Ajme Clarissa jesi me sad nasmijala s renoviranjem stopala 😂😂😂😂😂 umirem! Ali dobra ideja, ja bi isto mogla ali tamo negdje za mjesec dana, mogla bi čak staviti trajni lak pa da traje do poroda 😂😂😂iako ja vječno imam čarape na nogama.
Hehehe, i ja stalno u carapama, sva sam topla ali stopala uvijek hladna. Ali kak izgledaju, kao da sam hobit koji bos radi u rudniku a ne zenskica koja je u zadnje vrijeme vecinom u slapama...ma sklona sam toj ludoj tvrdoj kozi koja raste kao divlja, tu ima stofa za smirgl papir prakticki
Clarissa, Jelenas jeste me nasmijale skroz!
Lady D, beba je prelijepa, prekrasne sličice.
Mislim da se list maline i masaža međice može prakticirati od 36-og tjedna, ak se ne varam. Al ja krećem sa 37-im, taman ulazim idući tjedan, ne znam koliko je to djelotvorno, pa da ne izazovem niš prerano, pa za svaki slučaj kad sam u 37-om.
Zaboravila sam koja curka ima problemčić sa mokrenjem (možda Jelenko?), al nek proba možda više tekućine unositi. Ja sam imala u 20-om tjednu gadnu upalu mokračnog mjehura, ful me bolilo i peklo, a pravi horor je bio kad sam vidla krv na wc papiru, sledila sam se. Al od onda pijem užasno puno čajeva. Iako čaj pijem od uvijek, al kako sam ostala trudna sam ih izbjegavala, dok nisam skužila da neke smijemo.
Sretno na pregledima curke!
Ja sam ok, lijepo spavala, jučer i danas je jugo, mali se kasnije javlja, kaže dragi da je malac meteoropata…iako si i ja mislim da vrijeme utječe na njega. Uvijek kad je bura i sunce, tad luduje, a kad je južina sve se samo meškolji. Tak za curku koja je možda malo zabrinuta ak se beba manje javlja, vjerojatno je samo do toga, hahaha. Skriva se beba od ružnog vremena!
Želim vam ugodan dan i da ga provedete u toplome
Ajme Clarissa jesi me sad nasmijala s renoviranjem stopala 😂😂😂😂😂 umirem! Ali dobra ideja, ja bi isto mogla ali tamo negdje za mjesec dana, mogla bi čak staviti trajni lak pa da traje do poroda 😂😂😂iako ja vječno imam čarape na nogama.
Ostalo mi je u sjećanju da se na porod ne smije sa trajnim lakom na nogama... Jer su nokti pokazatelj nečega, tipa ako promijene boju to je pokazatelj nečega... Nemam pojma više ali znam da ne bi trebalo imati... :)
Embarasada mislim da to više baš i nije točno jer oni ionako imaju oksimetre koji dobiš na prst. A ja sam bila ionak u čarapama na porodu 😂😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lady D, mi ne samo da se pratimo po tjednima nego i po datumima pregleda 😅 ja isto sljedeći pregled imam 22.12.
Do tad planiram polako slozit torbu i stvari za bolnicu 🙊
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Sretno danas na pregledima 💗💪
* preporuku za kasalj? Znaci presjeklo me jutros po jajnicima kad sam se zakasljala 😥😣
-
Slee da neotvaraju osim ako vec nisi pa malo poguraju ( ubrzaju) 🤔 al bez panike vidis moju muku i jos nista nije bilo do sada 😉
* IDEMO BEBICE IZLAZITE 😆
-
Margo 💪za pocetak 😆 nebrini se za tlak to je vjerojatno reakcija najbitnije da ti je doma u normali 😉
-
Jelenko mozda da pokusas navit alarm na pola pa pokusat tako ici na wc ? Meni pomogne ako ustanem bez obzira dal mi sila ili ne jer me isto onda onako bolilo i evo neboli vise od kako to prakticiram... naravno da uvjek mogu piskiti cim sjednem na skoljku 😂😂😂
-
Nanna ja nisam smjela ispocetka zbog hematoma i to tako do rujna... poslje je dragi bio na terenu a ja sama... sad kad je doma zelja slaba i strah veci jer imam jos malo do tog 37t. Nadam se poslje toga pokusati 😆 al priznajem da me na mahove hvatalo ludilo 😂😂😂 cak sam i sanjala ljubavnike i akcija nekakvih 😂😂😂😂 vjerujem da je individualno kod svake 🤔
-
Bela_le ti se pravo aktivirala 😆💪
-
Clarissa nasmija me sa papcima😂😂😂😂 super za pedikuru 💪👍
-
Ditaedi hvala za info 😉
-
Mo_zg bas se pratimo 💪 i ja sam odlucila torbu sloziti do iduceg 😂😂😂😂
* uzasn su slova ovdje... ima li neki link da pitamo u centrali da nam vrate kako je bilo 😂😂😂😂😂 da grupno zamolimo od deda mraza😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
LadyD nadam se iskreno jer sam prvu trudnocu zavrsila na induciranom zbog visokog tlaka, tako da sad mjerim dva put dnevno i nadam se da cu docekat prirodne trudove ☺️
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Da se ja javim sa ctg. Ctg uredan, nesto malo biljezi ali to mala sama sebi stvara kontrakcije ludovanjem. Danas me nije prčkala dolje, u pon će. 🤷♀️
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Da se ja javim sa ctg. Ctg uredan, nesto malo biljezi ali to mala sama sebi stvara kontrakcije ludovanjem. Danas me nije prčkala dolje, u pon će. 🤷♀️
Ode mi poruka.. Kaze da imam neregularne trudove, tzv laznjake.. A moram se pripremiti na taj pregled jer je dosta gruba bila u pon, skoro sam joj skočila sa stolice.
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
LadyD pa kad nece gospodin van, al mislim da nema vise vjezbanja, necu moc tiskat na kraju od upale 😂
Romale na kraju cemo biti cimerice kak je krenulo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji