Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    18. Studeni 2021. 09:54

Jutro cure 🙂 Ja vam baš imam trudnički mozak u ovoj trudnoći, tako da jako loše pamtim, ne zamjerite 😅
    Uglavnom da komentiram ovo što sam upamtila. U Splitu se prakticira široko povijanje, ja sam sve 3 cure povijala do uzv kukića, ono klasično povijanje sa tetrom i trokutom.
    Mene sise ne svrbe, ali zato stomak kad počne dođe mi da se raščešem do krvi. Mene užasno bole bradavice, baš su mi nenormalno osjetljive, još mi ih najmlađa kćer, inače bivša ovisnici o sisi 😂 stalno dira, užas. Kako očekujem prvog sina sve sam morala kupovati jer je sve što mi je ostalo od cura bilo baš ono curičastih boja. Uglavnom sve je već odavno spremno, oprano, opeglano, samo se ovaj tvrdoglavi malac čeka. Bolova pravih i dalje nema, iako me boli stalno, ali nisu to još pravi trudovi. Noćas sam opet imala jako puno sluzi onako blijedo žute na papiru. Stomak mi se čak i spustio vidljivo u ova 2 dana, malac se uglavnom rasteže, nije ni približno aktivan ko prije, a vjerujte mi bio je turbo aktivan, toliko da su me udarci bolili. Dakle, mali izlazi više 😂🤣🙈🙉

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Bela_le
    18. Studeni 2021. 10:16

Slee najbolji opis mi je da je izmedu zelatine i obicne sluzi, prosli put mi je bio smedi sad je vise nekako zuckast
    Masa sretan rodendan 🎉
    Confused po sve sto si navela mogo bi on uskoro, drzim fige 🤞🤞

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Lorena3009
    18. Studeni 2021. 10:21

Slee

Aha, pisale ste i o bolovima i pritiscima dolje (Scarlet i Lorena ako se dobro sjecam?). Moja omiljena tema. Meni mali ne lupa tako jako nisko, najcesce s nogama gore pod rebra, a rukama u kuk, ali su mi u zadnje vrijeme postali nelagodni neki njegovi okreti dolje. Kao da kad se migolji me pocne menstrualno boliti, je se koja susrela s tim?
    Isto tako, zadnja dva dana sam uhvatila da mi se trbuh samo na jednoj strani izbocio i to je bilo tvrdje, tu mu je imace guza, bar mislim - sad moje pitanje kako razlikovati kontrakciju od bebe? Znam da ste vec o tome pisale, ali mi se tad to nije dogadjalo pa nisam bas isla za tim

Evo meni moja Slee sa boljkama ka i ja sta imam😂😂 E tako se i meni zna na momente stvrdnit. Isto tako kod rebara amo rec me uvati ka grcic, bol nezz ni ja više kako da opišem. Nije to ništa jako bolno Al je nelagodno. I skuzila sam kad odem na wc i pomokrim se da mi bude lakše. Ja iskreno mislim da i lezanje čini svoje. Kad se dignem i malo prosetam bude dobro. A i veće su nam bebe sad pa mislim da ce mo to osjecat češće. Al naravno ja se odma ustrtarim na sve od toga.
    Za široko povijanje, znam da u st se prakticira.cak više za curice nego za deckica. Ja ću stavljat pelenu, pa 2 tetre i onaj trokut(Švedsku), al cu i kupit onu u bipi bar 2 da imam. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    18. Studeni 2021. 10:28

Maša🥰🤰🏼

Jutro cure :)

Ja jucer imala rodendan 🥳🥳🥳 bas smo se fino zabavili :) i jucer sam usla u 34-ti tjedan 🙊🙊🙊

https://ibb.co/2sbjNsY

Sretan ti rođendan sa zakašnjenjem i sve najbolje od ❤️❤️❤️❤️❤️

08.02.21. Procurila😥

Taya_
    18. Studeni 2021. 10:40

Maša sretan rođendan 🥳
    Cure dobrodošle u klub neispavani budućih mama.. ja ne spavam kako treba od 5mj. trudnoće.. 😔 vidim ima nas sve više kako ulazite u više tjedne.. uz to čestitke na punim tjednima.. 🤗
    Bela_le meni pritišće živac na leđima  jer leđima beba leži na mojima.. zbog toga i imam vrtoglavice i slabosti.. uz to mi je prije nekoliko dana počela bol u desnoj strani guzice jer i tamo nešto pritišće.. baš zaboli taj dio.. 
    Ja ću široko pobijanja do UZ kukova.. kod nas je tako preporuka.. 
    Cure ja vam moram prijaviti od jučer smeđi iscjedak, vjerojatno dio sluznog čepa.. počeli su i menstrualni bolovi.. bol u leđima ali su kontrakcije vjerojatno još lažne.. jedva čekam sutra pregled.. 😀 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Lorena3009
    18. Studeni 2021. 10:50

Taya ♡

Maša sretan rođendan 🥳
    Cure dobrodošle u klub neispavani budućih mama.. ja ne spavam kako treba od 5mj. trudnoće.. 😔 vidim ima nas sve više kako ulazite u više tjedne.. uz to čestitke na punim tjednima.. 🤗
    Bela_le meni pritišće živac na leđima jer leđima beba leži na mojima.. zbog toga i imam vrtoglavice i slabosti.. uz to mi je prije nekoliko dana počela bol u desnoj strani guzice jer i tamo nešto pritišće.. baš zaboli taj dio..
    Cure ja vam moram prijaviti od jučer smeđi iscjedak, vjerojatno dio sluznog čepa.. počeli su i menstrualni bolovi.. bol u leđima ali su kontrakcije vjerojatno još lažne.. jedva čekam sutra pregled.. 😀

Ajmeee, zeno jel te straj? Ja čitam i cila sam se unervozila. Jel boli to puno? 

08.02.21. Procurila😥

Alexandraaa90
    18. Studeni 2021. 10:56

Masa sretan rodjendan ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

aurora12
    18. Studeni 2021. 10:57

Jutro cure 🥰
    Ana i Josipab ja sam uzela free on svedsku pelenu, to su one sto se presaviju u trokut i zavezu, sjecam se da je mama koristila za brata i sestru. A od necaka smo dobili dvije na cicak, isto free on, one su samo jednostavnije za koristenje. Pretpostavljam da ispod jednih i drugih ide samo obicna pelena. Evo slikice. Koliko ja znam nisu isto kao one koje se peru i koriste umjesto jednokratnih nego su samo za siroko povijanje. 
    https://ibb.co/v442H8B
    https://ibb.co/Pg5nNBb
    Maso sretan rodendan i ulazak u novi tjedan 💞🎉 Jako vam je lijepo bilo vidim 🥰
    Cestitke i svima ostalima koje ste na punom tjednu danas 🤗
    Slee ove tvoje prozivke su vrh 🤣 Jos mi je zao sto nam se i nemamimena prestala javljati 🙁

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Taya_
    18. Studeni 2021. 11:19

Lorena3009

Taya ♡

Maša sretan rođendan 🥳
    Bela_le meni pritišće živac na leđima jer leđima beba leži na mojima.. zbog toga i imam vrtoglavice i slabosti.. uz to mi je prije nekoliko dana počela bol u desnoj strani guzice jer i tamo nešto pritišće.. baš zaboli taj dio..

Ajmeee, zeno jel te straj? Ja čitam i cila sam se unervozila. Jel boli to puno?

Nemam toliko straha..ali točno osjećam da se nešto pokreće.. boli ali ne jako za sad.. najviše kad hodam je pritisak dole jer joj osjećam glavicu između nogu 🙊 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

freya_444
    18. Studeni 2021. 11:20

Taya ♡

Maša sretan rođendan 🥳

Ajmeee pokreće se nešto, neka neka baš me zanima kada će curka odlučiti doć na ovaj svijet ❤️❤️💗

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.