Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ditaedi
    08. Prosinac 2021. 17:49

Aurora, tvoja seka je borac i vjerujem da će sve to ispasti na dobro. A beba je već pravi veliki smotuljak!
    Nanna, dobrodošla! I ja sam se tek prošli tjedan priključila, iako forum pratim već dosta i super mi je. I cure su super, brižne i sviđa mi se međusobno bodrenje. Pogotovo sad kak kreću bebice! Ti samo piši štogod te mučilo, tak i ja, vidjet ćeš, cure uvijek daju svoje mišljenje.
    Mašo, pomalo, stići će brzo i naše bebice. A za seks, mi to redovito prakticiramo😉😂. Kak nisam imala nikakvu zabranu, ja sam gotovo cijelu trudnoću ko da nisam trudna, uz eventualno malo više odmaranja. Sad mi dragi nešto šmrca, pa ga već par dana ne diram, ali inače, smo u akciji. Još pogotovo sad pred kraj, kažem: iako sam okruglica, moramo da porod bude lakši. Baš se nadam da tak bu i bilo! S time da planiram piti čaj od lista maline i prakticirati masažu međice od sljedećeg tjedna. Mame sa iskustvom, jeste to prakticirale, je bilo učinka?
    Birdy, čestitam na lijepoj bebici! Nek ti oporavak prođe što brže!
    Bela, niš ti ne brini zbog malenog, to oni sve +/- izmjere. Ti se pripazi još to malo i želim ti da čim prije rodiš.
    Freya, beba je prava štruca već i polako ćeš i ti krenuti.
    Ja sam ok, bila sam jučer i danas kod svojih doma, pa mi je vrijeme preletilo. Imam super vijesti, sa mojeg posla, rekli mi da su mi našli mjesto u Puli kad se vratim sa porodiljnog, tak da neću morati putovati svaki dan na posao u Rovinj.
    Stigao rezultat urina, sve ok, bez upala! To zato jer se nalivam hektolitrima čaja dnevno😉. Još čekam nalaz brisa, nadam se da je i to ok. I to je to. 

LadyD
    08. Prosinac 2021. 22:33

Evo javljam se napokon i ja 😂😂😂 sve je u najboljem redu i mogu nastaviti aktivnosti kao i do sada 😉😊 bebica je 2519g i iduca kontrola je za 2tj. (22.12.)  Radili smo bris i ovaj tj ili pocetkom iduceg moram vadit krv za secer i  ponovno na transfuziju...ja sretna i mirna sada... sve simptome je objasnila kao normalne i da se nebrinem ako se opet ponove...  evo i slikica 😍

https://ibb.co/0ZWFwy9

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    08. Prosinac 2021. 22:44

Ajme LadyD kakve lijepe slikice!
    Čestitam na super pregledu! Ipak ti malo uspori, ti si turbo žena ali daj si malo i mira!
    Baš me zanima hoće li nam sutra koja bebica stići! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

freya_444
    08. Prosinac 2021. 22:45

LadyD

Evo javljam se napokon i ja 😂😂😂 sve je u najboljem redu i mogu nastaviti aktivnosti kao i do sada 😉😊 bebica je 2519g i iduca kontrola je za 2tj. (22.12.) Radili smo bris i ovaj tj ili pocetkom iduceg moram vadit krv za secer i ponovno na transfuziju…ja sretna i mirna sada… sve simptome je objasnila kao normalne i da se nebrinem ako se opet ponove… evo i slikica 😍

https://ibb.co/0ZWFwy9

Suuuper baš mi je drago za pregled i bebicu 💗

Lucija 16.12.2021.💗

LadyD
    08. Prosinac 2021. 23:12

Birdy cestitke od srca 💗 zelim brz oporavak tebi i bebici Ani koja je taman kako treba biti 😍 zelim joj puno mazenja i da ju umazite i previse bas kao malenu princezu 😉😍😍😍 nadam se da se tata oporavio od soka 😂  zao mi je zbog citavog procesa i carskog al neka je sad tvoja bebica s tobom i ostalo je sve nebitno 😉 brzo ces se ti oporaviti u to nesumnjam ni malo jer si jaka zena  💪 kad budes mogla javljaj nam se i naravno poprati nas sa svakodnevnim brigama i oporavku i napretku  malene Ani 😉 saljem big kis objema 😘😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    08. Prosinac 2021. 23:15

Nanna super za jos jednu curicu 😍💗 jesi bas iz Vu? Ja sam znala tamo boraviti po mjesec dana prije ove pandemije... nadam se ponovno cim prođe 😉 nebrini se za opremu... bitno je da imas robice za pocetak  a ostalo ce sve doci samo od sebe i odluke ce same stizati.. samo polako i uspjet ces sve pripremiti na vrijeme 😉
    Romale 😂😂 nasmija me sa bakicim 😂😂😂 ja sam vise kao oni hipijevci..  izrast i tri nijanse i  pa ispucani vrhovi 😂😂😂😂 a za brijanje cu se pohvaliti da je dragi odradio kosnju i obeco mi kupiti masinicu 😂😂😂😂😂😂 sat vremena se jadan mucio al sad milina 😆 sad treba odrzavat svakih par dana da opet nezacupavim 😂😂😂😂
    Novasrecica nadam se da vas nasmijem ponekad  ipak sam prvoaprilska sala 😂😂😂😂
    Bela_le cestitam na dobrom pregledu i nebrini se zbog kilaze i velicine.... sve ce to doci na svoje tocno na vrijeme vidjet ces 😉💪💗
    Embarasada nisam bila online ali se nadam da si ipak pronasla ponesto 😉
    Freya cestitam na dobrom pregledu 💗💪 brzo ces ti pa se strpite jos malo 😉💗
    Ditaedi super za dobar nalaz i novo radno mjesto  💪💗 ljubomorna sam na prakticiranje... ja sam i zaboravila kako se to radi 😂😂😂😂 jedino me dr pipka unazad x  mjeseci 😂😂😂😂 al zelje nema jer je strah jaci... i ja cu tu masazu ukljuciti i caj a mozda i akcija dodje na red kad pređem 38t.
      *Iskreno neznam ni od kjeg tj. se krece s tim ?
    ** jel samo meni cudna i podebljana slova danas ovdje...
    *** zaboravila sam dodati da sam i dalje onu samo jednu kilu u plusu... i da prestajem s euthyroxom cim rodim pa cemo kontrolirati na pregledu 6tj. nakon poroda😊
    Jelenas usporila sam ja na pocetku t.  odmah i sad samo odrzavam tempo 😂😂😂😂 salim se malo i usporavam nebrini se 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Slee
    09. Prosinac 2021. 05:31

Sto je sa slivima danas? Muti mi se u glavi od ovih debelih slova! Necu se truditi onda ni boldati imena! 
    Nanna dobro nam dosla. Ni ja do pred malo nisam imala nista i onda sam kupila skoro sve u jednom tjednu. Sve se to lako i brzo nabavi, bar danas imamo internet!

Birdy cestitala sam vec, ali dvaput je dvaput 💗

Ditaedi apsolutno sam ljubomorna na prakticiranje odnosa i uopce ne zelim s tobom razgovarati 😂 Meni je narasao novi himen, eto toliko.

Lady ajme bas mi je drago da je sve super! Znaci da ove nase kontrakcije ne moraju otvarati? Meni je je pregled sutra (u petak) i vec me od sinoc drzi uzasna anksioznost klasicna za pred pregled. Bas me strah jako i najradje bi prespavala do petka u 2 :/

Bela mah, te njihove procjene., ne bi se ja na to obazirala. Bas sam slusala danas edukaciju pa de doktorica rekla da je jedino bitno da beba napreduje, a svaka beba ima neki svoj tempo. Mom je glava uvijek veca, tako bilo i frendici pa na kraju mali imao sasvim normalnu glavu. Ja se brinem oko svega, znas vec mene, al oko tih mjera stvarno ne planiram. 

Uopce necu vise govoriti bebe na sunce vama u terminima. Mozda ove nase zimske bebe ne vole da ih se forsira. Ali blizi se vikend, do sad su nam uvijek vikendom dolazile bebe. Naglasit cu jos jednom: zelimo samo terminske bebe. 

Znam da nasa vladarica cerviksa aleksandra ima danas pregled pa zelim svu srecu, ako ima jos netko - sretnooooo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Margo
    09. Prosinac 2021. 05:32

Dobro jutro cure! Mi smo budni kao i svako jutro, sad krece njegov party u stomaku 😀

Birdy cestitam ti od srca na malenoj princezi. Dobila sam malenu imenjakinju ❤️😘

Nanna dobrodošla! Nemoj se bojati nista, sve to nekako dode prirodno kad rodis. Odjedanput sve znas 😘

LadyD cestitam na super pregledu! I da pocela sam jucer prati 💪

Bela i ja muku mučim s tlakom kuci mi je dobar, a kad dodem kod doktorice grozan, poceli su i meni prsti oticati. Tako da te bas razumijem i ja jedva cekam pregled.

Svima zelim cestitati na dobrim pregledima, punim tjednima i ulascima u termin.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Bambina
    09. Prosinac 2021. 06:08

Jutro, cure! 💗💙
    Birdy, čestitam na bebolini i želim ti brzi oporavak! 🎉🎉🎉🎉
    --
    Stvarno, što se događa sa ovim boldanim slovima i fontom? Bzv, valjda neće ostati tako..

Jelenko93
    09. Prosinac 2021. 06:38

Jutro cure, sretno svima danas 🤗
    Čestitam još jednom na novim bebama ako kome nisam🥳🥰🤗
    Vidim neka nova imena ovdje pa dobrodošle😅
    Ja se ustala na wc i sad me toliko peče i mjehur i sve dolje, jedva sam izdržala par koraka doć do wc, nije mi tako bilo do nedavno jer sam se stvarno ustajala sigurno dva puta po noći ali u zadnje vrijeme spavam kao top što je super no to prvo jutarnje pišanje me ubije jer mi je toliko pun mjehur da mi sve iziritira🤦‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.