Cao curke, nisam se par dana javila, ali sam vas čitala.
Maša sretan rođendan, da ti se ostvari sve sto si sebi zaželjela!
Ana88ja da sam u tim tjednima u kojima si ti i da imam tu dužinu cerviksa ja se ne bih ni najmanje nasikirala. Ja sam sutra punih 25t i moj cerviks je skromnih 2,8cm već 4tjedna, moje obje doktorice kažu da bi bilo super kada bi zadrzala dužinu cerviksa do 32t da se ne smanji ispod 2,5cm. Malo vise miruj, ne dozi teško, ali to nije ništa alarmantno kod tebe zbog tjedana u kojima si.
Auroranadam se da će sestra ubrzo vratiti se kući.
Odjeća koju ste kupovale sva je preslatka i predivna 😍.
Tayasretno! Želim ti sto bezbolniji i brzi porod i da se uskoro maziš sa svojom bebicom!
Teenyje čini mi se pitala za pripreme sa prvim djetetom za dolazak bebe. Naše kćerkice su blizu sa godinama, moja je 2god i 8m. Ona stalno mazi stomak, ljubi, priča sa bracom i kaže da će braco spavati u njezinom krevetu sa njom. Ona strašno puno voli bebice i ne pokazuje ljubomoru inače prema djeci i bebama. Kako će biti kada braco dođe, budemo vidjeli. Svi oblici ponašanja koja će se desiti kod nje će biti normalni, pa kako god spremamo se na to. Ono sto ja osobno mislim da je od možda najveće važnosti, ne dozvoliti da se itko djetetu obraća sa: Uživaj još sa mamom, kada beba dođe nećeš viti vise centar pažnje. Ili sto joj je baka rekla na sto sam poludjela, ona stavila glavicu na stomak i kaže da je unutra beba, a baka joj na to: nemoj tu ležati satrati ćeš bebu 🤯 ono wtf!? Ne dozvoliti jednostavno da itko priča price kako će se nešto promjenuti kada beba dođe, a kada beba bude tu onda ne dozvoliti da netko govori da ne smije držati bebu, sjediti blizu bebe, dirati ju i sl..
Beaa zbilja žena je malo luda, malom djetetu tak rec, jasno je da vi radite s kceri i sigurno je mjesecima pripremate na dolazak brace. A normalno je da ako ćeš ju odgurivat da će tek onda pokazivati znakove agresije I ljubomore... ti samo tako nastavi,pusti seku da ljubi I mazi bracu pa kad braco dođe iz bolnice da se nastavi tako grlit I ljubit
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Zdravo svima
Danas smo bili na kontroli i nismo dobili dobru vijest
Radi se o tome da je doktorica rekla da se fetus nije dovoljno razvio za ovu sedmicu u kojoj smo sada ( 8+4 ) !
Uzv. pokazuje 5+5 a na uzv. fetus jos uvijek nije formiran i vidi se samo bjeli krug , predlozila mi je naravno i kiretrazu sto sam odbila ..
Jel imao neko slican problem ?
Hvala unaprijed
Evo kad sam došla do tog posta nisam dalje čitala, ne znam jel ti neko još odgovorio.
Zdravo, bas mi je žao zbog tog pregleda i sigurno stresa koji doživljavaš, ali ja bih svakako tražila još jedno mišljenje, drugog dr. Može biti samo da ti je ovulacija kasnila. Evo moja trudnoća se ne poklapa sa ciklusom, ima razlike 10ak dana. U svakom slučaju želim ti svu sreću
Tayaaa ajme znaci pokrece se nesto!!🤭☺️ Sretno kroz dan i noc, i sutra na pregledu!! 🙏
Masa sretan rodendan!🎊
LadyD bas si nas uspjela nasmijati 😂 to se zove spremnost na sve, sretno s peglanjem 🙈
Slee nas zandar 😊 🕵️♀️
Beaa bas fora ovo sa pomocnicom! Jao da mi je netko tu bio i pomagao ovih dana 😅
Mi danas odspavali do 11 😅 nisam se dizala ni na wc, nesto precudno! sanjala bas ruzne snove u vezi bebe i sad se moram primiti peglanja da ne razmisljam previse
Zelim vam miran dan svima i sto manje bolnih simptoma 😊
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Taya aaaa pa to može biti to. Tako sam se ja u prošloj trudnoći probudila s bolovima kao da ću dobiti i kao neiskusna trudnica kontam ma to su oni lažni, navečer sam rodila svoju curicu 😊😂 u svakom slučaju sretnoo
Danchy čestitam na dobrom pregledu
Masa sretan ti rođendan (nas dvije smo baš blizu, meni sedmog bio isto 25.) i odlično izgledaš ništa ne brini za kg dok god su ti pritisak i šećer i beba ok
Bea Baš super što ćeš dobiti pomoć, vjerujem da će ti značiti. A što se tiče ovog ostalog za stariju djecu sto si pisala sve se slažem s tobom
Da vam se malo javim pa vas poslje popratim 😉 hvala bogu kreci ujak 💪 jos samo sat dva da zavrsi al strpit cu se 😉
Ja sam danas otisla do mullera vidit one pelene s akcije i nista od te price.. u letku su kao 79 a na polici 114 😂😂😂😂 uzela sam one njihove beautybaby mali pak da spremim za isprobat kad sam vec bila neuspjesno... i nema ni onih ulozaka Pelzy tako da cu proc opet neki drugi dan 😆 al eto svejedno skoro 300kn potrosila... malo me noge bole i isijas opet na navrate zakoci od jutra al se gegam 😉 sad vas odo poratiti uz kavicu 😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Maša sretan roćkas, baš ste lijepo ukrasili i ti izgledaš super!
Bea ovo mi je top da imaš pravo na kućnu pomoćnicu!!
Taya držim fige da se nešto pokrene, fali malo pozitivne akcije u grupi 😂
Birdy ti se niš ne javljaj, isto bi mogla :)
Danchy čestitam na super pregledu! U HR je danas praznik pa mislim da si ti jedina imala danas pregled.
Cure mi onda normalno idemo u dom zdravlja na pregled kod ginekologa? Ja imam u ponedjeljak ujutro, krv na kraju nisam vadila, možda da se sutra zaletim ili čak ponedjeljak prije pregleda.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Maša sretan ti rođendan 🎉🎉🎉
Preedivno izgledaš 🤗
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Masa sretan rockas!
Beaa genijalno za pomoc u kuci! Meni je protiv moje vjere trazit pomoc tako da sve radim sama koliko mogu. Ali sad vise bas i ne mogu i frustrira me lagano vec sto ne mogu. A muzu dozvolim eventualno da mi pomogne s obuvanjem cipela, razmazila sam ga... tako da bi ovako nesto bilo idealno barem na jedan dan u tjednu :)
Taya javljaj nam obavezno kako si! 🥰😘
Mi smo krenuli danas lagano u setnju, dosli do Maksimira i tad su me pocela jako bolit leđa i zvali smo taxi da nas vozi doma 😂
Sad cu lec u krevet i nadat se da ce proc i da to ne znaci da se nesto vec pokrece. Nek ona jos ostane unutra. Inace sam nocas sanjala da sam rodila pa je malo bilo neobicno buđenje, a jos uvijek je trbuh tu :P
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Taya jos malo i stize cura, bas u lijepom tjednu, skolski 💞
Javi kako ste ako uspijes dok ste u komadu ❤ Nadam se da ce proci brzo i sto bezbolnije 💪
Lorena sa sekom se malo zakomplicirala situacija pa moramo biti strpljivi. Nadamo se najboljem ❤❤
Maso ja te kile ne vidim, bas ste zgodni ti i Vito 🤣
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Maša sretan roćkas, baš ste lijepo ukrasili i ti izgledaš super!
Bea ovo mi je top da imaš pravo na kućnu pomoćnicu!!
Taya držim fige da se nešto pokrene, fali malo pozitivne akcije u grupi 😂
Birdy ti se niš ne javljaj, isto bi mogla :)
Danchy čestitam na super pregledu! U HR je danas praznik pa mislim da si ti jedina imala danas pregled.
Cure mi onda normalno idemo u dom zdravlja na pregled kod ginekologa? Ja imam u ponedjeljak ujutro, krv na kraju nisam vadila, možda da se sutra zaletim ili čak ponedjeljak prije pregleda.
🙈😁😁 ja kao da sam 28.tjedan
Eh kad me iznenadi jao meni 😂
Tierra bravo i za pola setnje 💪😃 Vjerojatno je reakcija leda na to, odmori sada..
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji