Vezano za koronu, ja sam je imala na samom početku trudnoće, dok još nisam ni znala da sam trudna. Baš me bilo bacilo u krevet, skoro 10 dana fibre, glavobolje, opća slabost… Bogu hvala nije bilo nikakvih negativnih posljedica, samo ću 2 tjedna nakon poroda primiti zaštitnu profilaksu.
A inače kod mene stanje nepromijenjeno, boli me, ali nikako da se ustali. I imam baš jako sluzav iscjedak. Muž mi diže živce, kaže da neću ja prije termina 🙈🙉
I ja sam je imala na pocetku trudnoce i antibitoike pila i snimala pluca al mi niko nije pomenuo da mogu ili trebam primiti zastitnu, cak nisu nesto previse ni dali na znacaju. Moze li se to traziti samostalno bez preporuke doktora?

boy 💙🌍
Ma di su vama kile,di??ja isto gledam,kojih 90 kg,nemoguce 😂😂 deblje ja izgledam 🙊 preslatke ste mi i prezgodne sve!
Bumbasor, odmaraj koliko mozes,bit ce to dobro,najbitnije da se temperatura vise ne vraca i da se oporavis 😊
Mislim sa neke trudnice nakon preboljene korone dobijaju injekcije heparina ili nesto tako slicno…

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Nadam se da sam popamtila s ovim baby brainom..
Josipab mene su patronazne zvale u petak za tecaj koji je bio uto-cet tako da nemas brige, nazvat ce te sigurno. Ako mislis da su te zaboravila, slobodno zvrcni dom zdravlja ili im posalji mail
Aurora hvala ti, e to sam mislila jer sam vidila kao te free on ali to nije isto sto i pelene kao zamjena za pampers (jednokratne)-tako sam nekako mislila ali sam se ponadala da se mozda da ubiti dvi muhe 😝 na tecaju su nam pokazali da stavimo tetru iznad obicne pelene pa ovu svedsku i to je kao to do Uzv sa mjesec dana. Nadam se da je seka bolje 💗
Taya zelim ti opustene ove dane u iscekivanju bebice i bit ce sve super 🥰
Cerviks da vam pravo kazem skoro me i briga za te milimetre, samo nek se beba drzi ali nekako sam se pripala tih inekcija. Sutra idem po novu dozu 😵💫
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Vezano za koronu, ja sam je imala na samom početku trudnoće, dok još nisam ni znala da sam trudna. Baš me bilo bacilo u krevet, skoro 10 dana fibre, glavobolje, opća slabost… Bogu hvala nije bilo nikakvih negativnih posljedica, samo ću 2 tjedna nakon poroda primiti zaštitnu profilaksu.
A inače kod mene stanje nepromijenjeno, boli me, ali nikako da se ustali. I imam baš jako sluzav iscjedak. Muž mi diže živce, kaže da neću ja prije termina 🙈🙉
I ja sam je imala na pocetku trudnoce i antibitoike pila i snimala pluca al mi niko nije pomenuo da mogu ili trebam primiti zastitnu, cak nisu nesto previse ni dali na znacaju. Moze li se to traziti samostalno bez preporuke doktora?
A to ti stvarno ne znam. Mene je moja gin uputila u rodilište na razgovor s dr koja je bila baš za to zadužena i tako mi je rečeno i napisano.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Bea ovo za kucnu pomocnicu je top
Bumbasor kile ti se uopce ne vide, bas si zgodna
Mamasita nadam se da je gotovo s temperaturom i da ce sad samo ici na bolje
Slee i ti super izgledas, sve ste ko modeli, pored vas se ja osjecam nisko i nabijeno, ko lopta 😂
https://ibb.co/ZKyxf82
Confused ma ne vjerujem da ce bas cekati do termina, ja sam tako imala u orvoj trudnoci 2 dana nepravilne bolove i onda rodila, drzim fige da tebi bude i prije nego meni 🤞

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Mamasita drži se i neka bude s čim slabijim simptomima!
Ako je već moralo biti neka je radije sada nego 2 dana prije termina pa da si u stresu!
Slee super ste!!!
Confused nemoj da ti muž diže živce, radije se vi malo pozabavite u krevetu pa možda i krene i onda mu još nabiješ na nos kako je bio u krivu 😂
Bela i vi ste baš slatki!
Meni je super kak sam ja ovdje jedna od onih koji su u najmanjem plusu s kilama, ali sam krenula s najviše sigurno 😂😂😂 Zasad smo na +5,5kg ali iskreno mislim da sam jednu čak možda i smršavila zadnjih tjedan dana kak sam bila bolesna. Vidjet ćemo u ponedjeljak na službenom vaganju...

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure sve ste predivne.. 😍 sve sami trbuščići i ništa više.. 😀
Evo i mene.. na 15+ 🙈 https://ibb.co/9923vz5
kod mene sve isto.. vidjet ćemo sutra na pregledu.. 🙂
Ana ne moraš biti straho tih injekcija.. dobila sam ih i ja.. beba je samo onda sigurnija.. izdržati ćete vi još neko vrijeme u komadu.. 🤗
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Mamasita drži se i neka bude s čim slabijim simptomima!
Ako je već moralo biti neka je radije sada nego 2 dana prije termina pa da si u stresu!
Slee super ste!!!
Confused nemoj da ti muž diže živce, radije se vi malo pozabavite u krevetu pa možda i krene i onda mu još nabiješ na nos kako je bio u krivu 😂
Bela i vi ste baš slatki!
Meni je super kak sam ja ovdje jedna od onih koji su u najmanjem plusu s kilama, ali sam krenula s najviše sigurno 😂😂😂 Zasad smo na +5,5kg ali iskreno mislim da sam jednu čak možda i smršavila zadnjih tjedan dana kak sam bila bolesna. Vidjet ćemo u ponedjeljak na službenom vaganju…
Ma neće muž ni da čuje 🙈 A s obzirom da mi je otišao sluzni čep ne bi ni ja baš više 😉 Ali koji pritisak to je ajme, piškim svako 5 min, koma 🙉
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sve mi super izgledate😍😍 Ja te kile ne vidim. Ja sam na zadnjem pregledu u ponediljak prošli bila na +4 kg. Dr prezadovoljna bila. Al mislim da ce na idućem pregledu bit još toliko😵😵
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Ja mislim da će ovaj vikend ili Taya ili Confused! 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji