija od orve i kak se osjecam super i danas ujutro su me opalile one prave "jutarnje" mucnine
Kako ste mi vi?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro cure ☕
Prijavljujem prvo povraćanje 🤢 bas mi je muka..
Sutra ujutro idem vaditi betu, pa s nalazom u bolnicu da mi prepisu fragmine 💉 i bockanje moze poceti 🥳
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Haj cure, ja vam se isto pridruzujem. Ja sam danas ravno 7 tjedana i termin mi je 24.11.
Ja od terapije koristim Fraxiparin 0.3, Duphastone i Folacin. Nakon prvog spotanog mi je ustanovljena trombofilija hereditaria pa sam od prvog pregleda gdje je ustanovljen plod i otkucaji srca pocela koristiti injekcije.
Zelim nam svima puno srece❤️
Anameri, od kojeg si se ti tjedna krenula bockat?
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
kontaktiran doktor i on zbog svega navedenog preporucuje prenatalni test i smatra da je manji problem rtg nego antibiotik iako je kratko koristen. Da li je neko radio prenatalni i sta ako nesto nije ok ?
kontaktiran doktor i on zbog svega navedenog preporucuje prenatalni test i smatra da je manji problem rtg nego antibiotik iako je kratko koristen. Da li je neko radio prenatalni i sta ako nesto nije ok ?
Nisam radila prenatalni, ali sam malo citala o njima, koliko sam ja shvatila oni ti kazu koliki postoji postotak za odredeni poremecaj, a ako dode da nesto nije uredu ti mozes odlucili zelis li nastaviti ili prekinuti trudnocu, neka mi neka cura ispravi ako nisam u pravu, ali ja sam ovako shvatila
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Nelanr zaboravih napisat, kako vjerujem da ce kod tebe sve biti uredu ❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cureee,
4 dana prije menstruacije pozitivan test. Imala sam nekakvo oskudno smedjarenje prekjucer, valjda je to implantacijsko.
Sto vi mislite?
Cureee,
4 dana prije menstruacije pozitivan test. Imala sam nekakvo oskudno smedjarenje prekjucer, valjda je to implantacijsko.
Sto vi mislite?
Cestitam i dobrodosla... I ja sam imala implantacijsko 7dpo.... Nista ne brini. Javi se doktoru eventualno da ti prepise duphaston (ako je potrebno)..…
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji