Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    10. Travanj 2021. 13:27

Joja mislim da se ne moras brinuti, ali ako ce ti biti lakse i ako imas slucajno jos koji test uz sebe, napravi ga

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Joja 🙏
    10. Travanj 2021. 14:22

Bela_le

Jojamislim da se ne moras brinuti, ali ako ce ti biti lakse i ako imas slucajno jos koji test uz sebe, napravi ga

Ma piskam svako toliko ... Imam puno jeftinih hcg kineza i pratim kako tamne. Sve je ok :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sarita_00
    10. Travanj 2021. 14:23

Hej ženske 😊 
    Jučer prvo radna akcija na poslu, pa doma. Danas me sve boli i samo želim ležati. Danas 6+1 😁 Već par dana nema probadanja nit išta, samo mi svako toliko dođe mučnina. Jučer mi je nakon jela bilo užasno loše, vrtilo se, muka... Nakon kojih sat vremena je prošlo. 
    Kćer će 3 godine za mjesec dana. Muž ju pita šta bi, bracu ili seku, pa svako toliko mijenja, ali je uglavnom seka. Muž nije mogao šutiti, pa je rekao svojima. Za ostale sam pripremila maloj majicu s natpisom velika seka, pa ću im poslati sliku s obzirom da nismo blizu. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

BubaT
    10. Travanj 2021. 16:38

Joja 🙏

Bela_le

Jojamislim da se ne moras brinuti, ali ako ce ti biti lakse i ako imas slucajno jos koji test uz sebe, napravi ga

Ma piskam svako toliko … Imam puno jeftinih hcg kineza i pratim kako tamne. Sve je ok :)

Haha i ti ih imas. Ja isto maloprije piskila opet 🙈 
    Jos cekam trakice za ovulaciju s Alija, nisu stigle na vrijeme 😂

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Joja 🙏
    10. Travanj 2021. 19:16

BubaT

Joja 🙏

Bela_le

Ma piskam svako toliko … Imam puno jeftinih hcg kineza i pratim kako tamne. Sve je ok :)

Kako ne bi imala ipak sam ja jedna od ludica sa teme "LH trakice" 😀...... Al sam ih se napiskila hehehehe... Cure s teme su bas velika podrska i jedva cekam da nam se pridruze na ovoj temi :) jesi ti pisala na kojoj temi prije ove?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sarita_00
    10. Travanj 2021. 20:02

Ja prvo dva dana piškila lh trakice. Drugi dan bila tamnija. Onda kao nisam htjela raditi test jer sam imala još 2-3 dana do M. Na kraju sam popustila  Imala 4 kineza i svaki dan sam piškila 🙈🙈 Jer bi mi se druga crta pojavila vrlo brzo, a onda nakon pola sata izblijedila. Dok nisam kupila u Mülleru test. On je pokazao lijepu crtu i tu sam stala. Ostalo još nešto trakica u rezervi 😅

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

BubaT
    10. Travanj 2021. 20:26

Joja 🙏

BubaT

Joja 🙏

Bela_le

Kako ne bi imala ipak sam ja jedna od ludica sa teme "LH trakice" 😀…… Al sam ih se napiskila hehehehe… Cure s teme su bas velika podrska i jedva cekam da nam se pridruze na ovoj temi :) jesi ti pisala na kojoj temi prije ove?

Bila sam u grupi jesenica sa sinom. Dan danas se cujemo 🥰 ogromna podrska cijelu trudnoću i evo jos dan danas, svaki dan 😊 stari profil sam uspjela nekako izbrisati 🙈

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

Sarita_00
    10. Travanj 2021. 20:38

BubaT

Joja 🙏

BubaT

Joja 🙏

Bela_le

Kako ne bi imala ipak sam ja jedna od ludica sa teme "LH trakice" 😀…… Al sam ih se napiskila hehehehe… Cure s teme su bas velika podrska i jedva cekam da nam se pridruze na ovoj temi :) jesi ti pisala na kojoj temi prije ove?

Bila sam u grupi jesenica sa sinom. Dan danas se cujemo 🥰 ogromna podrska cijelu trudnoću i evo jos dan danas, svaki dan 😊 stari profil sam uspjela nekako izbrisati 🙈

Tako sam ja sa malom bila na proljetnicama. Nas nekoliko se još svakodnevno čujemo nas 8. Nas 6 smo tad bile trudne prvi puta. 3 su već rodile drugo, nas 3 smo trudne. Jedna je stala na dvoje. Druga je tad čekala drugo, pa poslije rodila još jedno. Znamo jedna o drugoj jako puno toga 🙈

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bela_le
    10. Travanj 2021. 20:41

I ja sam te godine bila na ljetnicama, bas fora sto smo se sad nasle tu ❤❄

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

BubaT
    10. Travanj 2021. 20:49

Sarita, nas jedno 10ak se svaki dan cujemo, da.. Sto kazes, znamo sve jedna o drugoj 😂 nekad nesto prije njima kazem nego muzu 😂

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.