Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    18. Studeni 2021. 14:57

Maša sretan roćkas, baš ste lijepo ukrasili i ti izgledaš super!
    Bea ovo mi je top da imaš pravo na kućnu pomoćnicu!!
    Taya držim fige da se nešto pokrene, fali malo pozitivne akcije u grupi 😂
    Birdy ti se niš ne javljaj, isto bi mogla :) 
    Danchy čestitam na super pregledu! U HR je danas praznik pa mislim da si ti jedina imala danas pregled. 
    Cure mi onda normalno idemo u dom zdravlja na pregled kod ginekologa? Ja imam u ponedjeljak ujutro, krv na kraju nisam vadila, možda da se sutra zaletim ili čak ponedjeljak prije pregleda. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Scarlett
    18. Studeni 2021. 15:40

Maša sretan ti rođendan 🎉🎉🎉
    Preedivno izgledaš 🤗

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

tierra
    18. Studeni 2021. 15:42

Masa sretan rockas!
    Beaa genijalno za pomoc u kuci! Meni je protiv moje vjere trazit pomoc tako da sve radim sama koliko mogu. Ali sad vise bas i ne mogu i frustrira me lagano vec sto ne mogu. A muzu dozvolim eventualno da mi pomogne s obuvanjem cipela, razmazila sam ga... tako da bi ovako nesto bilo idealno barem na jedan dan u tjednu :)
    Taya javljaj nam obavezno kako si! 🥰😘

Mi smo krenuli danas lagano u setnju, dosli do Maksimira i tad su me pocela jako bolit leđa i zvali smo taxi da nas vozi doma 😂
    Sad cu lec u krevet i nadat se da ce proc i da to ne znaci da se nesto vec pokrece. Nek ona jos ostane unutra. Inace sam nocas sanjala da sam rodila pa je malo bilo neobicno buđenje, a jos uvijek je trbuh tu :P

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

aurora12
    18. Studeni 2021. 15:43

Taya jos malo i stize cura, bas u lijepom tjednu, skolski 💞
    Javi kako ste ako uspijes dok ste u komadu ❤ Nadam se da ce proci brzo i sto bezbolnije 💪
    Lorena sa sekom se malo zakomplicirala situacija pa moramo biti strpljivi. Nadamo se najboljem ❤❤
    Maso ja te kile ne vidim, bas ste zgodni ti i Vito 🤣

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Birdy 🧚🏻
    18. Studeni 2021. 15:57

jelenas

Maša sretan roćkas, baš ste lijepo ukrasili i ti izgledaš super!
    Bea ovo mi je top da imaš pravo na kućnu pomoćnicu!!
    Taya držim fige da se nešto pokrene, fali malo pozitivne akcije u grupi 😂
    Birdy ti se niš ne javljaj, isto bi mogla :)
    Danchy čestitam na super pregledu! U HR je danas praznik pa mislim da si ti jedina imala danas pregled.
    Cure mi onda normalno idemo u dom zdravlja na pregled kod ginekologa? Ja imam u ponedjeljak ujutro, krv na kraju nisam vadila, možda da se sutra zaletim ili čak ponedjeljak prije pregleda.

🙈😁😁 ja kao da sam 28.tjedan
    Eh kad me iznenadi jao meni 😂
    Tierra bravo i za pola setnje 💪😃 Vjerojatno je reakcija leda na to, odmori sada..

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Maša🤰🏼
    18. Studeni 2021. 15:58

Jelenko znam kako ti je sestro 😂😂😂 cini mi se da je on dosta visoko jer jos uvik udara lipo u rebra ali svejedno je dole pritisak 
    Lillio e pa sretan rodendan i tebi u zakasnjenju onda :)

Hvala cure na lipin komentarima, ma bitno da su nase bebice ok a za ostalo cemo lako :) ja si sve nekako mislim da cu ja ranije rodit mislim da bi mogla vec tamo sredinom 12-tog hhaha posto je kao bebac velik 🤔 a kad budem nakraju prenesla do sredinom prvog 😂😂😂😂😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• XOXO
    18. Studeni 2021. 16:04

Hej curke, uspjela sam procitat valjda sve al nisam uspjela popamtiti. 
    Vidim pomalo se kuha tu u grupi i mogle bi uskoro bebice krenut stizati 🤩
    Super mi je ovo sa besplatnom pomocnicom za vrijeme mirovanja. Kod nas to valjda nikad pa ni onda nece bit dostupno. 
    Masa sretan rodendan. I ja te kile al ozbiljno ne vidim. Tako da mislim da nema mjesta panici i da ce sve to na porodu otici
    Vidjela sam predivnu sobicu. Bas bas predivnu. I ducan robice 🤩 jel to kod lady bilo? Mislim da osim ovog prvog pranja i peglanja mozes komotno svaki put obuc bebi nesto drugo i do druge godine ne moras prat ni peglat vise 🤣🤣🤣
    Lori mislim da sam vec bila odgovorila al se zaredalo postova pa se zagubilo 🤣 gym je od mamas and papas ja sam uzela u bebastore kad sam od iste marke uzimala kolica na sajmu beba online na 25% popusta.
    ____
    Ja se danas osjecam ko neka kucna pomocnica. Muz je zatvoren u sobu i ne izlazi. Ja i mali smo u dnevnom i za sad smo ok. Od jutra samo svih posluzujem te dorucak, te peri, spremaj, dezinficiraj, pa rucak pa u krug. Jedino svaki put kad me ulovi umor si mislim jel sam pokupila nisam... Izludit cu od te korone vise. Taman sam se smirila nakon cijepljenja i sad opet paranoje. Vidim da vas je dosta imalo slicnu situaciju u kuci i da ste vecinom se uspjele sacuvati pa se nadam da cu i ja uspjeti izbjeci. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• piba7
    18. Studeni 2021. 17:00

Masa, sretan rođendan, zavidim ti na godinama 😁😁😁
    Kile ti se isto nigdje ne vide.
    Ja sam na +3kg, a osjećam se ko mini kit.
    Meni opet beba lezi na mjehuru, imam uzasan pritisak na mjehur, svakih 5min mi se doslovno piski. Imam bas neki pritisak danas, sjajno mi je to kad mi dan nakon pregleda krenu sve tegobe ovog svijeta.

• nelanr_
    18. Studeni 2021. 17:16

Nisam imala nista pametno da pisem ovih dana, ali vas citam svaki dan.
    Maso Sretan rodjendan 😘
    Taya sretno nadam se do kraja sedmice da ces nas obradovati da je stigla baby ❤️
    Lady pa ja ne mogu da vjerujem 😂😂 valja ovo peglati 😂
    Beaa uhh super bi mi dosla jedna pomocnica za ove finalne pripreme ciscenja 😂
    Aurora samo da seka bude bolje a bit ce❤️
    Xoxo Nadam se da ce se on brzo oporaviti i da nece tebe uhvatiti glupa korona. Prebolovala je jesam al i dalje se brinem da je opet ne dobijem grozan osjecaj kad pored svega moramo misliti i na to.
    Nisam vam nista pisala kao sto vec rekoh,  trebalo mi je malo vremena da slozim sebi u glavi sta me sve ceka. Danas sam vec bolje sve nas isto ceka i puno je lakse kad ovako imamo gdje kukati 😂.
    Danas sam otisla po uputnice i usput prosetala po gradu trazeci idealnu kombinaciju za izlazak iz porodilista i nisam nasla nista ili je preskupo ili je plavo 😔  Beba je vec mirnija al bitno mi je da osjetim da se pomjera pa makar i lagano.
    Kilaza sa 50kg na 70 kg 😂 al se zaista to toliko ne primjeti na meni sve je otislo u stomak i nesto malo u guzu.
    Danas citav dan idem u wc i ne brojim koliko puta sam bila probiotik mi ne treba 😂 moguce da je i to neki znak da je porod blizu ma da mi u pon na uz pregledu i ctg nisu nista rekli. Ali sad vec zeljno iscekujemo malu mrvicu 💙💙

boy 💙🌍

tierra
    18. Studeni 2021. 17:49

Xoxo, jos malo, brzo ce i to proci! Nadam se samo da uspijes nesto i odmoriti!
    Nelanr mi smo blizanke po pocetnim i dobivenim kg :)
    Rekla mi je medicinska sestea u trudnickoj ambulanti da se ona nada kad ce bit trudna jednog dana da ce i ona tako dobit da se napokon udeblja jer je isto 50kg s krevetom ko ja prije trudnoce... a i dragi mi cijelo vrijeme tepa i govori kako sam mu lijepa okrugla pa se ne osjecam bas lose sto je tih 20kg doslo :)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI