Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BubaT
    11. Travanj 2021. 19:01

Bela, salence od prije mi ne dopusta stvrdnjavanje jos neko vrijeme 😂
    Nelanr, dobro nam dosla 🥰 ne znam ti za antibiotik, vjerujem da neće biti nista, jesi se mozda s ginekologom posavjetovala? 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Joja 🙏
    11. Travanj 2021. 20:07

nelanr

cao, prikljucujem se grupi zimske bebe, trenutno 5 sedmica ali ogroman strah postoji zbog korone prosli mjesec zbog koje sam pila antibiotik i snimala pluca u periodu dok nisam ni znala da je beba tu ☹️ da li znate nekog da je na pocetku pio antibiotik dioksicilin i da je ipak sve bilo ok ☹️

Kao prvo, dobro nam dosla i cestitam.... Ako si trudna 5tjedana, a prosli mjesec si pila antibiotik i snimala pluca, tad jos nije doslo ni do zaceca a pogotovo implantacije ..... Nista ne brini, sve ce biti dobro.... 🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Bela_le
    11. Travanj 2021. 20:09

nelanr

cao, prikljucujem se grupi zimske bebe, trenutno 5 sedmica ali ogroman strah postoji zbog korone prosli mjesec zbog koje sam pila antibiotik i snimala pluca u periodu dok nisam ni znala da je beba tu ☹️ da li znate nekog da je na pocetku pio antibiotik dioksicilin i da je ipak sve bilo ok ☹️

Dobrodosla, slazem se s jojom, ali ako ces biti mirnija posavjetuj se s dr

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Antonela122🐘🌠
    11. Travanj 2021. 22:36

Taya 👣

Sarita_OO evo ja sam za sad dobro.. Obavila sam i prvi pregled.. Nešto najljepše kad čuješ da 💓 kuca.. Jedva čekam da i vi sve to što prije čujete.. 🥰
    Zbog hematoma sam na terapiji duphastonom 3x1 i na strogom mirovanju.. Za sad imam blage mučnine.. Ne povraćam ali baš mi na trenutke dođe slabost, vrtoglavica..
    Mislim da smo mi žene svašta spremne pretrpjeti za naše mrvice.. 💗

Cestitam na prvom pregledu i nalijepsem zvuku ❤ ikad, duphaston tablete malo pojacaju simptome trudnoce i mucnine bar je meni tako bilo s prvom uspijesnom trudnocom,tek kad sam ih prestala piti u 4mj trudnoce i mucnine su se smanjile.

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    11. Travanj 2021. 22:53

Taya 👣

Meni je sljedeći pregled 5.5. (onda će nam biti već 11 tjedana).. A onda planiram napraviti i prenatalni test Panoramu.. Jel vi što planirate?
    Meni su vam isto mučnine počele u 5 tt.. Ne javljaju se svaki dan.. Pazim da ne jedem ono što mi ne odgovara.. Ali samo mi iznenada dođe slabost i vrtoglavica, vrti mi se.. Onda malo usporim i dobro je.. 😀

Ja mislim da cu raditi onaj Nifty test ili Panoramu ali jos nisam bas skuzila koja je razlika,jel mozda zna netko?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    11. Travanj 2021. 22:58

nelanr

Dobro dosla😊 prosli mj kak kaze Joja  jos nije bilo niceg da bi utjecalo na bebicu,moja sogorica je tjedan dana prije nego je saznala za trudnocu slikala abdomen i receno joj je bilo da dns rengeni su skroz drukciji nego prije i minimalna su zracenja i ciljana,evo bebica ima 2 godine i tip top je😁 Antibiotik si pila prije zaceca pa ne bi trebalo bit problema ak sam dobro pohvatala,ali uvijek mozes zvrcnut ginekologa sto privatnog sto socijalnog cisto za informacije i mir u dusi

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

11. Travanj 2021. 23:21

Antonela122🐘🌠

nelanr

Dobro dosla😊 prosli mj kak kaze Joja jos nije bilo niceg da bi utjecalo na bebicu,moja sogorica je tjedan dana prije nego je saznala za trudnocu slikala abdomen i receno joj je bilo da dns rengeni su skroz drukciji nego prije i minimalna su zracenja i ciljana,evo bebica ima 2 godine i tip top je😁 Antibiotik si pila prije zaceca pa ne bi trebalo bit problema ak sam dobro pohvatala,ali uvijek mozes zvrcnut ginekologa sto privatnog sto socijalnog cisto za informacije i mir u dusi

nadam se da ce sve biti ok. Na pregled idem tek za par sedmica

Bela_le
    12. Travanj 2021. 07:00

Jutro, kako ste mi danas?
    Nelanr vjerujem da ce sve biti okej, a vrijeme do prvog pregleda krati tu tipkajuci s nama, i ja imam jos par tjedana do prvog pregleda. Kad ti je termin po tvojoj racunici?

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

BubaT
    12. Travanj 2021. 07:22

Jutro, danas se napokon vraća ginekologica s godišnjeg i zovem za pregled 😬 uzasno sam nestrpljiva 🙈

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Sarita_00
    12. Travanj 2021. 07:59

Jutro! 
    Počela sam raditi, sreća od doma jer mi je užasno loše. Muka mi je, slabo...
    Isto kao Buba sam užasno nestrpljiva nazvat dr za pregled 🤣
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.