LadyDpa kad nece gospodin van, al mislim da nema vise vjezbanja, necu moc tiskat na kraju od upale 😂
Romalena kraju cemo biti cimerice kak je krenulo
Sve se cini da će tako i biti🤣🤣
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Ditaedi ma mislim da nije upala jer stvarno dosta pijem i to pečenje i nelagoda mi se događa baš sad zadnje vrijeme kako ne ustajem po noći, ali svakako ću pojačat još tekućinu čajem od brusnice za svaki slučaj😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ajmeeeeeee ova slova su živa nocna mora 🙈🙈🙈
Ja sam se ubolila 😢😢😢 grlo me boli, glava rasturava jos nemam temperaturu ali sam bas nemocna nadam se da ce proc prije trudova 😂😂
Sretno svima na pregledima ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hej cure!
Aurora, Novasrećica, Romale, Bela, LadyD super za preglede!
LadyD preslatka je mala buhtlica
Clarissa ja se isto nadam da tečaj neće biti gubljenje vremenaCipele na vezanje sam pospremila za iduću zimu
Uživaj u renovaciji papaka, ja sam neki dan uspjela odrezati sama nokte, muž uletio u kupaonu prepao se jer sam stenjala
Nanna dobro nam došla!
Birdy jeeeee, čestitam od srca na malenoj Ani, brz oporavak želim
Ri moja je isto mirnija danas, inače divlja non stop, možda ih je ovo vrijeme malo uspavala.
E ovaj porodiljni je zakon, pijem kave s frendicama (3 su mi na porodiljnom), stan mi je čist, isprobavam nove recepte, čitam literaturu o porodu....
Prijavljujem dobar šoping: kadica, komoda, podloga za presvlačenje, svaddle pidzamica. Još malo i spremni smo
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Hej cure!
Aurora, Novasrećica, Romale, Bela, LadyDsuper za preglede!
LadyDpreslatka je mala buhtlicaClarissaja se isto nadam da tečaj neće biti gubljenje vremena
Cipele na vezanje sam pospremila za iduću zimu
Uživaj u renovaciji papaka, ja sam neki dan uspjela odrezati sama nokte, muž uletio u kupaonu prepao se jer sam stenjala
Nannadobro nam došla!
Birdyjeeeee,čestitam od srca na malenoj Ani, brz oporavak želimRimoja je isto mirnija danas, inače divlja non stop, možda ih je ovo vrijeme malo uspavala.
E ovaj porodiljni je zakon, pijem kave s frendicama (3 su mi na porodiljnom), stan mi je čist, isprobavam nove recepte, čitam literaturu o porodu….
Prijavljujem dobar šoping: kadica, komoda, podloga za presvlačenje, svaddle pidzamica. Još malo i spremni smo
Bas je lijepo za cut da uzivas!
A sto se tice shoppinga - slikaj nam sve 🥰
Ja nemam vise sto za kupovat i to me cini tuznom :)
Koliko mi je bilo na pocetku ❓iznad glave i nisam znala ni sto bi kupila i izabrala od mora svega sto se nudi, sad mi je zao sto je to sve gotovo 😅
Al veselim se vidjet vase ulove :)
Nokti na nogama mi jako sporo rastu u zadnje vrijeme i bas ih dugo nisam rezala, al zato oblacenje i obuvanje carapa je tesko mucenje. Nista na vezanje isto ne obuvam, ali sam spakirala tenisice da mu muz donese za izlazak iz rodilista. Valjda bude to ok. Al za to mu uvijek mogu rec da donese nesto drugo kad vidim u rodilistu koliko cu bit mobilna.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Hej cure evo da i tu napisem izvjestaj sa pregleda.
Najprije ono najbitnije, beba je dobro ima 1860gr sto odgovara tjednima. Zivahan je, okrenio se opet poprijeko sto kaze dr da je dobro jer ne stvara pritisak na cerviks. Posteljica uredna, uredno plodne vode, protok pupkovine odlican. CTG uredan, trudove ne pokazuje. E a sad sto se tice mog cerviksa sav i pesar drze ali je cerviks dosta smeksan. Pa je doktorica naredila strogo mirovanje jos tih 4 tjedna. A da bi radi moje i njene mirnije savjesti dobila sam danas dexametazon i sutra idem po drugu dozu, ako bi se i prije nesto pokrenilo da se ne sekiramo. I naravno potvrdila mi je da kad mi skine sav i pesar ja cu se ostat porodit 😂
Danas su mi emocije tako visoko. Cijeli dan mi se place, i mogu samo da pohvalim svoju bebu i da kazem da ga vec obozavam 💙🌈
Hvala vam cure na brizi. I zelim da svima bude sve uredu.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Čestitke cure na dobrim pregledima.
LadyD malena je predivna ❤️
Renoviranje stopala 😂😂😂 to bi i ja trebala…
Alexandra, jako mi je drago da je sve u redu, beban je već veliki momak. A šta se tiče mirovanja, mislim da ćeš to izdržati bez problema, s obzirom na to kako vrijeme leti kad se priblizavaš terminu. Još malo više od mjesec dana i tu je ❤️❤️🍀
Nada pa i ja se nadam da cu izdrzati.
Mi smo punih 37 tjedana 11.01. Znaci jos mjesec dana i mozemo se upoznati ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Čestitam svima na dobrim pregledima.
Alexandraa, bravo za bebicu i svaka čast na mirovanju!
Tierra, upotpunosti te razumijem, ja sam uživala kupujući stvari za malca, al već je sve kupljeno, tak da mi to fali sad malo.
Htjela sam pitati, ne znam dal koja od cura u terminu, ili koje ste već rodile pa imate iskustva. Ugl., skužila sam da mi se u posljednje vrijeme baš jako povećao apetit, točnije stalno sam gladna. Znači ručak je bio prije sat i pol, a mene opet hvata glad🙈😂. Jel to normalno za zadnji mjesec pred termin, ili nije uopće vezano za trudnoću? Ne kužim, jer sam baš lijepo se napapala i sad opet, ko da nisam jela.
Evo i mene s pregleda. Cura je veca za dva tjedna.. Odgovara 39tjednu i vec ima 3700g 😅 nadam se da su pogriješili. U utorak sam narucena u bolnicu na prvi pregled.
I da.. Bris mi dosao pozitivan pa na porudu primam injekciju.
Sortiraj odgovore
Najstariji