Angel, bome velka bebuška....ali znaju fulat oni sa procjenama, tak da ne brineš.
A za bris, ne brini, dobit ćeš antibiotike prije poroda i riješeno. I ja isto očekujem nalaz uskoro, pa bumo vidli
Angel čestitam na pregledu! Ne brini, može bit i greška a realno možda uskoro i rodiš, taman si u terminu :)
Ja sam isto bila pozitivna na bhsb na početku trudnoće pa ću isto morati dobiti profilaksu. 🥴
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lori super sto uzivas
Alexandra jos malo istrpi mirovanja pa stize bebolino
Novasrecica ja sam cak i bor okitila haha
Angel cestitam na dobrom pregledu, mozda cura stigne ranije onda
Moja curica sutra izlazi iz izolacije i trebala je konacno u vrtic i sad nevecer dobije temperaturu 😫, 37,5 je nije nista ekstra i ona je super, uopce se ne ponasa bolesno, a bas smo se obje veselile vrticu
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ajoooj Bela :( A da je testiraš za svaki slučaj?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Margo vjerujem da ce sve bit ok ovaj put 😉 samo pozitivno dalje 💪
Romale cestitke na dobrom ctg-u 😉💪 polako doci ce i pravi uskoro 😉💗💪 zao mi je sto je gruba... trebas joj rec da te boli i da ako moze bude malo pazljivija😉
Bela_le onda nema druge nego da odmaras da se upala povuce 😂😂😂 brz oporavak malenoj 😘
Maša brzo nam ozdravi 💪💗
Lori hvala 😍 nasmija me za rezanje noktiju... tako je moj sin pitao sta mi je jesam li ok 😂😂😂😂😂😂😂 uzivaj na porodiljnom i super za shopinge 😉 slikaj nam 😆
Tierra nemoj biti tuzna zbog shopinga 😉 radovat ces se kad malo poraste pa s bebicom budes birala 😆
Alexandraaa drago mi je za super pregled 💪💗 al malo zao zbog cerviksa 😣 nesumnjam nimalo da ces izgurati jos ta 4 tjedna i da ce na kraju sve biti ok. Brzo ce proletiti saljem ti big hug 😘
Novasrecica hvala 😍 i hvala za recept 😉 brz oporavak malenome 😘nadam se da ce uzivat iduci tj. I slikaj nam 😆 sto se bozica tice ja cu od srijede ako bude sve po planu 😉 za sada imam bjele podove i maglene prozore i adventski na stolu 😂😂😂 pravi ugođaj 😂😂😂😂
Nada hvala 😍
Ditaedi mene povremeno hvata tako glad 😂😂😂 vjerujem da je do hormona prije nego do poroda 🤔🤔🤔🤔
Angel cestitam na dobrom pregledu i na velikoj bebici 😉 nekada znaju i pogrijesiti u kilazi za procjenu 😉 pa se nemoj brinuti zbog toga i također zbog pozitivnog brisa jer antibiotik to rijesi i nemas brige 💪💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Slova su uzas zivi 😭😭😭😭😨😨😨😨😨😨
Moram prijaviti opet jace stezanje i par puta neka bol dole... i pojacan bijeli gusci iscjedak koji osjecam kao da mi voda iscuri sama od sebe.. znam da ste pisale o tome ali evo i mene sustiglo 😓😓 i evo da se pohvalim da mi je mama prvi put sama uzela sliku sa uzv da vidi unuku 😍 jest bila malo ukocena ali gledala je 😂😂😂😂😂 i komentirala na koga lici 😂😂😂😂 meni je drago bas jer vidim da se mrvicu ipak raduje unatoc svojim vjerovanjima o baksuzluku 💪💪💪💪
Sto se tice radova vide se pomaci al nesto sve sporo po mom misljenju i nadam se do srijede da ce nesto biti gotovo jer planiram poceti spremati i kolace polako krenuti... drzite fige 👍💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
LadyD slova su horor teški! Pisala sam im na fejs al naravno nisu ni pročitali...
Ajde baš mi je drago za mamu, nadam se da nije uzela fotku na kojoj je reciko femur 😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure. Danas sam malo bolje volje. U neku ruku sam shvatila da to nije nista sto nisam znala i da je bilo za ocekivati. Bice to OK. Da izguramo bar puna 34 a nismo tako daleko....
Sretno svima koje imate preglede danas.
Ja danas idem po drugu dozu dexam.
LadyD veliki mi je bio sok jucer. Hvala ti na brizi. Ali drzacu se uputa a ostalo ce biti kako Bog zeli. 😊 Drago mi je za mamu. Mi smo jucer dobili super slikicu lica sa 4D uzv i moja mama nazvala i kaze ja ne razumijem nista 😂😂😂😂 pa sam joj morala objasnit. 😂
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jelenas prekjucer smo se testirali jer je pocela kasljati, negativna je, danas cemo svakako do pedijatrice da ju poslusa, nema temperaturu vise, al dosta kaslje
LadyD drago mi je za mamu, i mali koraci su koraci 😊
Novasrecica ona je ovak super, kao da ni nije bolesna
Iza nas je katastrofa noc, curicu je uhvatio napadaj kaslja pa smo sat vremena smirivali, od pijenja vode i caja, inhalacija, lijek za smorivanje kaslja cak smo se i nosale da ona bude uspravna a da moze spavat, malo je za reci da sam ubijena danas, leda me rasturaju uz menstrualnu bol naprijed, sva sreca imam divnog muza koji mi je jucer navecer napravio rucak za danas pa bar jedna briga manje
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji