Hej Curke. Cula sam se ginekologom. Pustio mi je jos jedne tablete, folnu neku kaj pijem jednom na dan i onda ako dođe do krvarenja jakog da se javim u bolnicu, a u ponedeljak svom gin. I sav je u cudu kaj me nije primio jos na pregled. Ma da su mi svi rekli da je jos rano za prvi pregled. Kaj mislite da odem privatno negdje na ultrazvuk i pregled ili da pricekam 21.4? 🤷♀️🤷♀️
Ako si sad 7 tjedana onda je 21.4. dosta kasno... pogotovo ako imas iscjedak i bolove.... Odi privatno (cisto radi sebe)... Ja cu isto otici privatno za dva tjedna... ti bi vec trebala cuti i srceko hehehe..... Preslatko 💓💓💓
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pa s folnom treba poceti sto prije. Najbolje i prije zaceca.... Dobro da ti ju je doktor prepisao.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pa, slazem se s curama, radi svog mira ajde 😊
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Di nam je sarita, nije nam se dva dana javila, nadam se da je sve okej
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Joja stigla ja😁😁,od popodneva nisam imala nikakv iscjedak ulosci cisti,tolet papir isto,i onaj kljun zeljezni od doktora ili kak se to vec zove kod pregleda bio cist,bolove nemam,malo stezanje povremeno i to je to,vidjet cemo za 10 dana oce sta vidjet na uzv,drzim pozitivu za sad pa sta bude
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Znaci koju god da sam polikliniku zvala imaju tek termin 21. 4 ili poslje 🤷♀️🙄 u ponedjeljak cu pokusat nac jos neku da vidim. 😋
Znaci koju god da sam polikliniku zvala imaju tek termin 21. 4 ili poslje 🤷♀️🙄 u ponedjeljak cu pokusat nac jos neku da vidim. 😋
Mozda da odes na hitnu,ako imas smedi iscjedak ak sam dobro polovila posto ne mozes nigdje termin dobit prije,u 7 tjednu se vec dosta dobro vidi sta se treba vidjeti.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Antonela dobrodosla 😁
Pa mozda stvarno da probas otici na hitnu ako se ne smiri
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja sam bas dns oko 17 popodne isla na hitnu zbog jucerasnjeg krvavog i danasnjeg smeckastog iscjetka i to na 11dpo ,tak da ti s 7 tjedana trudnoce mislim da bi trebala,napravit ce pretrage ako nista uzv sigurno.
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Antonela dobrodosla 😁
Pamozda stvarno da probas otici na hitnu ako se ne smiri
Hvala lijepa jos bolje vas nasla😊😊😊
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji