Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    07. Prosinac 2021. 22:00

Zaboravila sam cestitati na novim bebicama koje su stigle ❤
    Piba nama je termin bio u dan razlike, ne mogu vjerovati da je tvoj hrabri djecak vec tu 💙 Neka samo lijepo raste pa cete uskoro uzivati doma 💙

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

tierra
    07. Prosinac 2021. 22:39

Clarissa

Meaacestitke od srcai bravo za ekspres porod, zelim da oporavak isto bude takav i puno uzivanja s bebicom
    Loritaman sam ti krenula javiti, yes, stigla potvrda. Nadam se da ce biti korisno i konkretni infosi o rodilistu na koje ciljamo… I da, woohoo za jucerasnji zadnji dan joba, woohoo!LadyDzaboravila sam prije pohvaliti tvoju aktivu i kreativu, iso mikiiii
    Ja danas zbavila IAT u Petrovoj, sad su i oni umrezeni s CEZIH-om masala, nalaz mi bude za par dana na Portalu zdravlja. I kod svog ginica uzela doznaku za sluzbeni rodiljni, malo se bavim administracijom pa to s drugim dokumentima saljem na HZZO kad mi s posla posalju onaj izvadak placa… Potvrdjujem da sam u Petrovu 3 i u svoj dom zdravlja ginicu normalno mogla uci, u Petrovoj samo mjerili temp a u domu zdravlja nista, sirom otvorena vrata, fjuuu
    Isla po putu u ducan jos i kad sam se ko raca konacno dotepla doma, popela na treci kat, uspuhala se kao neki morzBas sam skuzila da se zadisem, a i kad se trebam sagnuti po nesto - dobro promislim je li mi to bas nuzno ili moze ostati na podu hehe. Cizme na vezanje su mi postale the challenge, a kak je zafriskalo sva se preznojim dok navucem (a poslije svucem) trudnicke strample pa prek njih trudnicke tajice.
    Cure, imam pitanje ako koja koristi ili je koristila najprije kolijevku/zipku pa poslije nje kinderbet - jel funkcionira posteljina za kinderbet i ona zastita za madrac i za manji format, tipa mogu je prilagoditi prvo kolijevci, presavinuti pod taj manji madrac? Neplanirano cemo prvo koristiti kolijevku, muz navalio ko sivonja da to hoce jer je i on u njoj spavao pa sam morala zatomiti svoju shizu kak cu sad s posteljinom

Super si se organizirala, svaka cast!
    Plahtica bi trebala biti zategnut, ne znam kako bi to izvela s prevelikom plahtom ako je ona na gumicu. Ako nije, onda ne vidim problem.
    Inace, nekoliko nas je narucilo plahtice sa fb stranice Sweet stitches prema dimenzijama madraca (kod mene se radi o kolijevci, nije zipka nego mala kolijevka na kotacice, nema ljuljanja). 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

tierra
    07. Prosinac 2021. 22:42

aurora12

Slucajno sam poslala dio poruke 🙈 Zatvorena sam, posteljica i plodna voda su ok. Imala sam i ctg, kazu da je uredan iako me malo zabrinulo sto su pri kraju otkucaji bili dosta niski (50-70). Sestra je rekla da zna tako biti, nadam se da je sve ok. Uzet mi je bris na streptokok i moram napraviti pretrage zbog svrbeza.
    Za vikend smo oslobodili mjesto za krevetic, danas sam provrtila praznu masinu da se dobro opere i sutra krecem s pranjem robice koju sam razvrstala. U subotu smo bili puni planova ali na kraju smo otisli do grada na kavu, sreli prijatelje (dva para) i zavrsili skupa na jos jednoj kavi i rucku i dobro mi je doslo malo druzenja da ne mislim negativno. Skupili smo robicu od jedne rodice i sutra idemo po krevetic i robicu kod druge. Sinoc sam napisala popis za rodiliste i pocela peglati svoju robu, sad cu nastaviti. Vecina stvari je kupljena tako da ce i to uskoro biti gotovo.
    Kod seke je stanje i dalje tesko ali danas je bila vise budna pa je moj muz bio kod nje ❤ Ona obozava zeta i puno joj je to znacilo sigurno, rekao je da se vidjelo da joj je tesko kad je morao ici. Nadam se da joj je malo lakse kad zna da smo svi uz nju i da ima snage za boriti se i dalje 💜💜

Super za pregled i svu organizaciju!! 
    Za seku drzim 🤞🤞🤞🤞 da dalje krene samo na bolje!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

tierra
    07. Prosinac 2021. 22:45

novasrećica

Nada i tierra hvala vam 😀
    Pibanek bebač ojača i lakše je kad znaš da je tamo na sigurnom. Ti se čuvaj!
    Upitnicabaš si me nasmijala sa prozorima 🤣
    A nasaLady i ona je na turbo pogon 😂😂😂
    …..
    Ja obavila ctg i uzv. Beba u dobrom položaju, ali još uvijek se nije spustila. Ima 3500g i slijedeći pregled u bolnici.

Bravo za pregled! Cini se da u ovoj grupi nitko ne rađa kad bi trebao, sve nesto ili ranije ili kasnije pa se pripremi :)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Bela_le
    08. Prosinac 2021. 07:13

Jutro!
    Upitnica i Nova srecica cestitam na dobrim pregledima
    Margo mislim da nije rano
    Piba nadam se da ce ti brzo doci beba nazad , uglavnom sve prijevremeno rodene bebe imaju problema sa sikenjem, znam da ti to nije bas neka utjeha, ali sve ce to biti dobro
    Aurora drago mi je sto si nam se javila i bravo za veliku bebicu, a i za seku, seka ti je bas borac, drzi se ❤
    Nova srecica nadam se da ce malac brzo ozdraviti
    Sretno danas na pregledima
    Ja se polako spremam za trudnicku pa se javim poslje pregleda

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    08. Prosinac 2021. 07:52

Aurora tako mi je drago da si se javila! Beba je vec stvarno velika! 💗💗 Javi nam se kako budes stizala, mislimo na vas! 
    Upitnica i novasrecica cestitam na dobrim pregledima! 
    Bela tebi sretno danas i javi nam sve! Drzim fige da se nesto pokrece! 
    Ajmooo, terminske bebice na sunce! 
    Piba vjerujem da ce svakim danim biti sve lakse i lakse i da cete uskoro i uspostaviti dojenje! A gramazu ce nadoknaditi, bez brige, ocekivano je da malo padnu nakon rodjenja.
    Cure s kontrakcijama di ste? Kako ih ublazavate, koliko ih cesto imate? Moj pregled je u petak i jedva cekam! Bila sam jucer cak kod frizerke pa malo licim cak na covjeka. Ne jos skroz, ali blizu. Danas slavimo puni 31. tjedan! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    08. Prosinac 2021. 08:01

Dobro jutro svima!
    Sretno svima danas na pregledima! 
    Piba mislimo na tebe i bebu! 
    Novasrećica nadam se da će proći brzo sve bolesti i da ćete u miru dočekati bebicu!
    Cure u terminu, ima vas sad već dosta- želim svima da se nešto pokrene!!! Imam osjećaj da će samo eksplodirat broj bebica u narednih 10ak dana 😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Romale
    08. Prosinac 2021. 08:29

Jutro svima. 
    Prvo da čestitam na bebicama i dobrim pregledima. Ja sam danas 38+1.Bila na ctg u pon, slabo neke trudi će o čitava, 1prst otvorena. Neke kontrakcije danima imam ali ništa se još ne dogadja. Možda me cak dolje mali jace steze od tog pregleda, bas nije njezna doktorica. Sutra opet ctg pa cemo vidit...
    Bela, sretno u trudničkoj. Ja srecom tamo ne moram, ima dokt. sve. 

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

MissBlue
    08. Prosinac 2021. 08:52

Jutro!
    Sretno na pregledima danas cure!
    Čestitam vam svima na prošlim dobrim pregledima. 
    Aurora velikog dečka već imaš, sretno s pripremama za bebicu. 🥰
    Piba ma mali borac će nadoknaditi sve, sikit će on ko veliki kada malo ojača. 💪🏻
    Mislim da nam je vrijeme za novu rundu bebica, cure u terminu, dajte nam neke bebe! 👶🏻👶🏻👶🏻

Alexandraaa90
    08. Prosinac 2021. 08:57

Jutro cure.  Sretno svima danas na pregledima.  
    Piba bit ce to sve dobro. 
    Aurora bravo za velikog decka i samo nek seka polako ide na bolje. 🙏💪
    Cestitam svima na punim tjednima. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.