Drage cure, dobro jutro! Inače sam iz Vinkovaca, vidim da ima još Slavonki. Drago mi je da nas ima iz svih krajeva.
Divno je što stižu bebice i želim svima ugodan i lak porod!
Curama koje imaju pregled danas sreeetno ..
Oprostite na otvorenosti, ali ne prakticirate odnose jer vam je doktor rekao da ne smijete ili ne želite ili se brinete samo ovako? I kakva vam je želja kad smo već kod toga?
Vidim općenito da puno žena ima problema s nesanicom, ja za sad nemam, čak se ni ne ustajem po noći, ali zato kad sam budna provedem više vremena u wc-u nego bilo gdje drugdje.
Nadam se da će se tlak unormaliti ženama koje brine, isto tako, mislim da je čak i "normalno" da na pregledu malo "divlja". Ipak smo uvijek barem malo uznemirene pred sami pregled.
Super su vam slikice s pregleda, bebe su divneeee, ja nažalost više ne dobivam sličice, zastarjela tehnologija, mogu sama uslikati, ali većinom budem pod dojmom pa to zaboravima .
Čuvajte se i pazite! :) E da, možda zimske bebice ne žele doći na sunce jer sunca nema, pa ih trebamo drugačije pokušati prizvati .
Javite dojmove s pregleda!
👦🏻 32
👩🏼 30
👨👩👧 12.02.2022.
Jutro cure
Sretno na pregledima
I mene uzasno zivciraju ova slova, nadam se da ce to promijeniti sto prije
Ja odradila drugi dan Amy vjezbica, toliku upalu misica imam da mi je neugodno 😂

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro svima!! Ova slova su preiritantna, baš mi nikako ne pau. Morat ću provjeriti s laptopa.
Tko nam još danas ima preglede? Sretno svima u svakom slučaju! A evo pošto je u Zg pao snijeg mogu reći bebe na snijeg, pa možda koja i izade, ipak su zimske 😂
Slova su i na laptopu boldana . Ajmeee, snijeg
👦🏻 32
👩🏼 30
👨👩👧 12.02.2022.
Birdy cestitam! Brzo se oporavi i uzivajte skupa
Bravo za super preglede, sretno onima koji slijede
Slee, LadyD
Pa vec sam mislila da mi s mobom nesto ne valja zbog tih boldanih slova, bas friki...
Dobrodosla Nanna! Da se nadovezem, ako mi i nije narastao novi himen kao Slee paucina se garant ulovila...nula bodova od akcije od pocetka trudnoce, nije da je bilo zabrane odnosa nego se eto tako dogodilo, valjda neki unutarnji strah, kocnica, ne znam...
Ja se fino narucila za pedikuru da mi renoviraju stopala, kak ispod pupka vise ne vidim ni onu stvar ni prste dolje, da mi fino barem izbruse papke A dalje bude muz rezao nokte
Hahahaahah Bela nemoj baš pretjerivati, zamišljam scenu u kojoj se od muskulfibera ne možeš popeti na porodni stol 😆😆😆 lakše malo cure, izašli budu! Iako znam da ću tamo negdje od 38tt i ja bi ista 😆
Nanna ja ne prakticiram jer mi se ne da trenutno. Dosad smo morali s kondomom radi ureaplasme, sad kao možemo ali smo rekli do poroda još sa zaštitom za svaki slučaj pa nam iskreno nije nešto napeto (barem meni). Ali evo baš se moram malo natjerati još dok koliko toliko mogu 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ajme Clarissa jesi me sad nasmijala s renoviranjem stopala 😂😂😂😂😂 umirem! Ali dobra ideja, ja bi isto mogla ali tamo negdje za mjesec dana, mogla bi čak staviti trajni lak pa da traje do poroda 😂😂😂iako ja vječno imam čarape na nogama.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ajme Clarissa jesi me sad nasmijala s renoviranjem stopala 😂😂😂😂😂 umirem! Ali dobra ideja, ja bi isto mogla ali tamo negdje za mjesec dana, mogla bi čak staviti trajni lak pa da traje do poroda 😂😂😂iako ja vječno imam čarape na nogama.
Hehehe, i ja stalno u carapama, sva sam topla ali stopala uvijek hladna. Ali kak izgledaju, kao da sam hobit koji bos radi u rudniku a ne zenskica koja je u zadnje vrijeme vecinom u slapama...ma sklona sam toj ludoj tvrdoj kozi koja raste kao divlja, tu ima stofa za smirgl papir prakticki
Clarissa, Jelenas jeste me nasmijale skroz!
Lady D, beba je prelijepa, prekrasne sličice.
Mislim da se list maline i masaža međice može prakticirati od 36-og tjedna, ak se ne varam. Al ja krećem sa 37-im, taman ulazim idući tjedan, ne znam koliko je to djelotvorno, pa da ne izazovem niš prerano, pa za svaki slučaj kad sam u 37-om.
Zaboravila sam koja curka ima problemčić sa mokrenjem (možda Jelenko?), al nek proba možda više tekućine unositi. Ja sam imala u 20-om tjednu gadnu upalu mokračnog mjehura, ful me bolilo i peklo, a pravi horor je bio kad sam vidla krv na wc papiru, sledila sam se. Al od onda pijem užasno puno čajeva. Iako čaj pijem od uvijek, al kako sam ostala trudna sam ih izbjegavala, dok nisam skužila da neke smijemo.
Sretno na pregledima curke!
Ja sam ok, lijepo spavala, jučer i danas je jugo, mali se kasnije javlja, kaže dragi da je malac meteoropata…iako si i ja mislim da vrijeme utječe na njega. Uvijek kad je bura i sunce, tad luduje, a kad je južina sve se samo meškolji. Tak za curku koja je možda malo zabrinuta ak se beba manje javlja, vjerojatno je samo do toga, hahaha. Skriva se beba od ružnog vremena!
Želim vam ugodan dan i da ga provedete u toplome
Ostalo mi je u sjećanju da se na porod ne smije sa trajnim lakom na nogama... Jer su nokti pokazatelj nečega, tipa ako promijene boju to je pokazatelj nečega... Nemam pojma više ali znam da ne bi trebalo imati... :)
Embarasada mislim da to više baš i nije točno jer oni ionako imaju oksimetre koji dobiš na prst. A ja sam bila ionak u čarapama na porodu 😂😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji