Jelenko znam kako ti je sestro 😂😂😂 cini mi se da je on dosta visoko jer jos uvik udara lipo u rebra ali svejedno je dole pritisak
Lillio e pa sretan rodendan i tebi u zakasnjenju onda :)
Hvala cure na lipin komentarima, ma bitno da su nase bebice ok a za ostalo cemo lako :) ja si sve nekako mislim da cu ja ranije rodit mislim da bi mogla vec tamo sredinom 12-tog hhaha posto je kao bebac velik 🤔 a kad budem nakraju prenesla do sredinom prvog 😂😂😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hej curke, uspjela sam procitat valjda sve al nisam uspjela popamtiti.
Vidim pomalo se kuha tu u grupi i mogle bi uskoro bebice krenut stizati 🤩
Super mi je ovo sa besplatnom pomocnicom za vrijeme mirovanja. Kod nas to valjda nikad pa ni onda nece bit dostupno.
Masa sretan rodendan. I ja te kile al ozbiljno ne vidim. Tako da mislim da nema mjesta panici i da ce sve to na porodu otici
Vidjela sam predivnu sobicu. Bas bas predivnu. I ducan robice 🤩 jel to kod lady bilo? Mislim da osim ovog prvog pranja i peglanja mozes komotno svaki put obuc bebi nesto drugo i do druge godine ne moras prat ni peglat vise 🤣🤣🤣
Lori mislim da sam vec bila odgovorila al se zaredalo postova pa se zagubilo 🤣 gym je od mamas and papas ja sam uzela u bebastore kad sam od iste marke uzimala kolica na sajmu beba online na 25% popusta.
____
Ja se danas osjecam ko neka kucna pomocnica. Muz je zatvoren u sobu i ne izlazi. Ja i mali smo u dnevnom i za sad smo ok. Od jutra samo svih posluzujem te dorucak, te peri, spremaj, dezinficiraj, pa rucak pa u krug. Jedino svaki put kad me ulovi umor si mislim jel sam pokupila nisam... Izludit cu od te korone vise. Taman sam se smirila nakon cijepljenja i sad opet paranoje. Vidim da vas je dosta imalo slicnu situaciju u kuci i da ste vecinom se uspjele sacuvati pa se nadam da cu i ja uspjeti izbjeci.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Masa, sretan rođendan, zavidim ti na godinama 😁😁😁
Kile ti se isto nigdje ne vide.
Ja sam na +3kg, a osjećam se ko mini kit.
Meni opet beba lezi na mjehuru, imam uzasan pritisak na mjehur, svakih 5min mi se doslovno piski. Imam bas neki pritisak danas, sjajno mi je to kad mi dan nakon pregleda krenu sve tegobe ovog svijeta.
Nisam imala nista pametno da pisem ovih dana, ali vas citam svaki dan.
Maso Sretan rodjendan 😘
Taya sretno nadam se do kraja sedmice da ces nas obradovati da je stigla baby ❤️
Lady pa ja ne mogu da vjerujem 😂😂 valja ovo peglati 😂
Beaa uhh super bi mi dosla jedna pomocnica za ove finalne pripreme ciscenja 😂
Aurora samo da seka bude bolje a bit ce❤️
Xoxo Nadam se da ce se on brzo oporaviti i da nece tebe uhvatiti glupa korona. Prebolovala je jesam al i dalje se brinem da je opet ne dobijem grozan osjecaj kad pored svega moramo misliti i na to.
Nisam vam nista pisala kao sto vec rekoh, trebalo mi je malo vremena da slozim sebi u glavi sta me sve ceka. Danas sam vec bolje sve nas isto ceka i puno je lakse kad ovako imamo gdje kukati 😂.
Danas sam otisla po uputnice i usput prosetala po gradu trazeci idealnu kombinaciju za izlazak iz porodilista i nisam nasla nista ili je preskupo ili je plavo 😔 Beba je vec mirnija al bitno mi je da osjetim da se pomjera pa makar i lagano.
Kilaza sa 50kg na 70 kg 😂 al se zaista to toliko ne primjeti na meni sve je otislo u stomak i nesto malo u guzu.
Danas citav dan idem u wc i ne brojim koliko puta sam bila probiotik mi ne treba 😂 moguce da je i to neki znak da je porod blizu ma da mi u pon na uz pregledu i ctg nisu nista rekli. Ali sad vec zeljno iscekujemo malu mrvicu 💙💙
boy 💙🌍
Xoxo, jos malo, brzo ce i to proci! Nadam se samo da uspijes nesto i odmoriti!
Nelanr mi smo blizanke po pocetnim i dobivenim kg :)
Rekla mi je medicinska sestea u trudnickoj ambulanti da se ona nada kad ce bit trudna jednog dana da ce i ona tako dobit da se napokon udeblja jer je isto 50kg s krevetom ko ja prije trudnoce... a i dragi mi cijelo vrijeme tepa i govori kako sam mu lijepa okrugla pa se ne osjecam bas lose sto je tih 20kg doslo :)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Vi o godinama i kilama😃😃😃
Rado bi si smanjila jedno i drugo😛
Evo jedna pozitivna recenzija za mango haljinu br. M
Prije 70kg
Poslije 90kg
Visina 170cm
.....da se razumijemo sada ja ne mogu koraka napraviti u njoj🤣🤣🤣odmah se popenje iznad guzice no dobar je osjecaj ugurat se u velicinu M😆😆
https://ibb.co/R29GxZV
https://ibb.co/rFFq03X
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Xoxo ja sam prvih par dana izolacije ludila! Imala sam osjećaj da samo poslužujem, perem, skupljam i dostavljam. Kako je izolacija išla kraju tako mi je bilo sve lakše. Malo i sina upregni, velik je već on, pa barem da si malo rasteretiš i njemu daš “zabave”. ;)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sretan rođendan Maso 🎂🥂❤️
Ajmee Taya uskoro mazenje s bebicom 😍😍😍
Beaa, predobro, svima bi nam trebala kucna pomocnica.. Svaka cast zenama koje su trudne, imaju vec djecu pa je sve na njima, pomognu muzevi naravno, ali nikad to nije kao kad zena sredi..
Ja nisam sigurna kakve su preporuke kod nas za siroko povijanje, bas cu se morati raspitati, srecom susjeda je patronazna pa se za sve mogu njoj obratiti. 🥰
Mene danas bas steze trbuh, nema bolova ali je neugodno..muz misli da cu se porodit pa je sav uplasen 😂 srecom, ja sam jos uvijek mirna jer kako iskusne mame kazu "kad krene, znat ces sigurno" 😄
Confused tvojoj bebi se izgleda ne zuri van 🙈 ali zelim ti da dode sto prije i sto bezbolnije 🥰🥰
Vi o godinama i kilama😃😃😃
Rado bi si smanjila jedno i drugo😛
Evo jedna pozitivna recenzija za mango haljinu br. M
Prije 70kg
Poslije 90kg
Visina 170cm
…..da se razumijemo sada ja ne mogu koraka napraviti u njoj🤣🤣🤣odmah se popenje iznad guzice no dobar je osjecaj ugurat se u velicinu M😆😆
https://ibb.co/R29GxZV
https://ibb.co/rFFq03X
Da nisi ti krivo ovu kilažu napisala? 😂
Sve ste samo trbuhe dobile. 😎
-
Ja na +8.5kg (81, nikad teža) al ne osjećam ih 😊
33👩❤️👨32
Upitnica nisam😃
Ovaj put sam dobila poprilicno dosta u noge i guzove. Trbuh najmanji od ove 3. Valjda cu stat na 95😅
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji