Jutro drage moja. U Splitu je i dalje preporuka široko povijanje kukica. S tim da sam vidjela da ima kupiti vec “gotove” umotane kao gaćice za tu svrhu. To mo koriste dvije prijateljice. Mislim da su ih kupile u Bipe. Mislim da cu se i ja time posluziti,vrlo je prakticno
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Drage moje *😂😂
Vidi se iz mojih poruka kroničan nedostatak sna 😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Predivna vam je robica i ova sobica-divota za gledati 😍
Siroko povijanje u Splitu je to i dalje preporuka, tako su nam rekli na tecaju u DZ. Ja sam isto mislila uzeti te pelene koje su vec kao punjene-zanima me samo jesu li to iste pelene koje koristis ako neces tipa pampers nego su perive ili je to skroz druga vrsta?
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Dobro jutro!
Pratim vas sto pisete o sirokom povijanju jer ne znam bas o tome puno pa ovako ucim 🤓😁
Jako lijepe stvarcice kupujete! 😍 Ja sam mislila sve na kraju ali nekako sam vec kupila dosta toga 😂 Ostaje jos nadokupiti robicu koja fali kad odem kod frendice po ono sto ce nam ona dati. Neki dan mi je stigla Tommee Tippee izdajalica i sst za njegu, oboje bilo na 30% popusta pa sam bas zadovoljna. I onda na kraju ljekarna/dm ostaje. 😁
Jucer sam se cijepila drugom dozom, bez nuspojava osim sto me malo ruka boli ali to je skroz normalno 😊 Sad cemo biti bar malo mirniji sto se tics korone jer nas to bas dosta muci.
Jelenko- i mene dosta svrbe jer su se jako rasirile u odnosu na to kakve su inace 😅 Mackam ih biobazom i uljem od badema, nekad pomogne, nekad i dalje svrbi ali sta je, tu je 😅
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Jutro cure! Jucer sam vas citala cijeli dan, al nisam stigla biljeziti usput odgovore pa cu sada ovako po sjecanju, ne zamjerite ako nesto zaboravim!
Ana vjerujem da je sok, aliti si sad vec u super tjednima i cure s jos kracim cerviksima od tvoga i u manjim tjednima izdrze do termina tako da ne brini. Samo laganini u spori, a injekcije ce odraditi posao da budete na miru ako se nesto i pokrene.
Aurora drago mi je da se nesto pozitivno razvija sa sestrom, javi nam kako je proslo!
Anemi aaaa to si tiiii! Prekrasna si! I prekrasna je sobica, bas bas sve mi je top! Malo sam cak i ljubomorna sto se mi jos nismo uselili u novi stan, a i kad uselimo sad za dva tjedna necu njegovu sobu jos uredjivati jer ce kao spavati s nama
Bela kako izgleda kad ispadne komadic sluznog? Bome svaka cast na hodanju, ja sam jucer bila u kratkoj setnji ii mislila da cu umrijet.
Jelena drago mi je da si bolje! Jos malo pa zadnje tromjesecjeee woohooo!
Lady jaooooooo kolikooo togaaaa! Hahahahahahaha umrla sam od smijeha! Onda smo ja i moj minimalisticki um postali anksiozni, samo zamisljam slaganje i peglanje svega toga. A onda sam postala i nervozna jer ja kao i aleksandra imam samo dvije stvari za maloga 😂
—
Ajmeee, jos ste svasta pisale, ne mogu saddd se sjetiti svega
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ana88, koliko sam skuzila-te pelene su perive. Mislim da je naziv švedske pelene za povijanje. Kad si bila na tečaju? Mene jos nisu zvale,javila im se prije mjesec dana,nestrpljiva sam 😂😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Negooo, ide zandar sa svojim prozivkama: gdje su nam cure neke nestale? Evo pada mi na pamet Luu, nike se javila od one torte 😀 ginger je opet nestala. Nisam sigurna je ki se mumof4 javila nakon ogtt-a. Schinin se nije javila nakon pregleda. Tko jos, tko jos? Gledala sam bila popis i imala jos neke cure u glavi, ali sad pobjeglo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Aha, pisale ste i o bolovima i pritiscima dolje (Scarlet i Lorena ako se dobro sjecam?). Moja omiljena tema. Meni mali ne lupa tako jako nisko, najcesce s nogama gore pod rebra, a rukama u kuk, ali su mi u zadnje vrijeme postali nelagodni neki njegovi okreti dolje. Kao da kad se migolji me pocne menstrualno boliti, je se koja susrela s tim?
Isto tako, zadnja dva dana sam uhvatila da mi se trbuh samo na jednoj strani izbocio i to je bilo tvrdje, tu mu je imace guza, bar mislim - sad moje pitanje kako razlikovati kontrakciju od bebe? Znam da ste vec o tome pisale, ali mi se tad to nije dogadjalo pa nisam bas isla za tim
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Predivna vam je robica i ova sobica-divota za gledati 😍
Siroko povijanjeu Splitu je to i dalje preporuka, tako su nam rekli na tecaju u DZ. Ja sam isto mislila uzeti te pelene koje su vec kao punjene-zanima me samo jesu li to iste pelene koje koristis ako neces tipa pampers nego su perive ili je to skroz druga vrsta?
Ide ti normalna pelena pa onda ta svedska, koja se pere. Bebama cesto pelena promoci pa prijedje i na tu. Ne koristis samo nju npr. Imala sam mislim 4 komada i to mi je bilo dosta, 2 sam kupila u bipi, a 2 sam dobila, ne znam odakle su. Sve su mi bile ok.
Jutro cure :)
Ja jucer imala rodendan 🥳🥳🥳 bas smo se fino zabavili :) i jucer sam usla u 34-ti tjedan 🙊🙊🙊
https://ibb.co/2sbjNsY
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji